Koliko jaja

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

avetinja

#26 Re: Koliko jaja

Post by avetinja »

mali_balon wrote:Dakle koliko jaja, za jedan obrok, je normalno da odrasli muskarac dobi od 40ak godina pojede. Koliko jaja vi pojedete i na koji nacin su pripremljena.
Zena me napala sto sam pojeo 4 jaja na oko za dorucak...jesam li precerao ili sam papucar....
Zavisi čija jaja.
animals

#27 Re: Koliko jaja

Post by animals »

avetinja wrote:
mali_balon wrote:Dakle koliko jaja, za jedan obrok, je normalno da odrasli muskarac dobi od 40ak godina pojede. Koliko jaja vi pojedete i na koji nacin su pripremljena.
Zena me napala sto sam pojeo 4 jaja na oko za dorucak...jesam li precerao ili sam papucar....
Zavisi čija jaja.
Slonova izgleda :D
Zoya

#28 Re: Koliko jaja

Post by Zoya »

Zaboravio si napisati jesu li dzumbo jaja bila ili ona S? Isto kao i sa odjećom tako je i sa jajima i veličinom, imaš S, M, L i dzumbo :D
Streptokok

#29 Re: Koliko jaja

Post by Streptokok »

mali_balon wrote:OK je to sve......mozes koliko hoces i budzet....ali eto vodimo logikom ono da se najedes......
Kaze mi da sam krme (ponekad i medo) od 100Kg i da mi je 4 jaja puno
Ako vjezbas nije puno, ako ne zena ti je potpuno u pravu. Cak i za to krme.
avetinja

#30 Re: Koliko jaja

Post by avetinja »

animals wrote:
avetinja wrote:
Zavisi čija jaja.
Slonova izgleda :D
Možda hanumi nije po volji njegova težina (100 kila), pa joj sada smeta i kad barene brokule jede. Opet zavisi i od njegove visine, je li salo ili mišić. Četiri jajeta uz jednu krišku hljeba su normalna porcija doručka.

Čuj nazvala te krmetom. Jarane, sad se zainati i pojedi školjku, disat da ne možeš, pa ako ti već govori da si krme, onda se tako i ponašaj. Uvijek kontra Splita.
Krokodajl

#31 Re: Koliko jaja

Post by Krokodajl »

Kupi prepeličija i pojedi 4 komada i pitaj jel sad udure :lol: :lol:
mali_balon

#32 Re: Koliko jaja

Post by mali_balon »

Zoya wrote:Zaboravio si napisati jesu li dzumbo jaja bila ili ona S? Isto kao i sa odjećom tako je i sa jajima i veličinom, imaš S, M, L i dzumbo :D
Ah...kupi neka mala jaja, da su pirgava reko bi da su od prepelice
mali_balon

#33 Re: Koliko jaja

Post by mali_balon »

avetinja wrote: Možda hanumi nije po volji njegova težina (100 kila), pa joj sada smeta i kad barene brokule jede. Opet zavisi i od njegove visine, je li salo ili mišić. Četiri jajeta uz jednu krišku hljeba su normalna porcija doručka.

Čuj nazvala te krmetom. Jarane, sad se zainati i pojedi školjku, disat da ne možeš, pa ako ti već govori da si krme, onda se tako i ponašaj. Uvijek kontra Splita.
Jbga....njoj smeta kad i ono pile iz esmeralde pojedem a ono pile ko golub
Logovan

#34 Re: Koliko jaja

Post by Logovan »

mali_balon wrote:1 normalnu krisku
Sljedeći put pojedi 7, 8 jaja i 5, 6 kriški.
MikroBelaj

#35 Re: Koliko jaja

Post by MikroBelaj »

mene sramota napisat :D
mali_balon

#36 Re: Koliko jaja

Post by mali_balon »

E sad cu je odvest da cita temu.....nek vidi da nisam pretjerao
Zoya

#37 Re: Koliko jaja

Post by Zoya »

Imaš li povišen holesterol? Možda se žena zbog toga ljuti.
mali_balon

#38 Re: Koliko jaja

Post by mali_balon »

Nemam, nalazi mi ko u 20o godisnjaka
Zoya

#39 Re: Koliko jaja

Post by Zoya »

