Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni je isto E38 sedmica jedna od zelja, ali duga je ta lista. Definitivno jedan od najboljih.
Sto se tice novih modela gore, meni su X6 i X4 dobri, ove varijante GT mi izgledaju poruzno mada imaju prostora cudo jedno. 2 Active Tourer za jedan MPV uzivo izgleda vrlo vrlo dobro, posebno kad se gleda sa strane i sprijeda, sprijeda cak kad ga vidis u retrovizoru izgleda i mocno. I idu ko halva, u DE se prodaje haman kao Touran, ima ih bas puno.
Bakir1 wrote:
nesretni bangle je usrao izgled bmw-a da valja...
e60 će biti najslavnija petica i izgledom a i tehnikom, ako se sjetimo M5-ice. Živi bili pa vidjeli.
Meni je puno veće bogohuljenje serija 2, električni i-ovi, izgledom 1 coupe/cabriolet...
Bakir1 wrote:
e60 će biti najslavnija petica i izgledom a i tehnikom, ako se sjetimo M5-ice. Živi bili pa vidjeli.
Meni je puno veće bogohuljenje serija 2, električni i-ovi, izgledom 1 coupe/cabriolet...
Najslavnija petica je e39, ali v10 iz e60 m5 je najbolji motor. Trebao se nastaviti i u f10 ali sefovi rekli downsizing. Stoji on jos tamo i ceka.
Bakir1 wrote:
Najslavnija petica je e39, ali v10 iz e60 m5 je najbolji motor. Trebao se nastaviti i u f10 ali sefovi rekli downsizing. Stoji on jos tamo i ceka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja bih se ovdje slozio sa 530i
Sacekajmo jos nekih 10-15 godina i vidjet ce te. Naravno,520d i sl obicni modeli nista specijalno,ali M5 sa NA V10 motorom sa korijenima iz F1 je buduci klasik.
basicm wrote:
E39 je možda (zapravo vrlo vjerovatno, a ne možda) najbolja evolucija BMW-a 20. stoljeća. Ali u nekoj malo široj perspektivi E60 će biti najslavniji. A e60 M vjerovatno i najtraženiji/najskuplji M auto svih vremena. Samo treba pričekati koju godinu...
basicm wrote:
E39 je možda (zapravo vrlo vjerovatno, a ne možda) najbolja evolucija BMW-a 20. stoljeća. Ali u nekoj malo široj perspektivi E60 će biti najslavniji. A e60 M vjerovatno i najtraženiji/najskuplji M auto svih vremena. Samo treba pričekati koju godinu...
Mozda od svih petica.
Od svih M auta tesko jer ga habaju brojke,nema specijalnih edicija,limitiranih serija,trkacih uspjeha.
Najvjerovatnije da ce najtrazeniji/najskuplji model biti ovaj Amarov M3 GTR ili E46 M3 CSL i eventualno poneka limitirana serija E30 M3 EVO. Naravno uz vec opjevani M1.
U pravu si, zaboravio sam na trenutak sve te specijalne verzije. Ako računamo samo normalne M verzije onda i dalje stoji to. Ima ih, ali će se porazbijati dok još malo pojeftine Specijalne verzije vlasnici obično znaju šta su i čuvaju ih...
Ja mislim da ce i V8 iz M3-ice u buducnosti biti dosta trazen jer sam citao da nece vise nikad staviti V8 u M3. Takodjer mislim da je Bangle napravio bezvremenski dizajn sa E60. To je auto staro preko 10 godina a i danas predobro izgleda. Kada pogledam E60 danas, a imam misljenje da ce tako biti i u buducnosti, nikako ne mogu da kazem , vidi , ovo auto je staro 10 godina.... i dalje je dobar