"Šapni mi da ti kažem"
- petunija
- stakasa
#27 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ljudski od njega, nije na kraj srca.kudrilo wrote:kad reče "evo ja ću prihvatiti izvinjenje"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ljudi ovo je vrh
- HAVANA
#28 Re: Vic dana 2004/2005/.../2015/2016
Evo smogao sam snage da pogledam do kraja poslije 2 dana.I sad mi se place.
- salik79
#29 Re: Smiješna strana izbora - all about
Nadrealisti, zdra'o!
- KB9
#30 Re: Smiješna strana izbora - all about
ma ovo je i za robota porazavajucejapin_mutapi wrote:kako mu sad šapuću tako će i ostatak mandata
lik je robot obični, upravljač je u rukama drugih
- O'zone
- Globalni moderator
#31 "Šapni mi da ti kažem"
Bilo mi dvoumljenje gdje otvoriti ovu temu ali na kraju izbor ispade na politiku jer ovo je stvarnost BH političke scene.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sapni-mi ... /161204097
Ovdje će biti prebačeni i postovi sa ostalih tema.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sapni-mi ... /161204097
Ovdje će biti prebačeni i postovi sa ostalih tema.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#32 Re: Vic dana 2004/2005/.../2015/2016
Jebo m.... svoju
I onda nije debil onaj ko glasa za ovog i ovakve?!
Ma nije qrc!
I onda nije debil onaj ko glasa za ovog i ovakve?!
Ma nije qrc!
- edo_79
#33 Re: Vic dana 2004/2005/.../2015/2016
Redžo je inače jedan od ''elokventnijih'' članova stranke koja ga je postavila na mjesto Precjednika opšt'nskog vjećaZoya wrote:Je li Redzo pijan ili je prirodno glup?
- edo_79
#34 Re: Smiješna strana izbora - all about
Znaš šta bi Dr. Arsla rek'o na ovo ..... hjooj meni je Arsla bog majke mi ..... rek'o bi: Haman ovi nama prodaju muda pod bubregesalik79 wrote:Nadrealisti, zdra'o!
- Logovan
#35 Re: "Šapni mi da ti kažem"
Bože sačuvaj.
Tačno da ne povjeruješ.
Tačno da ne povjeruješ.
- golfiista
#36 Re: "Šapni mi da ti kažem"
- ZLOČIN I KAZNA -
Blamaža, sramota, ruglo i stid, veliko je zlo koje je izazvao ovaj Kalambur od Konstituirajuće sjednice OV Zavidovići. No, svako zlo bude i prođe. Najveći zločin Kalambura učinjen je nad ČOVJEKOM! Nad ljudskim bićem. A to je nepopravljivo zlo. Takve rane su trajne.
Redžo Seferović jeste polupismeni Ciganin ogrničenih intelektualnih kapaciteta, ali je prije svega ljudsko biće, koje ima pravo na život. Ograničen ili ne, ali je njegov, on za drugi ne zna. Njega je lako zloupotrijebiti, navesti, nagovoriti na svašta, on nije svjestan svoje ograničenosti. On pristaje na sve. Da predsjedava vijećem. Da vozi avion. Da dresira lavove. On nije svjestan da ne posjeduje vještine čitanja, pisanja, pilotiranja, dresiranja, itd. On je pogodan za sve zloupotrebe, samo treba biti dovoljno bezobrazan. Najveća tragedija leži u tome, što su režiseri ovog Kalambura, njih 16, zarad ličnih interesa i učinili jedan takav bezobrazluk. Iskoristili su sve slabosti jednog bića za svoje interese, bez obzira što će to biće biti izloženo neviđenom podsmijehu, ruglu, mržnji i osudi javnosti, koje će na njemu ostaviti ožiljak zasigurno. Napravili su od njega ciganskog pajaca za ličnu upotrebu, a da on jadan i nije svjestan zamke u koju se upecao i čemu se izložio. Tj. čemu ga je ova 16-torka izložila. Zloupotrijebila. Jer, on nije u stanju predvidjeti posljedice koje ga čekaju. Možda tih 16 majmuna/vijećnika misle da Cigane rane manje peku nego njih. Ili ko jebe Redžu, on je Ciganin, bitan je naš cilj. Redžo manje vrijedi nego mi. Njega manje boli kad mu se izruguju nego što boli nas. On je manje čovjek. Veći su ljudi među ovih 16. Tu su vjernici, hadžije, pokriveni, doktori, bradice, penzioneri. Mislite da ste bolji? Takvi?! Pa, MAJKU VAM JEBEM.. !!!
