umrojemostar
- bosan
Nenade s tobom ne zelim da se kacim ali sve sto znas o ratu u Bosni si procitao ili cuo.Sto znaci da rat u Bosni nisi dozivio. I zahvaljujes JNA sto te spasila.Tvoj spasilac je bio nas ubica.Uvijek se o tudjem nacionalizmu moze danima pisati.Zasto jednom ne pocnete pisati o svom i svojim nedjelima i zlocinima.Pocnimo priznavati svoje krivice.Znam da cete odmah odgovoriti da niste u tome ucestvovali i da sa takvim nemate nista,ali vec na sledecoj temi cete stati u odbranu istih.Znate li da mi zivimo u jednoj zemlji?Zar cemo i sledecim generacijama samo lazi i mrznju ostaviti u amanet?Mi demokratiju tek toliko koristimo da bi jedan drugom mogli mater psovat.Nenadv24 wrote:Moje pitanje je u vezi Mostara. To što se dešavalo u SA pitaj one Srbe iz SA. Nemoj mene.
-
Nenadv24
Da nije bilo te JNA i njihovog posljednjeg vojnog helikoptera ja ne bih izašao iz mostarskog pakla 1992. godine a da li bi nešto doživio da sam ostao ko zna. Mogli smo dočekati vrata a nakon toga konc logor. Meni je drago da sam otišao ali mi nije nimalo drago što sam se vratio. Evo drugog scenarija možda ne bi odveli nikoga s obzirom da je kod mojih mješan brak pa ne bi dirali starog a šta bi se desilo sljedeće godine da gledam kako protjeruju mamu ma nema šanse.
-
odac
ni nama nije drago sto si se vratioNenadv24 wrote:Da nije bilo te JNA i njihovog posljednjeg vojnog helikoptera ja ne bih izašao iz mostarskog pakla 1992. godine a da li bi nešto doživio da sam ostao ko zna. Mogli smo dočekati vrata a nakon toga konc logor. Meni je drago da sam otišao ali mi nije nimalo drago što sam se vratio.