Paketi opreme u vozilim
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
jasko__
#26 Re: Paketi opreme u vozilim
Hvala vam ljudi, dobio sam i vise informacija nego sam trazio..ima na ovom linku sve 
-
ado-šampion
#27 Re: Paketi opreme u vozilim
Comfortline je po meni dobra polazna tacka, slazem se, ali treba tu jos stosta doplatiti da jedan takav auto izgleda iole pristojno, ako ce se koristiti u privatne svrhe. Npr. muzika koja dolazi u seriji s tim Passatima, 4 zvucnika u vratima, je ocajna za takvo auto. Multimedije nema u seriji, ni u jednom paketu, dobijes obicni radio, ali to je za auto tog godista sasvim OK. Komande na volanu, bolja klima (dvozonska), parking senzori to su neke stvari koje bi u takvom autu trebale biti obavezne a doplata su na Comfortline. Ali oni uvijek imaju tih malih paketa kojim se pokrije vecina tih stvari, plus dobijes jos nesto dodatno, naravno povoljnije nego da zaokruzujes jedno po jedno. No, dobra muzika, multimedija, DCC, Xenoni, je uvijek individualna doplata ili jako skup paket.condy wrote:Vec od comfortline paketa Passat B7 je dobro opremljen. Vidi se to i na ovom linku sto je @ado postavio. Chrom detalji vani dolaze od comfortline paketa. Obicno on sadrzava dodatno jos i biznis paket i vece felge 17-ke. Koliko vidim, bolja multimedia je uvijek doplata. Ona multimedia sto dolazi bez doplate ima nesto manji displej. Inace to je auto prva liga jako je kompaktno i prostrano. Ljepo se vozi i kvalitetno je uradjen. Vozio sam ga jednom i nemam nikakvih zamjerki. Senzori naprijed i nazad su preporuka jer je duzi. Puno ljepse izgleda pogotovo u jacem paketu nego na slikama.
Dobra stvar kod Passata je da je izbor opreme i motora ogroman i vec B6 je imao touch-screen multimediju, parking kameru, parking asistent, DCC, itd, tako da i kad kupujes polovan mozes naci s pravo puno opreme. Kolega ima Sharan 2012. kupljen polovan koji ima i multimediju s navigacijom i muziku, keyless entry, panorama krov, i jos masu tih stvari.
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#28 Re: Paketi opreme u vozilim
fula teme