SVOJ 16-torici...!!!
Sram vas bilo bagro ljudskog oblika! Jebo li vas Bog kome se klanjate! Jebem li vam bradicu koju ste pustili! Jbem li vam hadždž koji ste obavili! Jebem li vam šamije kojim ste se pokrili! Jebem li vam diplome kojim ste se okitili! Jebem li vam penzije koje ste primili! Fuj, šljamu ljudskog roda! Pa jel vam i Bog kaže da slabijem, nemoćnom, ograničenom, onom koji ne zna, treba POMOĆI! A, ne zloupotrebljavati nečije slabosti za svoju korist samo zato što si rođen nadmoćniji. Sram vas bilo svih 16, bagro jedna! Na kog se Boga vi pozivate?!
Učinili ste najveći zločin, zločin nad Čovjekom! Zločin nad Božjom voljom! Zloupotrijebljujući intelektualna ograničenja jednog bića, vi činite zločin nad Božjom voljom. A to je zločin nad Bogom! Nisu Redžo, niti ine Redže krive što su rođeni slabiji. Niti vas 16 ima pravo, samo zato što ste pukim slučajem rođeni napredniji, zdraviji i vještiji, izlagati ruglu, ismijavati, iskorištavati ili na bilo kakav način ugnjetavati slabije od sebe!!!
Zločin nad Čovjekom, je zločin nad Bogom!!! O Vjernici!!!
"Čovjeka smiješ gledati odozgo jedino kad mu dodaješ ruku da ustane!"
(Gabriel Garsija Markez)
Malo drugacije razmisljanje
-
broj dva
#37 Re: "Šapni mi da ti kažem"
Problem je u tome sto je sluzbenica kompetentna. Da je i ona podobna, kao i predsjedavajuci, ove farse ne bi bilo.
Zaposljavajte podobne, ne sposobne !!
Zaposljavajte podobne, ne sposobne !!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#38 Re: "Šapni mi da ti kažem"
nisam imao snage ovo gledati svi šalju link
ali ako je rom onda je oprošteno
ali ako je rom onda je oprošteno
- edo_79
#39 Re: "Šapni mi da ti kažem"
Ja ne vidim da Redži neko drži pištolj na glavi .... i Redžo bi malo guzovače s budžeta jbg, nije mala stvar klepit koju stoju za palamuđenje.... To što su ( i ako su uopšte) Redžu navukli na ''tanak led'' je Redžo kriv sam sebi .... nisu Romi tako glupi k'o što ih se predstavlja, svoj ti pos'o .....golfiista wrote:- ZLOČIN I KAZNA - Blamaža, sramota, ruglo i stid, veliko je zlo koje je izazvao ovaj Kalambur od Konstituirajuće sjednice OV Zavidovići. No, svako zlo bude i prođe. Najveći zločin Kalambura učinjen je nad ČOVJEKOM! Nad ljudskim bićem. A to je nepopravljivo zlo. Takve rane su trajne. Redžo Seferović jeste polupismeni Ciganin ogrničenih intelektualnih kapaciteta, ali je prije svega ljudsko biće, koje ima pravo na život. Ograničen ili ne, ali je njegov, on za drugi ne zna. Njega je lako zloupotrijebiti, navesti, nagovoriti na svašta, on nije svjestan svoje ograničenosti. On pristaje na sve. Da predsjedava vijećem. Da vozi avion. Da dresira lavove. On nije svjestan da ne posjeduje vještine čitanja, pisanja, pilotiranja, dresiranja, itd. On je pogodan za sve zloupotrebe, samo treba biti