Pernar i ludi Mladen Marić

Post Reply
Indigont

#26 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by Indigont »

Neka osnuje privatni kanal ko ludi Alex Jones i neka pere svoje, ali ne da ga financira država mojim parama.
nide veze

#27 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by nide veze »

TomANDJerry wrote:Ono sto je meni nevjerovatno da Mladen Maric na FTV ima emisiju .... mislim to je drzavna televizija i donekle je ogledalo drzavne politike.

Zamislite vi americku drzavnu televiziju na kojoj neka budala svaki dan tvrdi da je Srebrenica laz , da su muslimani pucali sami na sebe u Sarajevu , da je sve zavjera ... e pa to isto postoji samo sto ta emisija nije Americka nego nasa , ta budala nije americka nego nasa i tvrdi da su amerikanci sami sebe ubijali 11 septembra itd itd

Imas ti to pravo govoriti i ja cu biti prvi protiv toga ako ti neko zabrani , ali ne na drzavnoj televiziji ... osnuj privatni i bavi se svojim budalastinama
koji si ti srucnjak...."drzavna televizija je ogledalo drzavne politike".....mozda u komunizmu ili bilo kojoj diktaturi. drzavna televizija se ne zove tako jer propagira politiku drzave nego :D :D :D , drzavna tv treba biti objektivna i informativna, bez obzira koja je politicka struktura na vlasti.
jos bi i zabranjvao emisiju jer ti se ne svida ono sto se u njoj govori, koji si ti kralj.....kim jong un te ceka rasirenih ruku....
ispranog mozga od foxa i cnn, a svak ko se usudi drugacije reci ili ukazati je budala, teoreticar zavjere....pa razmisljaj malo ne budu ovca....
ako nista bar si smijesan....
Kikibombona

#28 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by Kikibombona »

Collins wrote:Izrekao je laž oko bombardiranja Kosova uranijem budući da je dokazano da je to laž.

Tvrdio je prije neki dan da je kod Banja luke pobijeno 35 hrvatskih vojnika od strane Amerikanaca iako bi to valjda bio friendly fire itd.
Kao građanin Hrvatske podržavam ga u obračunu sa Zuroffom i židovima, pun mi je kurac toga da meni jedan Zuroff dolazi iz apartheid države i napada npr Hasanbegovića i svi mu ližu jajca, tu ga podržavam apsolutno.

Što se tiče većine podržavam ga, pogotovo oko bliskog istoka ali ne mislim da to ima veze sa Amerikancima, više sa silama koje su oko Amerikanaca
Kakva naivnost :D :D

Sti se tice Pernara, odajem priznanje za hrabrost. U svijetu ljigavaca, kada je podilazenje osnovna osobina, nadje se momak koji otvoreno govori sto misli i na sebe navlaci veliki bijes okoline.

On nikada nece odlucivati, ali je dobro da govori, bude u njegovoj prici dosta istine, o kojoj niko ne smije javno govoriti.

Uprkos svim manama, izmisljotinama, poluinformacijama i teorijama zavjere, momak je osvjezenje na politickoj sceni. Bolje mi njega gledati nego Covica, Ivanica, Bakira, Kolindu, Vucica.... Gade mi se vise, ti odvratni ljudi.
dezurni_ucenik

#29 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 15/12/2016 00:15, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#30 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by _BataZiv_0809 »

Indigont wrote:, a Rusiju da se išta pitalo, BIH nikad ne bi bila država.
Priznala BiH prije Svedske :-)
Indigont

#31 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by Indigont »

Fino je Rusija Ukrajinu "zaštitila". Donjecka Narodna Republika, Novorusija, Luganska Narodna Republika, hmmm podsjeća na Republiku Srpsku.
GeeTnT

#32 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by GeeTnT »

_BataZiv_0809 wrote:
..boba joj je falila da dobije ime trga kao prva koja je podigla ljiljane...al jbg...
dezurni_ucenik

#33 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by dezurni_ucenik »

.
sportman1

#34 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by sportman1 »

palermo wrote:
TomANDJerry wrote:Ono sto je meni nevjerovatno da Mladen Maric na FTV ima emisiju .... mislim to je drzavna televizija i donekle je ogledalo drzavne politike.

Zamislite vi americku drzavnu televiziju na kojoj neka budala svaki dan tvrdi da je Srebrenica laz , da su muslimani pucali sami na sebe u Sarajevu , da je sve zavjera ... e pa to isto postoji samo sto ta emisija nije Americka nego nasa , ta budala nije americka nego nasa i tvrdi da su amerikanci sami sebe ubijali 11 septembra itd itd

Imas ti to pravo govoriti i ja cu biti prvi protiv toga ako ti neko zabrani , ali ne na drzavnoj televiziji ... osnuj privatni i bavi se svojim budalastinama
Apsolutno. I to dvadeset godina istu emisiju na kojoj vrti istu priču. I što je najtragičnije mnogi smatraju tu nazovi emisiju nečim najboljim na ovoj našoj televiziji.