Kad može @ muha od 50 kila da pojede šest komada, ne vidim što ti od stotinu kila ne bi četiri mogao.
Ne jedi ih za večeru i sve pet :thumbup:
insomnia78

#40 Re: Koliko jaja

Post by insomnia78 »

Cuj cetiri jajeta. Sta s ti, neka curica?
turbofolk

#41 Re: Koliko jaja

Post by turbofolk »

Znači da rezimiramo: Moraš imat jaja za pojest četvero jaja.
Connaisseur Karlin

#42 Re: Koliko jaja

Post by Connaisseur Karlin »

MisterNo1 wrote:Jarane, gde će te nazvati krme. Za mene bi to bila uvreda. Jedino ako si još dete u razvoju.
pa ona mu tako tepa :) kakav je to brak u kome ne mozes nekad izjaviti svoja osjecanja :D ne zvuci to negativno,jer se ona brine za njegovo zdravlje :)
Connaisseur Karlin

#43 Re: Koliko jaja

mali_balon wrote:E sad cu je odvest da cita temu.....nek vidi da nisam pretjerao
ma jesi pretjerao,jer nije zdravo posjeti toliki broj jaja dnevno ,kako ne kontas da te zena voli :)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#44 Re: Koliko jaja

Post by Truba »

Ne breine ona o zdravlju nego parama kao i vecina zena danas
animals

#45 Re: Koliko jaja

Post by animals »

Connaisseur Karlin wrote:
MisterNo1 wrote:Jarane, gde će te nazvati krme. Za mene bi to bila uvreda. Jedino ako si još dete u razvoju.
pa ona mu tako tepa :) kakav je to brak u kome ne mozes nekad izjaviti svoja osjecanja :D ne zvuci to negativno,jer se ona brine za njegovo zdravlje :)
Tepanje :D :D
Krme moje... :D :D
kako to lijepo zvuci.. :D
Last edited by animals on 22/12/2016 18:44, edited 1 time in total.
avetinja

#46 Re: Koliko jaja

Post by avetinja »

Da je tebe muž nazvao krmačom, i da si to objavila na forum, sad bi se javio bataljon kožnatih feministica spremih za borbu protiv muškog đubreta.
animals

#47 Re: Koliko jaja

Post by animals »

A sad ozbiljno..
cetvero jaja, moze pojesti i dijete..
i jos pola kg sunke, uz to..
kad bi meni zena brojala sta pojedem, onda zbogom zeno..
Connaisseur Karlin

#48 Re: Koliko jaja

Zoya wrote:Kad može @ muha od 50 kila da pojede šest komada, ne vidim što ti od stotinu kila ne bi četiri mogao.
Ne jedi ih za večeru i sve pet :thumbup:
pa nije fazon u visini kolesterola,ali organizam ne treba toliku kolicinu jaja na dnevnoj potrebi ,jer se jedu i drug obroci :)

ok je ako ne jede toliku kolicinu jaja cesto tokom tjedna :)

ja cu danas posjeti da tvrdo kuhana jajeta sa fontina sirom :P
Connaisseur Karlin

#49 Re: Koliko jaja

animals wrote:
Tepanje :D :D
Krme moje... :D :D
kako tolijepo zvuci.. :D
pa ako poznjaes svoju suprgu,naravno da ti nece to smetati :) i ja bih mu rekla da je krme,jer jeste pretjerao i nije zdravo,i njoj je vazno njegovo zdravlje,pa covjek treba da bude sretan sto se ona brine :)
Connaisseur Karlin

#50 Re: Koliko jaja

avetinja wrote:
Da je tebe muž nazvao krmačom, i da si to objavila na forum, sad bi se javio bataljon kožnatih feministica spremih za borbu protiv muškog đubreta.
pa ja sebe nekad nazovem krmacom,ako jedem cijeli dan ,a ako bi mi suprug to reako,to znaci,da je primjeito da sma pretjerala sa papanjem,i naravno nije zdravo zderati ,zato mi ne bi smetalo :) ljudi moji to su konverzacije muza i zene,koji su potpuno OK,pa nije smak svijeta :D
Post Reply