Ljubomora
- supercali
#26 Re: Ljubomora
Sadija ako nema kakav fakultet razvest ce se a na koga je ljubomorna ne znam
- supercali
#27 Re: Ljubomora
Covjek pita za radnu dozvolu u bih ne u turskojsadie_forever wrote:Bobi wrote:Jel ima taj turčin radnu dozvolu?
Radi u instituciji koja daje te dozvole
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#28 Re: Ljubomora
wow...radi u KZZZsadie_forever wrote:Bobi wrote:Jel ima taj turčin radnu dozvolu?
Radi u instituciji koja daje te dozvole
- VladaFBiH
#29 Re: Ljubomora
palermo wrote:Ljubomora je uvijek izraz nedostatka samopouzdanja, nezrelosti. U svom ekstremnom izdanju jedna od najgorih ljudskih osobina. Nažalost i osobina koja se jako teško mijenja
Kćerki sam rekao, primijetiš li ljubomoru kod momka, odmah ga ostavljaj....nadam se da je razumjela.
- ma_zdra'o
#30 Re: Ljubomora
kod Turaka ako nisi ljubomoran , nisi normalan odnosno ne voliš tu osobu
ljubav = ljubomora
ljubav = ljubomora
- S4mpion
#31 Re: Ljubomora
Ljubomora je sasvim uobičajena pojava kod ljudskih bića, iako se mnogi slomiše da sebe predstave kao robota kojem se ljubomora ne može desiti.
Ta pojava može prerasti u poremećaj, ali nije poremećaj u opštem slučaju. Baš kao što postoji neopravdana ljubomora, tako postoji i neopravdano samopouzdanje i povjerenje.
Mnogi se pozivaju na samopouzdanje, ali samopouzdanje će prije postat poremećaj nego ljubomora. Postoje ljudi koji imaju samopouzdanje, sigurni su u sebe, ali ih žene varaju, prave rogonje od njih i takvi ljudi, od pretjerane samouvjerenosti, su totalno nesposobni sagledati realno stanje, jer samo za svoje znaju. Takvi će se sutra busati u prsa i kritikovati tuđu ljubomoru, bila opravdana ili ne.
Uglavnom se krivica svaljuje na onog ko je ljubomoran, ali ljubomora može biti sasvim opravdana.
Ta pojava može prerasti u poremećaj, ali nije poremećaj u opštem slučaju. Baš kao što postoji neopravdana ljubomora, tako postoji i neopravdano samopouzdanje i povjerenje.
Mnogi se pozivaju na samopouzdanje, ali samopouzdanje će prije postat poremećaj nego ljubomora. Postoje ljudi koji imaju samopouzdanje, sigurni su u sebe, ali ih žene varaju, prave rogonje od njih i takvi ljudi, od pretjerane samouvjerenosti, su totalno nesposobni sagledati realno stanje, jer samo za svoje znaju. Takvi će se sutra busati u prsa i kritikovati tuđu ljubomoru, bila opravdana ili ne.
Uglavnom se krivica svaljuje na onog ko je ljubomoran, ali ljubomora može biti sasvim opravdana.
-
prog321
#32 Re: Ljubomora
Gdje ces ba udatu zenu slati na seminar ?palermo wrote:prog321 wrote:Bio sam u situaciji kad me bolio kurac sta djevojka radi a bio sam i ljubomoran.
Samo u slucaju ljubomore sam je voliomah, neko zrnce ljubomore je ok, ono tek toliko da pokažeš da ti nije svejedno. Ali prava ljubomora čini od veze, braka pakao.
Znam žene koje ni nakon dvadeset godina braka ne smiju otići na seminar i noćiti negdje bez muža. Imao sam prijatelja koga je žena zvala u kafanu i onda smo se i mi morali javljati na telefon da se ona uvjeri da je on sa nama. Ljubomora je u svom pravom izdanju zapravo bolest.
Ta je rijec sifra za grupni seks.
Da znas koje redaljke se tamo prave.
- S4mpion
#33 Re: Ljubomora
Kralj životinja-mislim da ne postoji životinja sa izraženijom ljubomorom.palermo wrote:Ne pkazuješ ljubomorom brigu za nekoga. Pokazuješ samo svoju nesigurnost i svoj jad. Pokatkad se partneri ljubomornih tješe da je to izraz ljubavi prema njima. Samo tješe.prog321 wrote:Realno ako ga boli briga sta ti kcerka radi onda je nece ni voljeti

Baš nekako djeluje jadan i nesiguran?
