Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#26 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Čovjek finim, kulturnim tonom reče da je bio na medicinskom fakultetu u taj vakat i te snimke
se zato ne pikaju . Molimo Reufa da ih ne spominje, jer time remeti kulturu dijaloga .
On samo želi to što je nekad oteo i protjerao da danas kulturno, 1/1 prepiše .
se zato ne pikaju . Molimo Reufa da ih ne spominje, jer time remeti kulturu dijaloga .
On samo želi to što je nekad oteo i protjerao da danas kulturno, 1/1 prepiše .
-
putokaz1
#27 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Ja mislio Stevandić Papak kad ono i Zločinac ko bi rek'o
Zločinac a Predsjednik Šumske
Nijean njihov Predsjednik nije bio Zločinac nit Haški optuženik
Zločinac a Predsjednik Šumske
Nijean njihov Predsjednik nije bio Zločinac nit Haški optuženik
-
Mirza007
#28 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Ma ne. Stvar je u tome da se taj kurcio gdje god nije bilo otpora, gdje se mogao sepuriti pred kamerama i maltretirati civile. Neces naci njegove snimke gdje god je postojala i najmanja mogucnost da koji metak doleti i sa druge strane.Hamolj wrote: Misliš da nije bio u Večićima ?
-
Hamolj
#29 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Pa dobro, to je vidio od guznog havera Dode.Mirza007 wrote:Ma ne. Stvar je u tome da se taj kurcio gdje god nije bilo otpora, gdje se mogao sepuriti pred kamerama i maltretirati civile. Neces naci njegove snimke gdje god je postojala i najmanja mogucnost da koji metak doleti i sa druge strane.Hamolj wrote: Misliš da nije bio u Večićima ?
-
Zgoljo
#30 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Pa Duska je velikosrpska novinarska perjanica koja djeluje u neprijateljskoj dubini.Sta u dubini,u samom sredistu.zunazu wrote:Nju je više suvišno i komentarisati. Odron.Capsicum wrote:I jos bi dodao kako je Duska izrazito neprofesionalna novinarka, da ne kazem bezobrazna i uobrazena. Prekida goste i ne dozvoljava im da zavrse misao, pravi grimase dok pricaju, svadja se sa njima...
Samo ona moze ciniti likove poput Stevandica ravnopravnim sagovornicima i uopste sugradjanima normalnim ljudima.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#31 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
dodik je tamo nekad 2005-6 non stop bio kod duske, po dva put mjesecno, ako se dobro sjecam
tada ga je maksimalno propagirala
tada ga je maksimalno propagirala
-
Tipicoti
#32 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
B
Last edited by Tipicoti on 27/11/2018 12:24, edited 3 times in total.
- GandalfSivi
#33 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Sto ga Reuf preslusa, laganini...
-
Tipicoti
#34 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
C
Last edited by Tipicoti on 27/11/2018 12:25, edited 1 time in total.
- zunazu
#35 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Moj prijatelju, ja mislim da je entitet RS u cjelosti preteča ISIL-a. Teroristička tvorevina nastala na tlu međunarodno priznate države, ubijanjem, pljačkom, progonima, silovanjima, terorizmom i drugim teškim zločinima. Jedina je razlika što je RS osuđena za terorizam, genocid i zločine protiv čovječnosti, te, apsurdno, dobila određeno priznanje u Dejtonu, a ISIL (još) nije.Tipicoti wrote:Dodajte slobodno jos nesto ako sam zaboravio a ima potpis ISIL-a u RS-u od 92-95.
- GandalfSivi
#36 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Je li iko skontao da je lik gay? Mislim, ono meni licno ne smeta, njegov izbor, njegova stvar, ali me zivo zanima kako mu to prolazi kod onih sto ga podrzavaju...
- dobojlija81
#37 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
pjeni
gori od karadžića
zijanio dva brata dok je on kao paradirao
kud i njega ne čvaknuše
gori od karadžića
zijanio dva brata dok je on kao paradirao
kud i njega ne čvaknuše
- Hemel
#38 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Moze biti i derpe ali ga nije sprecavalo da cini zlocine.GandalfSivi wrote:Je li iko skontao da je lik gay? Mislim, ono meni licno ne smeta, njegov izbor, njegova stvar, ali me zivo zanima kako mu to prolazi kod onih sto ga podrzavaju...
- MikroBelaj
#39 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Ma dje bi Nenad to,pusti te montaze sa tubeta,nebi on to nikad,on je FGR BanjaLuchka...
- GandalfSivi
#40 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Pa sto je zlocinac mu samo dize ugled medju njegovim biracima, ali sto je derpe mu nece oprostiti...Hemel wrote:Moze biti i derpe ali ga nije sprecavalo da cini zlocine.GandalfSivi wrote:Je li iko skontao da je lik gay? Mislim, ono meni licno ne smeta, njegov izbor, njegova stvar, ali me zivo zanima kako mu to prolazi kod onih sto ga podrzavaju...
- Hemel
#41 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Zna li ko je li topdzija ili furundzija.
Posto cita ovaj forum da mu porucim da mi moze uvijek popusiti iako nisam derpe.
Posto cita ovaj forum da mu porucim da mi moze uvijek popusiti iako nisam derpe.
-
Tipicoti
#42 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
D
Last edited by Tipicoti on 27/11/2018 12:25, edited 1 time in total.
