vas dvojeZoya wrote:A tek kafeni sakomuha_sa wrote:a još osunecen![]()
Svaka čast
ja se "divim" Beoing-ovoj ideji pravljenja tri aviona koji su jako slicni, u vlro kratkom periodu
vas dvojeZoya wrote:A tek kafeni sakomuha_sa wrote:a još osunecen![]()
Svaka čast
yup,a imam i raju i iz ovog BoeingZoya wrote:Ti se ono oko aviona razumiješ
insomnia78 wrote:Nema on veze. Cuj balkanci niu nadareni i talentovani. Pa zna l' on da nasi inzinjeri šiju belosvjetske u svemu samo sto nam ne daju
Ima li ista a da se ti ne razumijes?Connaisseur Karlin wrote:yup,a imam i raju i iz ovog BoeingZoya wrote:Ti se ono oko aviona razumiješzato komentarisem radnu filozofiju Boeing-a,a koj je znatno drugacija od Airbus, i ostalih avionskih industrijsih kompanija
naravno da ima stvari u koje se ne razumijem, ali o njima zato ne pisemLBVIEW wrote:Ima li ista a da se ti ne razumijes?Connaisseur Karlin wrote:
yup,a imam i raju i iz ovog Boeingzato komentarisem radnu filozofiju Boeing-a,a koj je znatno drugacija od Airbus, i ostalih avionskih industrijsih kompanija
Eto te k'o Mara...
Ma gdje bi ti to,Mare.Connaisseur Karlin wrote:naravno da ima stvari u koje se ne razumijem, ali o njima zato ne pisemLBVIEW wrote:Ima li ista a da se ti ne razumijes?Connaisseur Karlin wrote:
yup,a imam i raju i iz ovog Boeingzato komentarisem radnu filozofiju Boeing-a,a koj je znatno drugacija od Airbus, i ostalih avionskih industrijsih kompanija
Eto te k'o Mara...
LBVIEW wrote:Ma gdje bi ti to,Mare.Connaisseur Karlin wrote:naravno da ima stvari u koje se ne razumijem, ali o njima zato ne pisemLBVIEW wrote: Ima li ista a da se ti ne razumijes?
Eto te k'o Mara...