A jel bolje da za 9mjesece postanema tata? jel za pilule ne bacam pare. hahaRockefeller wrote:Bolje ti je. Ko još kondome koristi.SasaBa wrote:Zasto?Rockefeller wrote:Hahahaha. No kondom stari, daj fesliju za pilulu, isplati se.
Prvi seks. Zavrseno.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
SasaBa
#26 Re: Prvi seks.
- muha_sa
#27 Re: Prvi seks.
kažeš da nije tvoje i vozdraSasaBa wrote:
A jel bolje da za 9mjesece postanema tata? jel za pilule ne bacam pare. haha
- ho oponopono
#28 Re: Prvi seks.
...želi grublje...nemoj da predugo čeka na svog tehno psa...jer ona je gladna...je li nevina... da ili ne, nebitno je... njoj ide na obraz ako od jedan odbiješ jebenu nulu...
...spusti ju na koljena, natjeraj ju da te moli da ga staviš, jedan minut nek i ne diše...nek moral baci u zaborav kad je u pitanju oral...htjela bi da ubrzaš, sporo nek ga osjeti...suha usta, jezik preko usana...nek od njeno dupe udaraju tvoja jaja...
...kad svršiš nema potrebe da mlohava kita u njoj i dalje trza...
...spusti ju na koljena, natjeraj ju da te moli da ga staviš, jedan minut nek i ne diše...nek moral baci u zaborav kad je u pitanju oral...htjela bi da ubrzaš, sporo nek ga osjeti...suha usta, jezik preko usana...nek od njeno dupe udaraju tvoja jaja...
-
SasaBa
#29 Re: Prvi seks.
Hahha, legendarnoho oponopono wrote:...želi grublje...nemoj da predugo čeka na svog tehno psa...jer ona je gladna...je li nevina... da ili ne, nebitno je... njoj ide na obraz ako od jedan odbiješ jebenu nulu...
- muha_sa
#30 Re: Prvi seks.
pratimho oponopono wrote:...želi grublje...nemoj da predugo čeka na svog tehno psa...jer ona je gladna...je li nevina... da ili ne, nebitno je... njoj ide na obraz ako od jedan odbiješ jebenu nulu...
- spreca
#32 Re: Prvi seks.
SasaBa wrote:
A jel bolje da za 9mjesece postanema tata? jel za pilule ne bacam pare. haha
-
zenit dozic
#33 Re: Prvi seks.
Drug da ti se ne desi ko onom biseru u americkoj piti da pisnes 2 puta prije samog nastupa moraces da uradis slijedece
Prvo prije samog odnosa, kad ti vec bude prituzilo,reci joj da ti se pisa i idi isamaraj majmuna.
Onda reci joj za predigru da ti ga sipu.
Opet ce ti, cim ga stavi bit ko kip slobode, e onda joj istresi u ista, a do nje je hoce li spit or swallow.
Pratis me
E onda za par minuta ce ti opet bit spreman za akciju jer je budala nezazita. Turni joj i moces mjesat barem minut-dva.
E onda vremenom ce doci sve na svoje, pa ce ti se u neka doba i ogadit
Nema na cemu.
Prvo prije samog odnosa, kad ti vec bude prituzilo,reci joj da ti se pisa i idi isamaraj majmuna.
Opet ce ti, cim ga stavi bit ko kip slobode, e onda joj istresi u ista, a do nje je hoce li spit or swallow.
Pratis me
E onda za par minuta ce ti opet bit spreman za akciju jer je budala nezazita. Turni joj i moces mjesat barem minut-dva.
E onda vremenom ce doci sve na svoje, pa ce ti se u neka doba i ogadit
Nema na cemu.
- Anestezija
#34 Re: Prvi seks.
drzi je zubima za vrat obavezno
-
alipasijaner
#35 Re: Prvi seks.
E jesi dosao na pravo mjesto po "user manual" 
- BarbaDue
#36 Re: Prvi seks.
Koristio sam svakakvih, od svih njih je sam DUREX pukao, eto da znaš i moje iskustvo.SasaBa wrote:Vidis toga se ne bi sjetio da uradim prije nalazenja sa njom.supercali wrote:Reci da ti je prvi put
Preporucujem da prije samog nalazenja s njom bacis majmuna da ne bi prskao nakon 5 sekundi
I sve polako ako pocne kvariti to je normalno
Carsaf stavi na strik nek komsije vide da je nevina
Kondomi? Daj mi rijecnik stranih rijeci
A cek, da bez kondoma? Zar nije sigurnije ovako, otkuda mi pare za pilule ako se omakne hah..
