Znate li ćirilicu
Moderator: Chloe
-
Šandor
Кљикнем анамо у Цонтрол Панел. Инстаљирам Мултилангуаге Суппорт. Онда кљикнем десним кљиком на Кеубоард Пропертиес и униђем у Адд Лангуаге. Пронађем Српски и инстаљирам. Онда кљикнеш лијевим кљиком на Кеубоард Пропериес и одабереш Српски.Qler wrote:kako promijenite da pisete na cirilici?!
Вежи се, полијећемо!
Бога питај јесам ли ово написао како треба.
-
Nenadv24
Dobra stvar posebno kada neki hrvatski site prvedeš na ćirilicu. Radio sam jedanput.dinash wrote:vizit CIRILIZATOR >
-
Panta Rei
Чуј није њено писмо и није хендикеп ако га не зна!!!hananah wrote:Znala nekad, poslije izbjegavala i ignorisala i vecinu zaboravilaNe smatram to hendikepom, ne treba mi u zivotu, to nije moje pismo niti mislim da ce mi ikad trebati, uostalom potrudit cu se da mi ne zatreba, nikad, nikad
Претпостављам онда да не може даље учествовати у конверзацији јер не зна прочитати ово што пишем.
-
Dorian Gray BiH
hananah wrote:Znala nekad, poslije izbjegavala i ignorisala i vecinu zaboravilaNe smatram to hendikepom, ne treba mi u zivotu, to nije moje pismo niti mislim da ce mi ikad trebati, uostalom potrudit cu se da mi ne zatreba, nikad, nikad
Blago vama siromasnog duha! Zalosno!
- 8. sekretar SKOJ-a
I ja imam problema sa pisanim ćirilićnim slovom ш. Sve vrijeme sam mislio da znam čitati i pisati ćirilicu, kad ja tamo, a ono međutim. Upoznao sam Beograđanku (1981.g.) i ona kaže da ona linija ispod, NIJE POTREBNA!BigusDickus wrote:Ma znam, samo me ono "ш" malo zeza, ponekad...
-
aris_angel1s
Da li si mislila na ove sto pisu cirilicomdebela wrote:cime se budale hvale pametni se stide.
- 8. sekretar SKOJ-a
hananah, na ovom forumu uvijek navijam za tebe i divim ti se, ali ovdje zaista nisi u pravu.hananah wrote:Znala nekad, poslije izbjegavala i ignorisala i vecinu zaboravilaNe smatram to hendikepom, ne treba mi u zivotu, to nije moje pismo niti mislim da ce mi ikad trebati, uostalom potrudit cu se da mi ne zatreba, nikad, nikad
-
TourniqueT
E nezna cirilicu ???
A apsolvent ???
Zamisli taj mrak u glavi
Slazem se da neki nisu imali "vremena" da uce cirilicu, i sta znam, rat bla bla, ja je licno nisam volio, onako lijepo izgleda kad neko ima lijep rukopis i sve je to udure, al je meni oduvijek bilo peglanje i nikad nisam skonto razliku izmedju pisanog malog slova ć i đ, al sam sve to uspio kolko tolko da savladam.
Ovakve i slicne informacije me samo ubjedjuju u moje misljenje da su nashi univerziteti i kompletan sistem skolovanja za okaciti macku o rep.
A cirilica je fakat jedno lijepo (onako dizajnerski) pismo
Sjetite se samo kako je mocno izgledalo ono CCCP

Zamisli taj mrak u glavi
Slazem se da neki nisu imali "vremena" da uce cirilicu, i sta znam, rat bla bla, ja je licno nisam volio, onako lijepo izgleda kad neko ima lijep rukopis i sve je to udure, al je meni oduvijek bilo peglanje i nikad nisam skonto razliku izmedju pisanog malog slova ć i đ, al sam sve to uspio kolko tolko da savladam.
Ovakve i slicne informacije me samo ubjedjuju u moje misljenje da su nashi univerziteti i kompletan sistem skolovanja za okaciti macku o rep.
A cirilica je fakat jedno lijepo (onako dizajnerski) pismo
Sjetite se samo kako je mocno izgledalo ono CCCP
-
Panta Rei
А о нашем образовном систему да и не говоримо! Ту се много штошта учи што живом човјеку не треба. Ал' ето видјећемо шта ће се десити сад кад нам буде спроведена Болоњска декларација.TourniqueT wrote: Ovakve i slicne informacije me samo ubjedjuju u moje misljenje da su nashi univerziteti i kompletan sistem skolovanja za okaciti macku o rep.
Можда ћирилицу избаце потпуно.
-
BECHO
Ti si junace izgleda prespavao period izmedju 92-95, cim postavljas tako 'bedasta' pitanja! Licno, ne koristim to pismo niti imam namjeru da ga koristim a to sto ga znam i citat i pisat je samo prednost u duhovnom smislu i nista vise!