Zato sto stvari posmatra iz drugog ugla.
Ako ti se ne svidja zasto gledas?
Jara

#35 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by Jara »

Reče Pernar da su Srbi napustili Hrvatsku poslije Oluje jer su ih njihove vođe zastrašivanjem natjerale na to.
A, kaže, za razliku od toga, Srbe koji su napustili Sarajevo vođe nisu zastrašivale nego, eto, iz Dejtonom reintegriranih područja sami od sebe odoše!
Kao - u tome je razlika. :-)
Zastrašivali su, itekako su zastrašivali i u BiH.
Čak je Nikola Špirić prije nekoliko godina rekao da je preporuka da se ode bila velika greška tadašnje politike RS.
Last edited by Jara on 28/11/2016 14:31, edited 1 time in total.
Jara

#36 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by Jara »

duplo
dezurni_ucenik

#37 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by dezurni_ucenik »

.
palermo

#38 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by palermo »

sportman1 wrote:

Zato sto stvari posmatra iz drugog ugla.
Ako ti se ne svidja zasto gledas?
Pa ne gledam, već dugo godina ne gledam. Ponekad sasvim slučajnio premećući kanale naletim na njega, i vidim ništa se nije izmijenilo-

Al plaćam za njegovu emisiju, vjerovao ti meni ili ne, ali ja zaista plaćam pretplatu....mislim, ne smeta on meni nešto, ali jednostavno je glupo ono što priča....rekao bih tragikomično.....pri čemu je više komično nego tragično
jao_situacije

#39 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by jao_situacije »

pa sam je rekao da navija za ruse i ima pravo da navija za ruse, ionako su svi za eu koja se raspada i puca po šavovima
to je dobro, nek nije monotono
pernar negdje kaže istinu, negdje prešuti, negdje zaobiđe..
handžar88

#40 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by handžar88 »

Indigont wrote:Neka osnuje privatni kanal ko ludi Alex Jones i neka pere svoje, ali ne da ga financira država mojim parama.
Pa nisi ti jedini koji placa porez druze moj, placaju ga i ovi sto gledaju paralele.. ti za svoje pare imas ostatak sedmice pa nadji nesto sto tebi odgovara.. ne bi ni ja da se mojim parama finansirsju info emisije kao dnevnik gdje ne smiju progovoriti o kriminalu u drzavi i samim tim ga podrzavaju, ne bi isto tako neke serije pa ne otvaram teme na klixu protiv njih
Ajatolah_

#41 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by Ajatolah_ »

handžar88 wrote:
Indigont wrote:Pernar priča sinoć Bošnjacima kod ludog Mladena Marića kako je Rusija super i kako nikome ne treba NATO i oni ga veličaju. NATO operacija "Operation Deliberate Force" guglajte, bombardirala je vojsku RS pred kraj rata, a Rusiju da se išta pitalo, BIH nikad ne bi bila država. Mi i ne zaslužujemo državu jer smo toliko maloumni da sebi autogolove dajemo. Znači država u kojoj su najveće šanse za novi rat od svih ex-Yu republika i njen narod sluša debila koji joj govori da ne treba u NATO, koji bi osigurao mir ovdje za sva vremena. Tragikomedija.

Operacija Namjerna sila (eng. Operation Deliberate Force) bila je zračna kampanja NATO saveza s ciljem onesposobljavanja vojnog arsenala bosanskih Srba u ratu u Bosni i Hercegovini. U operaciji koja je trajala od 30. kolovoza do 14. rujna 1995., sudjelovalo je osam savezničkih država, obavljeno je 3515 letova i izbačeno je 1026 bombi.
Jesi li kad cuo za slobodu govora? To ti tvoji amerikanci toliko propagiraju a kada to vidimo i cujemo svima vam smeta.. ako ti sse ne svidja nemoj slusati to je valjda sloboda slusanja..
... Ne, sloboda govora nije "kad ja pričam, kome se ne sviđa ima da šuti". :D
I pravo da ti kažem da pričaš gluposti je korištenje slobode govora.
Dr. Kuca

#42 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by Dr. Kuca »

A ko su ti bosnjaci sto se stavljaju na bilo ciju stranu?
Altsa

#43 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by Altsa »

Mladen Maric je vec odavno otisao u 3pm i vise ga niko od kolega novinara ne uzima za ozbiljno i svi smatraju da je prolupo. Uopste me ne cudi da je doveo regionalnu budalu u svoju emisiju. Samo me zanima ko to moze gledati jer sam ja odmah okrenuo kanal.
Haman

#44 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by Haman »

Ivan Pernar: Moja priča je proljudska, a ne prohrvatska ili probošnjačka
ska ili probošnjačkaZastupik hrvatskog parlamenta Ivan Pernar objasnio je zašto sve češće govori o regionalnim temama, jer njegova priča je, kako tvrdi, proljudska.

Image

-Razlog zašto sam prešao granice svoje zemlje je u tome što moja priča nije prohrvatska, prosrpska ili probošnjačka, nego proljudska, a ljudi to osjete, napisao je Pernar na Facebooku.

