Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post Reply
SaraFina

#26 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by SaraFina »

Adriatic wrote:Ne razumijete vi to.
To je Baketova strategija.
On gleda dugoročno. :D
Čeka vjerovatno da krene etničko ćišćenje. Već se ponavlja priča da se VRS borila protiv mudžahedina u Evropi. To što su shebali dio katoličke države HR predhodno se i ne pominje.
Na kraju će biti da četnička žgadija branila kršćansku Evropu od prateće ISIL-a. .i da je BiH kolijevka.
pemanapemani

#27 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by pemanapemani »

SaraFina wrote:
palermo wrote:
SaraFina wrote:
Što bi ga jelo? Pa lik sprovodi što želi. Maltene neku vrstu teritorijalne odbrane šeta po BL. Vatrogasce mobilizirao. ..kao da 92.
A pun k..i čekanja sadake od USA i Kormakove. Isto smo mazohisti.
npr da izjavi. Imaš neki konstruktivan prijedlog. Neki prijedlog za konkretnu akciju.

Pa da izjavi nešto, pola ovih što ga prozivaju bi rekli, evo ga, nabacuju jedan drugom na volej u predizborne svrhe.
Dodik se bukvalno kenja u žvalje svima bez posljedica. Proziva kompletnu USA administraciju, MZ itd itd
Jedino glupi bošnjo traži konstruktivan dijalog
Tačno.
Američka ambasada zvanično objavi da više neće razgovarati sa Dodikom, a Bakir dva dana nakon toga da intervju u kojem kaže da je sa fašistom dijalog moguć. Kao šlag na kraju, sastanu se u kafani u dijelu Sarajeva koji pripada manjem entitetu.
Onda se pitamo zašto MZ ne reaguje. :-)
sumirprimus

#28 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by sumirprimus »

aa zato nema salika?
u zalosti :D :skoljka:
Adriatic

#29 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Adriatic »

Ne znam otkud vam ideja da Bake, Dodik i onaj majorizirani imaju različite ciljeve?
Sva trojica žele isto, samo što dvojica otvoreno to govore a treći čeka da oni odrade posao.
pemanapemani

#30 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by pemanapemani »

SaraFina wrote:
Čeka vjerovatno da krene etničko ćišćenje. Već se ponavlja priča da se VRS borila protiv mudžahedina u Evropi. To što su shebali dio katoličke države HR predhodno se i ne pominje.
Na kraju će biti da četnička žgadija branila kršćansku Evropu od prateće ISIL-a. .i da je BiH kolijevka.
Neki dan glupa Kolinda prozove manji entitet kao temelj nestabilnosti regije, ali i kaže da se muslimani u BiH radikaliziraju.

Kako se odgovori - većina poludi jer im jer taknula religiju, a o manjem entitetu niko ni riječi, ali bukvalno ni riječi.

Znači, religija bitnija hiljadu puta od države. :-)

Umjesto da smo se kao pijan plota uhvatili njezine izjave o manjem entitetu i još navodnu radikalizaciju prikazali kao posljedicu segregacije u tom istom manjem entitetu, svi se ponašaju kao uvrijeđene mlade, jer, pobogu pričaju nam loše o religiji.
undefined007

#31 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by undefined007 »

Bakir Izetbegović je jedan obični nesposobni bošnjački "političar" i lopov. Oko sebe je okupio istomišljenike i šupoglavce kojima je bitno samo bogaćenje na račun naroda i ništa više. Vanjska politika mu je nepoznat pojam, taj se jedva i u domaćoj snalazi. Šamara ga ko stigne i kako stigne, na vidjelo izlazi sav jad i nemoć ovih šarlatana okupljenih oko Bakira. Bakira ne treba gledati kroz prizmu rahmetli Alije koji se vjerovatno u grobu okreće kad vidi šta mu sin radi od države. Sve dok je Bakir "glavni" u Bošnjaka ovdje nema napretka, treba nam neko britak, oštrouman da odgovori na sve provokacije a ne miš mekinjaš koji haman kao Incko samo nešto "oštro" osuđuje i ispituje. Nemoj da me ovaj ljigavac brani, prije bi pustio da me ubiju nego da me on brani. ;)
SaraFina