dovoljno bezobrazan. Najveća tragedija leži u tome, što su režiseri ovog Kalambura, njih 16, zarad ličnih interesa i učinili jedan takav bezobrazluk. Iskoristili su sve slabosti jednog bića za svoje interese, bez obzira što će to biće biti izloženo neviđenom podsmijehu, ruglu, mržnji i osudi javnosti, koje će na njemu ostaviti ožiljak zasigurno. Napravili su od njega ciganskog pajaca za ličnu upotrebu, a da on jadan i nije svjestan zamke u koju se upecao i čemu se izložio. Tj. čemu ga je ova 16-torka izložila. Zloupotrijebila. Jer, on nije u stanju predvidjeti posljedice koje ga čekaju. Možda tih 16 majmuna/vijećnika misle da Cigane rane manje peku nego njih. Ili ko jebe Redžu, on je Ciganin, bitan je naš cilj. Redžo manje vrijedi nego mi. Njega manje boli kad mu se izruguju nego što boli nas. On je manje čovjek. Veći su ljudi među ovih 16. Tu su vjernici, hadžije, pokriveni, doktori, bradice, penzioneri. Mislite da ste bolji? Takvi?! Pa, MAJKU VAM JEBEM.. !!! SVOJ 16-torici...!!! Sram vas bilo bagro ljudskog oblika! Jebo li vas Bog kome se klanjate! Jebem li vam bradicu koju ste pustili! Jbem li vam hadždž koji ste obavili! Jebem li vam šamije kojim ste se pokrili! Jebem li vam diplome kojim ste se okitili! Jebem li vam penzije koje ste primili! Fuj, šljamu ljudskog roda! Pa jel vam i Bog kaže da slabijem, nemoćnom, ograničenom, onom koji ne zna, treba POMOĆI! A, ne zloupotrebljavati nečije slabosti za svoju korist samo zato što si rođen nadmoćniji. Sram vas bilo svih 16, bagro jedna! Na kog se Boga vi pozivate?! Učinili ste najveći zločin, zločin nad Čovjekom! Zločin nad Božjom voljom! Zloupotrijebljujući intelektualna ograničenja jednog bića, vi činite zločin nad Božjom voljom. A to je zločin nad Bogom! Nisu Redžo, niti ine Redže krive što su rođeni slabiji. Niti vas 16 ima pravo, samo zato što ste pukim slučajem rođeni napredniji, zdraviji i vještiji, izlagati ruglu, ismijavati, iskorištavati ili na bilo kakav način ugnjetavati slabije od sebe!!! Zločin nad Čovjekom, je zločin nad Bogom!!! O Vjernici!!! "Čovjeka smiješ gledati odozgo jedino kad mu dodaješ ruku da ustane!" (Gabriel Garsija Markez)
-
Seyfo
#40 Re: "Šapni mi da ti kažem"
Wow,kakav riječnik ZLOČIN I KAZNA....Jeb'lo vas da vas nejeb'lo!
U suštini, nije on kriv, krivi su oni koji ga tu postaviše. Tu bih se složio.
On je samo ono što jeste.
Međutim, kad prođe par dana i slegne se prašina, svi se trebamo zamisliti jel nekad Partija to sebi dozvoljavala? Ipak se moralo probrati ko ide na funkciju jer su istaknuti ljudi bili ogledalo vlasti. Neki kriteriji su ipak postojali a greške se plaćale. Ako si privilegovan član društva, bio si pod lupom u svakom segmentu. Il' što ono izreka kaže "velika moć ide sa velikom odgovornošću".
Sad je druga krajnost od toga.
