Nemore to jer ima puno kandidata,clanova,valja to potrpat u anketu,dovoljno je ovako pa cemo elektronski prebrojatZoya wrote:I ovdje se treba napraviti anketa, pa glasanje, pa navesti razloge za svoje izbore.
onda sljedi ceremonija kićenja
Nemore to jer ima puno kandidata,clanova,valja to potrpat u anketu,dovoljno je ovako pa cemo elektronski prebrojatZoya wrote:I ovdje se treba napraviti anketa, pa glasanje, pa navesti razloge za svoje izbore.
a desanka???nije zar i ona iznevjerila?HAVANA wrote:Manje i guzim.
Jebe me d.o.o.sumirprimus wrote:a desanka???nije zar i ona iznevjerila?HAVANA wrote:Manje i guzim.
damn, fakat za ubit se
Svakako da je post fenomenalan, ali ovaj boldovani dio me neodoljivo podsjeća na Matrix.Njanjavi wrote:A sto se hanuma tiche, mis mekinjas samo zbog onog opisa ljetovanja na temi sta sve nosite na ljetovanje.
Ne pamtim kad me nesta zesce nasmijalo otkako koristim internet.
I hopopo samo zbog jednog posta, ono o grahu, buntovnicima i sistemu.
ho oponopono wrote:
...lekcije iz kontriranja svemiru nauče se u pubertetu ili nikad, a ona glavna ide ovako...
... na stolu je tanjir i u njemu zrno pasulja... ti si zrno a tanjir je sistem...
...ti ne želiš da te tanjir ograničava, zato hrabro odbiješ da boraviš u njemu i iskočiš...mašala, zeznuo si sistem...
...eh šipak, slijedi neugodna spoznaja... čitav sto je sistem, ti si iz tanjira sagledavao samo njegov mali, lako prejebivi ogranak...
...lijepo, sad kad si to shvatio, bunt ide dalje...skačeš sa stola...
... neugodna spoznaja drugi dio...
...pih, doznao si da je cijela soba sistem, plus si, tako tvrdopasuljast, pošteno napukao od skoka sa astala...
...eee, ta igranka ide u nedogled i sad još samo treba da budeš dovoljno klinac da nastaviš otkrivanje sve većih jedinica sistema...
... pametnijima je već u toj tački jasno da nema izlaza...i još gore...sistem dopušta, još i predviđa buntovnike...
...na taj način, reguliše se princip nade... a bez nade vazda ništa ne ide...hajdučija je, dakle, sistemu dobrodošla...
...stoga ostaje samo jedno...nauči da funkcionišeš unutra i da što manje iznevjeriš sebe...
...nauči da je moguće spasiti samo dušu - sebi i dobro, još nekima ...ne i spasiti svijet...ko nađe načina za to, kao da nalazi i svoj recept sreće...
Post godine sto se mene tice, definitivno.
ima moj glasAnestezija wrote:hizo