#32 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by SaraFina »

pemanapemani wrote:
SaraFina wrote:
Dodik se bukvalno kenja u žvalje svima bez posljedica. Proziva kompletnu USA administraciju, MZ itd itd
Jedino glupi bošnjo traži konstruktivan dijalog
Tačno.
Američka ambasada zvanično objavi da više neće razgovarati sa Dodikom, a Bakir dva dana nakon toga da intervju u kojem kaže da je sa fašistom dijalog moguć. Kao šlag na kraju, sastanu se u kafani u dijelu Sarajeva koji pripada manjem entitetu.
Onda se pitamo zašto MZ ne reaguje. :-)
Bakir je degen bez ikakve političke vizije. Lik nema osnovnog znanja za komunikaciju...njegov stav je ništavan. Nije sposoban ni iza jedne odluke stati a ne provesti je.
I onda neko traži konretne prijedloge što bi trebao i što može? Od forumaša. Jer eto imamo nefunkcionalnu državu. ..smjehotresno.
O'zone
Globalni moderator

#33 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by O'zone »

Evo onda neka Jusiću prvo pukne jednu vaspitnu iza ušiju

https://www.klix.ba/vijesti/bih/jusic-p ... /170110069
palermo

#34 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by palermo »

SaraFina wrote:
Bakir je degen bez ikakve političke vizije. Lik nema osnovnog znanja za komunikaciju...njegov stav je ništavan. Nije sposoban ni iza jedne odluke stati a ne provesti je.
I onda neko traži konretne prijedloge što bi trebao i što može? Od forumaša. Jer eto imamo nefunkcionalnu državu. ..smjehotresno.
Pusti fraze, prijedlog.....neki prijedlog, šta bi tebe recimo zadovoljilo, koji njegov potez
SaraFina

#35 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by SaraFina »

pemanapemani wrote:
SaraFina wrote:
Neki dan glupa Kolinda prozove manji entitet kao temelj nestabilnosti regije, ali i kaže da se muslimani u BiH radikaliziraju.

Kako se odgovori - većina poludi jer im jer taknula religiju, a o manjem entitetu niko ni riječi, ali bukvalno ni riječi.

Znači, religija bitnija hiljadu puta od države. :-)

Umjesto da smo se kao pijan plota uhvatili njezine izjave o manjem entitetu i još navodnu radikalizaciju prikazali kao posljedicu segregacije u tom istom manjem entitetu, svi se ponašaju kao uvrijeđene mlade, jer, pobogu pričaju nam loše o religiji.
Cijeli svijet vidi da u sipljavom degenu nema ništa. Prazna ljuštura. Pa shodno tome i po nama kao naciji se izmedju ostalih nakenjaju i susjedi i komšije. Kad Bake nema stava vrijednog poštovanja i mi nismo nikakav faktor. On nas predstavlja. Logika.
SaraFina

#36 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by SaraFina »

palermo wrote:
SaraFina wrote:
Pusti fraze, prijedlog.....neki prijedlog, šta bi tebe recimo zadovoljilo, koji njegov potez
Da prestane gmizati i pokaže kičmu bez obzira na posljedice. Kičmu i udove. ...ovo migoljenje na stomaku mi IDE na jajnike bukvalno.
apsidejzi

#37 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by apsidejzi »

O'zone wrote:Evo onda neka Jusiću prvo pukne jednu vaspitnu iza ušiju

https://www.klix.ba/vijesti/bih/jusic-p ... /170110069
Izbacit ga iz stranke, sa posla i krivicno goniti zbog potpisivanje protuustavnog dokumenta
Matzan

#38 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Matzan »

SaraFina wrote:
palermo wrote:
SaraFina wrote:
Da prestane gmizati i pokaže kičmu bez obzira na posljedice. Kičmu i udove. ...ovo migoljenje na stomaku mi IDE na jajnike bukvalno.