- avetinja
#34 Re: Ljubomora
Gdje će Turkinju. Nema tvrdoglavijih i ljubomornijih osoba uz Arape. Bila situacija u komšiliku baš oko Turčina i Bosanke. Ona pristaša modernog života i shvatanja, a on pravi Turčin. Apsolutna kontrola, ljubomora ako krivo kihne, a da pogleda nekog drugog dok šetaju Ferhadijom - ni čut'.
Ljubomora je sasvim normalna pojava kod ljudi, ako je u umjerenoj količini.
Ljubomora je sasvim normalna pojava kod ljudi, ako je u umjerenoj količini.
- MikroBelaj
#35 Re: Ljubomora
Tacno takoS4mpion wrote:Ljubomora je sasvim uobičajena pojava kod ljudskih bića, iako se mnogi slomiše da sebe predstave kao robota kojem se ljubomora ne može desiti.
-
palermo
#36 Re: Ljubomora
S4mpion wrote:Ljubomora je sasvim uobičajena pojava kod ljudskih bića, iako se mnogi slomiše da sebe predstave kao robota kojem se ljubomora ne može desiti.
Jedino što se može desiti je da prave i zdrave ljude otjeraš od sebe ili im uništiš život, ili da sam sebi zajebeš život..
-
Bodkin
#37 Re: Ljubomora
Ne bih se bas slozio. Mao ljubomore je ok. Ne moze ti biti svejedno oko osobe koja nesto znaci.palermo wrote:Ljubomora je uvijek izraz nedostatka samopouzdanja, nezrelosti. U svom ekstremnom izdanju jedna od najgorih ljudskih osobina. Nažalost i osobina koja se jako teško mijenja
Kćerki sam rekao, primijetiš li ljubomoru kod momka, odmah ga ostavljaj....nadam se da je razumjela.
Ima neka fina granica nakon koje to postaje kompleks
-
palermo
#38 Re: Ljubomora
pa ako ti godi sujeti onda je ok.....ali ja stvarno ne vidim nikakvu korist ni u toj maloj dozi ljubomore.......ne biti svejedno i ljubomora su dva totalno različita pojma....kao što već rekoh, nije zar da kroz ljubomoru pokazuješ osobi da ti nije svejednoBodkin wrote:
Ne bih se bas slozio. Mao ljubomore je ok. Ne moze ti biti svejedno oko osobe koja nesto znaci.
-
Bodkin
#39 Re: Ljubomora
Bio sa curom u klubu i nekom ekipom. U neko doba joj prilazi nekakav i pocne bacati bombe. E sad, mogu se ili praviti samopouzdan i reci da znam da on nema sanse i da me boli kurko ili mogu prici i objasniti mu kako stoje stvaripalermo wrote:pa ako ti godi sujeti onda je ok.....ali ja stvarno ne vidim nikakvu korist ni u toj maloj dozi ljubomore.......ne biti svejedno i ljubomora su dva totalno različita pojma....kao što već rekoh, nije zar da kroz ljubomoru pokazuješ osobi da ti nije svejednoBodkin wrote:
Ne bih se bas slozio. Mao ljubomore je ok. Ne moze ti biti svejedno oko osobe koja nesto znaci.
-
palermo
#40 Re: Ljubomora
pa pustiš čojeka da sam vidi da nema šanse......ako je pristojanBodkin wrote:
Bio sa curom u klubu i nekom ekipom. U neko doba joj prilazi nekakav i pocne bacati bombe. E sad, mogu se ili praviti samopouzdan i reci da znam da on nema sanse i da me boli kurko ili mogu prici i objasniti mu kako stoje stvari
ako on počne dosađivati mladoj i provocirati,onda priskočiš...... al to onda nije priča o ljubomori.....
