sda i sbb imaju ukupno 11 vijecnika. tri su nezavisnabersK wrote:Jel svih tih preostalih 14 čini isključiov SDA? Imal' tu gdje koja druga stranka kontra ili je ovo Građanski blok vs SDA?
pade dogovor vec na prvom glasanju, a sinoc potpisan
sda i sbb imaju ukupno 11 vijecnika. tri su nezavisnabersK wrote:Jel svih tih preostalih 14 čini isključiov SDA? Imal' tu gdje koja druga stranka kontra ili je ovo Građanski blok vs SDA?
Nemoj biti naivan, uz duzno postovanje.bersK wrote:Jel svih tih preostalih 14 čini isključiov SDA? Imal' tu gdje koja druga stranka kontra ili je ovo Građanski blok vs SDA?
bruce lee wrote:sda i sbb imaju ukupno 11 vijecnika. tri su nezavisnabersK wrote:Jel svih tih preostalih 14 čini isključiov SDA? Imal' tu gdje koja druga stranka kontra ili je ovo Građanski blok vs SDA?
pade dogovor vec na prvom glasanju, a sinoc potpisan
kao sto rece JThomas, "nezavisna". ili sto bi nadrealisti rekli: oni nisu nezavisni, oni su malo nezavisnibersK wrote: Valjda se na ta tri nezavisna može tjerat kontra, lobirat, neki kurac. Kako zeleni znaju, znaju i ovi. Čisto da se nadoknadi ako ovaj Srna zajebe.
Čuj na osnovu programa, koja šuplja.......MuaDib wrote:Čudna neka saopštenja...
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... ram/193106
Ko jebe nas glasace.JThomas wrote:kako može ova vrsta glasanja za ovakvu funkciju biti tajna?
pobjedio bi SDAovac sa 27% glasovaCapsicum wrote:Gradonacelnika Sarajeva treba birati direktno na izborima. Ovo je smijesno.
11.55 Gavrić je nakon polaganja zakletve i zvanično preuzeo dužnost predsjedavajućeg GV-a.
- Cilj nam je da završimo ovu sjednicu s osmijehom. Većina je postignuta, ali nije to aspolutna vecina. Trebamo usaglasiti osnovne stavove da sjednicu privedemo kraju uspješno. Nakon izbora gradonačelnika Skaka i ja obznanit ćemo zajednički program, odnosno politiku ponašanja Vijeća i na osnovu toga ćemo se ponašati naredne četiri godine - rekao je Gavrić u izjavi medijima.
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/275613/igor-g ... a-sarajeva
Capsicum wrote:11.55 Gavrić je nakon polaganja zakletve i zvanično preuzeo dužnost predsjedavajućeg GV-a.
- Cilj nam je da završimo ovu sjednicu s osmijehom. Većina je postignuta, ali nije to aspolutna vecina. Trebamo usaglasiti osnovne stavove da sjednicu privedemo kraju uspješno. Nakon izbora gradonačelnika Skaka i ja obznanit ćemo zajednički program, odnosno politiku ponašanja Vijeća i na osnovu toga ćemo se ponašati naredne četiri godine - rekao je Gavrić u izjavi medijima.
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/275613/igor-g ... a-sarajeva
pa valjda je sposobnija od onog "čuna efendije"dječak sa šibicama wrote:a je ko Sabina, i gdje je dokazala/pokazala da je sposobna?
Nisam ironican, nego zaista pitam, ne znam ko je doticna dama.VladaFBiH wrote:pa valjda je sposobnija od onog "čuna efendije"dječak sa šibicama wrote:a je ko Sabina, i gdje je dokazala/pokazala da je sposobna?a mislim da to nije teško biti
risingforce wrote:"Smatram da je logično da se kao osoba koja dolazi iz jedne od najstarijih sarajevskih porodica nađem na toj funkciji ili nekoj drugoj sličnoj"
Ako ovaj kloc *ebeni bude gradonacelnik, odselit se iz ovog grada