-
SasaBa
#37 Re: Prvi seks.
To se trazii!!zenit dozic wrote:Drug da ti se ne desi ko onom biseru u americkoj piti da pisnes 2 puta prije samog nastupa moraces da uradis slijedece![]()
Pratis me![]()
E onda vremenom ce doci sve na svoje, pa ce ti se u neka doba i ogadit![]()
Nema na cemu.
- supercali
#38 Re: Prvi seks.
Kad ti se zgadi posalji je na forum
-
radostan dan
#39 Re: Prvi seks.
Jel precizirao @burek, jel to bilo od 5.50 do 6 sati izjutra, ili od 5.50 do 6 poslijepodne?Zoya wrote:
A dužina seksa, pa zavisi. Od 10 minuta pa do 6 sati (kao u slučaju forumaša @bureka)![]()
- animals
#40 Re: Prvi seks.
Najednostavnije je nek ti popusi prvi put..
pa ti nju polizi, i nema sikirancije..
nes je valjda i jebavati poslije toga
pa ti nju polizi, i nema sikirancije..
nes je valjda i jebavati poslije toga
- HAVANA
#41 Re: Prvi seks.
Cuj 6 sati.Ne mogu ni spavat 6 sati u komadu.Moram bar jednom ustat pojest keksa,pisat,zapalit,zapisat naku racunicu...Nesta.
Dje cu ba guzit 6 sati.Jednom mi se davno omaklo na derneku satima nesta...Ta i dan danas kad me sretne trepce okicama.
Kontam moja ti,u krastama vas bio oguljen.Ne bi mogo ponovit kad bi mi 10 milja sad dala. 
- HAVANA
#42 Re: Prvi seks.
Al muha bi.On to tolko voli.To je ljubav.On bi to satima ljubio,milkio,pazio ko oci u glavi.
- animals
#43 Re: Prvi seks.
Pa u sex se i ubraja,i kad 6 sati lezis i gledas u nju..
izmedju toga ispusis kutiju cigareta..
sve je to sex..
i tako ispunis normu..
sve je to sex..
i tako ispunis normu..
- Rockefeller
#44 Re: Prvi seks.
Hahahaha kakih ba šest sati, taj laže il je na spidu.HAVANA wrote:Cuj 6 sati.Ne mogu ni spavat 6 sati u komadu.Moram bar jednom ustat pojest keksa,pisat,zapalit,zapisat naku racunicu...Nesta.Dje cu ba guzit 6 sati.Jednom mi se davno omaklo na derneku satima nesta...Ta i dan danas kad me sretne trepce okicama.
Kontam moja ti,u krastama vas bio oguljen.Ne bi mogo ponovit kad bi mi 10 milja sad dala.
- HAVANA
#45 Re: Prvi seks.
Ja kad jebem,jebem.Nema lezat nako.animals wrote:Pa u sex se i ubraja,i kad 6 sati lezis i gledas u nju..
sve je to sex..
i tako ispunis normu..
- HAVANA
#46 Re: Prvi seks.
U stvari ima.
Sad nesta kontam.Ona moja bi vazda nesta cumurala poslije.Pa pricala,pa se mazila...Pa onda jos sat uvrce kosu dok zaspi.Mozda i duze,nemam pojma.Zaspem. 
- animals
#47 Re: Prvi seks.
Meni najljepse jebavati, neke nove zenske..HAVANA wrote:Ja kad jebem,jebem.Nema lezat nako.animals wrote:Pa u sex se i ubraja,i kad 6 sati lezis i gledas u nju..
sve je to sex..
i tako ispunis normu..
tad mogu, i malo duze, kad se zbroji mazenje ,lizanje,
i na kraju moras malo i jebavat..
ono da kazes da si jebo..
sto se mene tice..
- HAVANA
#48 Re: Prvi seks.
Blago tebi.Ja novu zadnji put jebo 94.

- animals
#49 Re: Prvi seks.
Ma reko sam da mi je to najljepse..
iako u zadnje vrijeme, a to je vec par god,
ostala mi samo zena..
tugo moja..
ostala mi samo zena..
tugo moja..
- HAVANA
#50 Re: Prvi seks.
Sve u svoje vrijeme.Tako i to.Bitno je da je nisi zeljan osto.animals wrote:Ma reko sam da mi je to najljepse..
ostala mi samo zena..
tugo moja..