- argyle
- zunazu
#44 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
I eto doživjesmo da Klix Stevandićeva tumačenja prenosi kao svoje vijesti:
Sjednica PIC-a potvrdila: Izetbegović ostao bez podrške Zapada, Rusija priznala genocid u BiH
Ono kad novinar, umjesto da prenese vijest, počne pisati svoje interpretacije i sugerisati čitaocu šta da zaključuje. Amaterizam.
Sjednica PIC-a potvrdila: Izetbegović ostao bez podrške Zapada, Rusija priznala genocid u BiH
Ono kad novinar, umjesto da prenese vijest, počne pisati svoje interpretacije i sugerisati čitaocu šta da zaključuje. Amaterizam.
- KB9
#45 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
izgleda ko neki kafanski pjevac
- Smail Aga Cengic
#46 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Trebalo bi skupiti kakvih dokaza protiv njega pa poslati u Tuzilastvo, nek pravi drustvo Zuki muminu...
-
Tipicoti
#47 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
G
Last edited by Tipicoti on 27/11/2018 12:26, edited 1 time in total.
-
swanfilter
#48 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Znaci, Neni su dzijatlije dva brata saharanili? Fino, fino, ...
- Maraschino
#49 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Stevandic je bio pojedinac u zlocinackom rezimu sto i sam priznaje.Tipicoti wrote:*
Evo, izaslo je na vidjelo sta je citava BLuka znala:
Nenad Stevandić je bio glavni u operaciji Crveni kombi `92-95.
"Najveća laž koju je Mektić iznio za mene jeste moja veza sa 'crvenim kombijem'. To je bilo službeno vozilo MUP-a", naglasio je Stevandić.
On je dodao da je druga velika laž njegova veza sa ubistvom Miodraga Šušnice.
- Ommadawn
#50 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Ili te presretnu na ulici ili ti upadnu u kucu/stan. Upadali su obicno trojica ili vise, valjda hastra, sta li? Mislim, nije da nisu bili naoruzani, dovoljan je bio i jedan pa da se useres od njega.
Kad te ubace u kombi (dio iza vozaca i suvozaca), tu te marisu bejzbol palicama. Nerijetko su pokupili i jos dvojicu trojicu ljudi koji su tu i prisiljeni da gledaju. Kombi se cijelo vrijeme tokom torture vozi. Obicno narede zarobljenicima da se pjeva neka pjesma - cetnicka, sevdalinka, uspavanka. Kad ubiju kruh u onom koga mlate, izbace ga - na skroz drugoj lokaciji gdje su te pokupili. Poredbe radi, za one koji BL ne poznaju, recimo pokupe te na Mejtasu a izbace u Hrasnici. Birali su i naselja sa srpskim stanovnistvom da je manja mogucnost da se ozlijedjenom pomogne.
Nerijetko su ljude motali u ovciju kozu, stavljali dzigeru ili meso da rane lakse zarastu. Poznajem slucaj covjeka koji je, kad su ga namlatili, onako sav krvav usao u cevabdzinicu, narucio cevape i odnio kuci svojoj djeci.
Mog su oca jednom poganjali kada je krenuo u grad da sredi dokumenta da izadjemo iz BL. Kako se nalazio na lokaciji gdje je smjesten kompleks zgrada, uspio im je pobjeci tamo gdje se autom ne moze proci (na njegovu srecu, oni su pokusali, pa se zaglavili, pa izasli sto je njemu dalo vremena) i on je uletio u ulaz jedne zgrade gdje je poznavao jednu zenu koja je tu stanovala te joj pokucao. Ona otvorila, on usao i sjeo. Srecom, nisu skontali gdje je uletio.
Kombi je bio crven sa bijelim krovom. Bosko Vuksan je bio najgori. To je bila budaletina, radio je prije rata s mojom mamom, druzio se i pio s njenim rodjakom.
Kad te ubace u kombi (dio iza vozaca i suvozaca), tu te marisu bejzbol palicama. Nerijetko su pokupili i jos dvojicu trojicu ljudi koji su tu i prisiljeni da gledaju. Kombi se cijelo vrijeme tokom torture vozi. Obicno narede zarobljenicima da se pjeva neka pjesma - cetnicka, sevdalinka, uspavanka. Kad ubiju kruh u onom koga mlate, izbace ga - na skroz drugoj lokaciji gdje su te pokupili. Poredbe radi, za one koji BL ne poznaju, recimo pokupe te na Mejtasu a izbace u Hrasnici. Birali su i naselja sa srpskim stanovnistvom da je manja mogucnost da se ozlijedjenom pomogne.
Nerijetko su ljude motali u ovciju kozu, stavljali dzigeru ili meso da rane lakse zarastu. Poznajem slucaj covjeka koji je, kad su ga namlatili, onako sav krvav usao u cevabdzinicu, narucio cevape i odnio kuci svojoj djeci.
Mog su oca jednom poganjali kada je krenuo u grad da sredi dokumenta da izadjemo iz BL. Kako se nalazio na lokaciji gdje je smjesten kompleks zgrada, uspio im je pobjeci tamo gdje se autom ne moze proci (na njegovu srecu, oni su pokusali, pa se zaglavili, pa izasli sto je njemu dalo vremena) i on je uletio u ulaz jedne zgrade gdje je poznavao jednu zenu koja je tu stanovala te joj pokucao. Ona otvorila, on usao i sjeo. Srecom, nisu skontali gdje je uletio.
Kombi je bio crven sa bijelim krovom. Bosko Vuksan je bio najgori. To je bila budaletina, radio je prije rata s mojom mamom, druzio se i pio s njenim rodjakom.