Slabe koristi od tvojih jajnika.
Pripremi pušku i uniformu.
Adriatic

#39 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Adriatic »

Matzan wrote:
SaraFina wrote:

Hajde ti prvi a mi ćemo te bodriti.
SaraFina

#40 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by SaraFina »

Matzan wrote:
SaraFina wrote:

Zar je nužno kod takvog drčnog preDstavnika muškog roda da i žene mobilišemo? :D
Kad počneš na lj/s svoje dogodovštinje ja kontam bosanski Rambo. .EVO ga sam na Drini kod Zvornika zauzeo mostove. Hebo Murata Šabanovića. ...LOL
Matzan

#41 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Matzan »

Adriatic wrote:
Matzan wrote:
SaraFina wrote:

Hajde ti prvi a mi ćemo te bodriti.

Znam ja da bi vi bodrili, pogotovo ovi što navijaju iz dijaspore.
Nek' se prvo pokažu ovi hrabri koji otvaraju ovakve teme.
VjecitiStudent

#42 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by VjecitiStudent »

Ove drčne dijasporaške teme iz aviona se prepoznaju, jel se vec spakovala Prva minheska?

Glede Baketa, prije par mjeseci, imao je itekako dobru polugu za pritiskanje Dodika, poluga se zove kredit MMF-a.
Nije je upotrijebio, prije svega starajući se za dobobit vlastitog budžetskog glasačkog tijela, kako bi osigurao što dužu vlast sebi i svojima.
U svemu, u babinim stopama, važno je da se uvijek znaju prioriteti.
palermo

#43 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by palermo »

SaraFina wrote:
Konkretno, konkretno.....jesi za to da proglasi mobilizaciju ili si da sazove konferenciju za štampu i nagovori se Dodiku, ili organizuje demonstracije u Sarajevu......ili da i mi paradu organizujemo.....za šta si ?
Matzan

#44 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Matzan »

SaraFina wrote:
Matzan wrote:
SaraFina wrote:

Zar je nužno kod takvog drčnog preDstavnika muškog roda da i žene mobilišemo? :D
Kad počneš na lj/s svoje dogodovštinje ja kontam bosanski Rambo. .EVO ga sam na Drini kod Zvornika zauzeo mostove. Hebo Murata Šabanovića. ...LOL
Ti si inicijator teme. Pa, bujrum!
zenit dozic

#45 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by zenit dozic »

Ne serite vise.
Kad ste imali priliku ustati i pridruziti se demonstracijama stali ste na stranu elite i tog istog bakira.
Do nekog novog februara, ako ga uopce bude kmecite :thumbup:
Adriatic

#46 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Adriatic »

Izdrži Bake.
Još malo i fildžan.
Sad ili nikad. :D
jao_situacije

#47 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by jao_situacije »

bravo za jusića
:thumbup:

ne znam ja šta je neustavno nije moje, od pendeševe se nisam ni nadao da će zabraniti, ali da će balija potpisati nisam ni sanjao
vazda peta kolona :thumbup:
Adriatic

#48 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Adriatic »

jao_situacije wrote:bravo za jusića

ne znam ja šta je neustavno nije moje, od pendeševe se nisam ni nadao da će zabraniti, ali da će balija potpisati nisam ni sanjao
Šta li kaže Šćepo?
jao_situacije

#49 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by jao_situacije »

Adriatic wrote:

Šta li kaže Šćepo?
ne kaže ništa, da podsjetim u bg je sa dodikom i vučićem dogovarao državnu politiku :bih:
zenit dozic

#50 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by zenit dozic »

Adriatic wrote:

Šta li kaže Šćepo?
:mrgreen:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sbb-pod ... /170109080
Post Reply