ma to je njoj lola rek'o da je slika za PlayboyBumbar wrote:Pogleda prvu sliku...ako je to cura sto se slikala za Playboy...Hugh na sta si spao...![]()
Djevojka dana
-
aris_angel1s
Gdje nadjose ovu prvu ,a jest ruzna braco draga 
A i ove druge dvije ne zaostaju puno
A i ove druge dvije ne zaostaju puno
Last edited by aris_angel1s on 28/05/2005 19:20, edited 1 time in total.
- Soul_Sista
Saian wrote:aj sta je ovo:) wrote:* fotografija izbrisana zbog povrede autorskih prava vlasnika infobara.
nema ljepsih djevojaka od sarajki.
..pa ti stvarno nemas ukusa
-
mačak u čizmama
[quote="Toozla"]...nemam nista protiv stila oblacenja ali kad vidim ovak odmorno, vedro, nasmijano, njegovano, produhovljeno lice....sav se rastopim od zelje da provedem ekstra minutu u njenom prijatnom drustvu....
(ovo je komentar na prvu fotku)[/quote]
------------------------------------

(ovo je komentar na prvu fotku)[/quote]
------------------------------------
-
aris_angel1s
Bogami sa ovoliko sminke na faci da izadje na ulicu npr. u Njemackoj svi bi kontali da jekomi wrote:ovo je ideal ženske ljepote za mene
![]()
* fotografija izbrisana zbog povrede autorskih prava vlasnika infobara.
A mozda i jest ko zna
-
Uh
aris_angel1s wrote:Bogami sa ovoliko sminke na faci da izadje na ulicu npr. u Njemackoj svi bi kontali da jekomi wrote:ovo je ideal ženske ljepote za mene
![]()
* fotografija izbrisana zbog povrede autorskih prava vlasnika infobara.kraljica trotoara
A mozda i jest ko zna
Meni vise djeluje ko KRALJICA KREVETA, nego trotoara ili maca u krevetu
-
felichi
sto je ta njemacka, jedna fina zemlja... dusevna, neiskvarenaaris_angel1s wrote:Bogami sa ovoliko sminke na faci da izadje na ulicu npr. u Njemackoj svi bi kontali da jekomi wrote:ovo je ideal ženske ljepote za mene
![]()
* fotografija izbrisana zbog povrede autorskih prava vlasnika infobara.kraljica trotoara
A mozda i jest ko zna
tu se odma zna i ko je ko, i sta je sta
-
madea
aris_angel1s wrote:Bogami sa ovoliko sminke na faci da izadje na ulicu npr. u Njemackoj svi bi kontali da jekomi wrote:ovo je ideal ženske ljepote za mene
![]()
A mozda i jest ko zna
-
:)
zato je jedna debelguza Inga od sto pedeset kila "kraljica" cim nabaci svoje ultramoderne helanke, uzme pod ruku svog dragog ljubimca - pudlu zvanog Kunc, proseta se "trotoarom" ponosna na svoje obline:D
mahajde, pusti, mani, sta znaju svabe sta je lijepo
a ova gore je stvarno lijepa, pa nema potrebe da se sminka spartlom
mahajde, pusti, mani, sta znaju svabe sta je lijepo
a ova gore je stvarno lijepa, pa nema potrebe da se sminka spartlom