- Connaisseur Karlin
#41 Re: Ljubomora
BodkinBodkin wrote:Bio sa curom u klubu i nekom ekipom. U neko doba joj prilazi nekakav i pocne bacati bombe. E sad, mogu se ili praviti samopouzdan i reci da znam da on nema sanse i da me boli kurko ili mogu prici i objasniti mu kako stoje stvaripalermo wrote:pa ako ti godi sujeti onda je ok.....ali ja stvarno ne vidim nikakvu korist ni u toj maloj dozi ljubomore.......ne biti svejedno i ljubomora su dva totalno različita pojma....kao što već rekoh, nije zar da kroz ljubomoru pokazuješ osobi da ti nije svejednoBodkin wrote:
-
prog321
#42 Re: Ljubomora
Ako ona šalje signale svakom kuronji u klubu samo budala bi stao u njenu odbranu.
Alfa mejl my ass.
Još popiješ batina zbog takvih rospija
Alfa mejl my ass.
- avetinja
#43 Re: Ljubomora
prog321 wrote:Ako ona šalje signale svakom kuronji u klubu samo budala bi stao u njenu odbranu.
Alfa mejl my ass.
- Connaisseur Karlin
#44 Re: Ljubomora
aha,a vi nikad ne prilazite,ako zena ne salje signaleprog321 wrote:Ako ona šalje signale svakom kuronji u klubu samo budala bi stao u njenu odbranu.
Alfa mejl my ass.
- supercali
#45 Re: Ljubomora
Pa valjda ne prilazis ako su i muskarci tu s njom i ako vidis da je jedan od njih eventualno njen deckoConnaisseur Karlin wrote:aha,a vi nikad ne prilazite,ako zena ne salje signaleprog321 wrote:Ako ona šalje signale svakom kuronji u klubu samo budala bi stao u njenu odbranu.
Alfa mejl my ass.
-
prog321
#46 Re: Ljubomora
Ako mi baca poglede, smješka se ,slučajno me dodirne onda ću joj prići i da je US Army pored nje 
- radiša
#47 Re: Ljubomora
A vidi nesto da mu nije davala povoda nebi joj ni prisao a sve da joj je prisao bez povoda da ona nece nista odjebala bi ga bez tvoje pomoci,prema tome zene kroje sebi kako hoce,nema potrebe da ljubomorises,da sam na tvom mjestu ako je dopustila tom da joj se udvara imala bi od mene mahanje.Za takve se ne isplati boriti.Bodkin wrote: Bio sa curom u klubu i nekom ekipom. U neko doba joj prilazi nekakav i pocne bacati bombe. E sad, mogu se ili praviti samopouzdan i reci da znam da on nema sanse i da me boli kurko ili mogu prici i objasniti mu kako stoje stvari
- Connaisseur Karlin
#48 Re: Ljubomora
aha,nikad ne prilazite ako je vise muskaraca sa njomsupercali wrote:Pa valjda ne prilazis ako su i muskarci tu s njom i ako vidis da je jedan od njih eventualno njen deckoConnaisseur Karlin wrote:aha,a vi nikad ne prilazite,ako zena ne salje signaleprog321 wrote:Ako ona šalje signale svakom kuronji u klubu samo budala bi stao u njenu odbranu.
Alfa mejl my ass.
ako je sa jednim,to razumijem
- Connaisseur Karlin
#49 Re: Ljubomora
ne mora mu dati povoda,mozda mu se samo ljubazno osmjehula,i tip je to "procitao" kao sansu za flertradiša wrote:A vidi nesto da mu nije davala povoda nebi joj ni prisao a sve da joj je prisao bez povoda da ona nece nista odjebala bi ga bez tvoje pomoci,prema tome zene kroje sebi kako hoce,nema potrebe da ljubomorises,da sam na tvom mjestu ako je dopustila tom da joj se udvara imala bi od mene mahanje.Za takve se ne isplati boriti.Bodkin wrote: Bio sa curom u klubu i nekom ekipom. U neko doba joj prilazi nekakav i pocne bacati bombe. E sad, mogu se ili praviti samopouzdan i reci da znam da on nema sanse i da me boli kurko ili mogu prici i objasniti mu kako stoje stvari
- supercali
#50 Re: Ljubomora
Pa procitaj sta pise ako daje signale pridjes ako ne daje ne prilazis
Ako nema muskaraca prilazis davala ne davala jer moze kao ti biti sama od stoljeca sedmog
Ako nema muskaraca prilazis davala ne davala jer moze kao ti biti sama od stoljeca sedmog