Kako je naveo, stalno nas uče da gledamo sebe i "svoje", da smo mi najbolji, a drugi najgori, da su svi drugi krivi, a mi nevini.

-Pokušavaju nam prikazati crno-bijeli svijet, a svi znamo da svijet nije crno-bijeli i da oni koji nas gaze i tlače nisu naši susjedi nego klika iz Washingtona i Brisela, napisao je Pernar.

Dodao je da su oni koji sprovode to "maltretiranje građana naši vlastiti sunarodnici, a ne pripadnici drugog naroda", prenijela je N1.

Ljudima je najteže da prestanu da gledaju iz žablje perspektive i pogledaju iz ptičije, tada bi shvatili ono što trenutno ne mogu, napisao je Pernar koji je zastupnik Živog zida.
adelko

#45 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by adelko »

Šta ako su ljudi u pravu? Najlakše je proglasiti nekoga ludim!
Kejn

#46 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by Kejn »

Što se tiče Marića ne gledam odavno onu emisiju. Naročito kada je bombardovanje Jugoslavije nazvao zločinom. Možda je po Mladenu trebalo pustiti da srpske fašističke horde na Kosovu naprave genocid prema kojem bi Srebrenica bila piknik. To bi bio ko manji zločin izgleda. Naravno tu je bezrezervno podržavanje Rusije u svemu pa tako i u Ruskoj agresiji u Ukrajini. Puna su usta i o masakrima koje Saudija provodi u Jemenu. Naravno o doslovnom genocidu u Siriji od strane Sirjskih i Ruskih aviona ni govora.

Nešto kao i saff kojem su puna usta Asadovih masakara u Halepu ali o Saudijskim bombama koje ubijaju Jemenske Šite ni govora. Za ove napaljene sunijske vehabijice mi je jasno. Ne plaćam ih ja tako da me boli ona stvar. Međutim FTV plaćaju većinom Bošnjaci. Ljudi nisu svjesni koju nam štetu Marić pravi sa onim devijacijama i akrobacijama od "vanjsko političkog magazina". Nama je Amerika jedini prijatelj a i to će trajati samo dok je Saudijsko Arapski i Turski uticaj jak. Čim nestane nafte ili Tursku izbace iz NATO-a mi Bošnjaci se kolektivno možemo slikati. Zato je ulazak u NATO ne samo prioritet već jedini prioritet jer nam samo NATO osigurava biološki opstanak.
Zgoljo

#47 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by Zgoljo »

Pernar govori istinu a istina danas nije bas na cijeni.I Maric govori uglavnom istinu.

Mozda i jedina neistina je ta da je Rusija bolja od Amerike,da oni nisu imperijalisti,da su oni za pravedan svijet....da oni ne tlace.Donekle je svasta od toga pomalo i istina ali razlog tome nije to sto je Rusija dobra a Amerika losa nego je razlog sto ovima moze dati ruke a ovima ne.

Svijet pociva na principu jači tlači i to je tako oduvijek.

Ja volim istinu pa sta kosta da kosta tako da neka Pernara i Marica.Jedino trebaju prestati sa glorificiranjem Rusije jer ce ljudi s razlogom zakljuciti da su ruski placenici.
nadžak

#48 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by nadžak »

Koliko god mi to bilo glupo i smiješno da se treba naglašavat, evo da kažem da plaćam RTV taksu ( nakaradni porez na posjedovanje RTV prijemnika a ne naknadu FTV za krojenje programa ovog ili onog, kao što se to ovdje pogrešno tumači) te da podržavam g. Marića kao i Ivana. Ovo je čisto odgovor na nevjerovatnu priču "ja plaćam i neću da idu Paralele". Evo ja plaćam i hoću da idu paralele! Smiješna rasprava...

Druga stvar koja me strašno smeta i na prvom mjestu razočara svaki put je osnovna nekultura i bezobrazluk kad su rasprave u pitanju. Drugog se pljuje, ponižava i vrijeđa bez granice. Pazite vi samo ovdje naslova ove teme pa će vam bit jasno o čemu govorim! ( LUDI Mladen Marić)

Na osnovu čega čovjeku dajete taj epitet? S kojim pravom? Svašta!

Da ne govorim o tome da ovdje niko nije iznio ni jedan jedini argument kontra onoga što priča taj " ludi" Mladen Marić.
General War

#49 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by General War »

_BataZiv_0809 wrote:
Tad je bila gladna i u rasulu...zvanicnapolitika se promjenila dok opet ne ogladne...nezvanicna je znala s kime i kuda od dobrovoljaca do Zirinovskog.
Last edited by General War on 28/11/2016 15:28, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#50 Re: Pernar i ludi Mladen Marić

Post by _BataZiv_0809 »

General War wrote: Tad je bila gladna i u rasulu...politika se promjenila dok opet ne ogladne.
Ma ja milion opravdanja kad ti se cinjenica ne svidja.
Post Reply