Mislim da je ovo pravi momenat da se prisjetimo čuvenog pisma načelnika Srebrenika fudbalskom asu Muhamedu Bešiću Mumetu kad ga navodi da investira u općinu...poziva se i na njegovog babu, poznatog po divljanju autom isl..e to kad sam onomad pročitao, bilo me stid 7 dana...zbog toga sam već oguglao pa me i nije toliko stid kad ovo vidim.Evo link http://www.klix.ba/sport/nogomet/naceln ... /150416026
U suštini, nije on kriv, krivi su oni koji ga tu postaviše. Tu bih se složio.
On je samo ono što jeste.
Međutim, kad prođe par dana i slegne se prašina, svi se trebamo zamisliti jel nekad Partija to sebi dozvoljavala? Ipak se moralo probrati ko ide na funkciju jer su istaknuti ljudi bili ogledalo vlasti. Neki kriteriji su ipak postojali a greške se plaćale. Ako si privilegovan član društva, bio si pod lupom u svakom segmentu. Il' što ono izreka kaže "velika moć ide sa velikom odgovornošću".
Sad je druga krajnost od toga.
Mislim da je ovo pravi momenat da se prisjetimo čuvenog pisma načelnika Srebrenika fudbalskom asu Muhamedu Bešiću Mumetu kad ga navodi da investira u općinu...poziva se i na njegovog babu, poznatog po divljanju autom isl..e to kad sam onomad pročitao, bilo me stid 7 dana...zbog toga sam već oguglao pa me i nije toliko stid kad ovo vidim.Evo link http://www.klix.ba/sport/nogomet/naceln ... /150416026
- golfiista
#41 Re: "Šapni mi da ti kažem"
Ja sam samo prenio drugačije razmišljanje na koje naletih na netu od meni nepoznatog autora, i moram se složiti sa istim, sem u onom dijelu sočnih psovki, što je previše, previše je i za moj ukus. Ali da nije samo Redžo glavni krivac, pouka je cijele priče.
- zforumas
#42 Re: "Šapni mi da ti kažem"
Redzo nemo' slucajno da bi rek'o "Necu, ne znam ja to" 
- bh.tornjak
#43 Re: "Šapni mi da ti kažem"
Redzo ce za dvije-tri godine biti generalni sekretar UN-a
- JThomas
#44 Re: "Šapni mi da ti kažem"
ako se uvrijedio neka vrati mandat i paušal. ha ja 
- JThomas
#45 Re: "Šapni mi da ti kažem"
"drukčije razmišljanje" je školski primjer zamjene teza. jer će redžo četiri godine dobijati narodne pare i biti kakva-takva vlast. mi koji to nismo možemo pišati, ali odozdo prema gore, a oni nas pišaju odozgo prema dole, od naših para. između ostalog i izborom polupismenog čovjeka za predsjedavajućeg vijeća.golfiista wrote:Ja sam samo prenio drugačije razmišljanje na koje naletih na netu od meni nepoznatog autora, i moram se složiti sa istim, sem u onom dijelu sočnih psovki, što je previše, previše je i za moj ukus. Ali da nije samo Redžo glavni krivac, pouka je cijele priče.
- Truba
#46 Re: "Šapni mi da ti kažem"
ako je stvarno rom treba čovjeka pustiti barem mjesec dva da uđe u te stvari kao neki probni period
a ako se misli da je nečiji pajac... koji to političar nije
- zforumas
#47 Re: "Šapni mi da ti kažem"
Moze i do Travnika skoknut' sluzbenim autom po kakvu diplomuBlack swan wrote:ako je stvarno rom treba čovjeka pustiti barem mjesec dva da uđe u te stvari kao neki probni period
- JThomas
#48 Re: "Šapni mi da ti kažem"
a kad su izbori bili, juče?
- Truba
#49 Re: "Šapni mi da ti kažem"
sad je dokaz da se pokažu kao ravnopravni građani a ne samo skupljači sekundarnih sirovina
mjesec dva od dodjeljivanja diploma s izbora
mjesec dva od dodjeljivanja diploma s izbora
- graue_maus