Vratio se lik pun utisaka, klete se bogom da su ono sejtanska posla.
Najvise ga se dojmilo sto frajer stvorio kisu u sred zetre, a tri dana prije prskalice montirali ljeb te kusno
Pa kad ljudi idu Torabiju, sto ne bi Koperfildu?Njanjavi wrote:Ovaj radisa me podsjeca na jednog havera koji je birvaktile isao u sarajevo gledat koperfilda kad je dolazio.
Najvise ga se dojmilo sto frajer stvorio kisu u sred zetre, a tri dana prije prskalice montirali ljeb te kusno
Jedno je kada ideš Torabiju, a drugo Koperfildu. Neuporedivi su.FreakyStyley wrote:Pa kad ljudi idu Torabiju, sto ne bi Koperfildu?Njanjavi wrote:Ovaj radisa me podsjeca na jednog havera koji je birvaktile isao u sarajevo gledat koperfilda kad je dolazio.
Naravo, i ja bih rado pogledao Koperfildov nastup. Samo je problem nesto drugo, a to sam objasnio u prethodnom postu.Logovan wrote:Jedno je kada ideš Torabiju, a drugo Koperfildu. Neuporedivi su.FreakyStyley wrote:Pa kad ljudi idu Torabiju, sto ne bi Koperfildu?Njanjavi wrote:Ovaj radisa me podsjeca na jednog havera koji je birvaktile isao u sarajevo gledat koperfilda kad je dolazio.
Jedan mađioničar, zabavlja te, što je ok, a drugi fol liječi narod.
Lutku mislisSlo Burner wrote:Ja bi doveo hodzu da prouci