Ma nije ni taBHCluster wrote:Od Une do Drine samo jedna zastava a to je ova:Yug wrote: Samo od Une do Drine
Nikako ta tvoja perverzija.
Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
-
Yug
#26 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
-
Yug
#27 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
A sta znaci to "dopicnjaka",sad sam isao na google translate,mane stani.prog321 wrote:Ta prica o islamskoj drzavi ne prolazi nigdje u svijetu.
Dovoljno je da neki strani drzavnik prodje kroz Tuzlu, Zenicu, Sarajevo pa vidi dopicnjaka vise nego u prosjecnom zapadnom gradu. Odmah se upita, DZe ba islamska drzava ?
-
mishic
#28 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
Ovako idiotski stav prema PRVOJ ZASTAVI SUVERENE SAMOSTALNE I MEĐUNARODNO PRIZNATE DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE je šokantan!!!
TRAJNI BAAAAAAAAAAN HITNO!!!
TRAJNI BAAAAAAAAAAN HITNO!!!
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#29 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
smijesno mi je kad bakira guraju u taj kos... on je mozda sve i lopov i prevarant i podrumas i glup sto se mene tice ali islamski radikal?tandmand wrote:Mislim da ne.parappa wrote: to neka satira?Stvara se nova paradigma, u kojoj se Hrvati zalažu za BiH (doduše federaliziranu), koju je da napomenemo " Herceg Bosna " tri puta spašavala i koja kao takva treba da uđe u EU a možda čak i u konfederalne odnose sa Hrvatskom. Naravno u svemu tome je Bakir islamski radikal, koji želi podijeliti BiH i formirati islamsku državu na račun ostalih naroda i BiH. Dovoljno je pročitati izjave Ljubića i Čovića, pa da se skonta kuda kola idu.
pa zena mu nije ni pokrivena a kamoli sta drugo.
-
almir90
#30 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
Da bi znao, morao bi da imaš i životu u stvarnosti, ne samo ovaj virtuelni.Yug wrote:A sta znaci to "dopicnjaka",sad sam isao na google translate,mane stani.prog321 wrote:Ta prica o islamskoj drzavi ne prolazi nigdje u svijetu.
Dovoljno je da neki strani drzavnik prodje kroz Tuzlu, Zenicu, Sarajevo pa vidi dopicnjaka vise nego u prosjecnom zapadnom gradu. Odmah se upita, DZe ba islamska drzava ?
-
prog321
#31 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
Cuj ne zna sta je dopicnjak?
Joj Srbijo. DZe zivite?
( Minic. Do picke.)
Joj Srbijo. DZe zivite?
( Minic. Do picke.)
-
Yug
#32 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
Dje ,u Kalesijialmir90 wrote:Da bi znao, morao bi da imaš i životu u stvarnosti, ne samo ovaj virtuelni.Yug wrote:A sta znaci to "dopicnjaka",sad sam isao na google translate,mane stani.prog321 wrote:Ta prica o islamskoj drzavi ne prolazi nigdje u svijetu.
Dovoljno je da neki strani drzavnik prodje kroz Tuzlu, Zenicu, Sarajevo pa vidi dopicnjaka vise nego u prosjecnom zapadnom gradu. Odmah se upita, DZe ba islamska drzava ?![]()
- Pandakonda
#33 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
"Samo vas gledam"

-
Yug
#34 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
Ma ne ozbiljno,jel to neki urbani sleng iliprog321 wrote:Cuj ne zna sta je dopicnjak?
Joj Srbijo. DZe zivite?
( Minic. Do picke.)
-
almir90
#35 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
I tamo je bolje nego na Kljiksu.Yug wrote: Dje ,u Kalesiji
-
mishic
#36 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
Moderatori kako dopuštate ovoliki izljev fašizma i ovolike uvrede prema simbolima koji su svetinja?!!
Ova zastava je međunarodno priznati simbol čije podizanje na jarbol je označilo Dan priznanja samostalnosti BiH.
Za ovaj simbol proliveno je previše krvi da bi se dopustilo da neki fašista danas ovako bezobzirno laže, vrijeđa i
skrnavi tu zastavu. Ovo je za tužbu pred međunarodnim sudovima! BAAAAAAAAAAAN!!!
Ova zastava je međunarodno priznati simbol čije podizanje na jarbol je označilo Dan priznanja samostalnosti BiH.
Za ovaj simbol proliveno je previše krvi da bi se dopustilo da neki fašista danas ovako bezobzirno laže, vrijeđa i
skrnavi tu zastavu. Ovo je za tužbu pred međunarodnim sudovima! BAAAAAAAAAAAN!!!
- Drvosjeca iz Dejcica
#37 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
dopicnjak = mini suknja, minićYug wrote:Ma ne ozbiljno,jel to neki urbani sleng iliprog321 wrote:Cuj ne zna sta je dopicnjak?
Joj Srbijo. DZe zivite?
( Minic. Do picke.)Ja sam dijete sa sela,najlakse je mene handrit
- Drvosjeca iz Dejcica
#38 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
Samo kontru, kršćanski talibanat i kalifat...jer u biti za to se i zalažu.prog321 wrote:Ta prica o islamskoj drzavi ne prolazi nigdje u svijetu.
- Ludzak
#39 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
osim ako ne zaluta na Ilidžu, ili kojim slučajem u G.Maoču.prog321 wrote:Ta prica o islamskoj drzavi ne prolazi nigdje u svijetu.
- Drvosjeca iz Dejcica
#40 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
Ili u Z. Mostar ili bolji dio BiH...gore nego u Vatikanu, od krstova i ulica po nazivima ustaških/četničkih bojovnika ne možeš oči otvoriti.Ludzak wrote:osim ako ne zaluta na Ilidžu, ili kojim slučajem u G.Maoču.prog321 wrote:Ta prica o islamskoj drzavi ne prolazi nigdje u svijetu.
- Ludzak
#41 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
Njemački FK Darmstadt na svom grbu ima ljiljane. Izgleda da su Kotromanići i tu harali ...

- Ludzak
#42 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
Ili tu, slažem se.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ili u Z. Mostar ili bolji dio BiH...gore nego u Vatikanu, od krstova i ulica po nazivima ustaških/četničkih bojovnika ne možeš oči otvoriti.Ludzak wrote:osim ako ne zaluta na Ilidžu, ili kojim slučajem u G.Maoču.prog321 wrote:Ta prica o islamskoj drzavi ne prolazi nigdje u svijetu.
- Alfons Kauders
#43 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
Nema toga u pravoslavnoj dzamahiriji...Drvosjeca iz Dejcica wrote:dopicnjak = mini suknja, minićYug wrote:Ma ne ozbiljno,jel to neki urbani sleng iliprog321 wrote:Cuj ne zna sta je dopicnjak?
Joj Srbijo. DZe zivite?
( Minic. Do picke.)Ja sam dijete sa sela,najlakse je mene handrit
Tamo samo djecaci po vladicanskim dvorima nosaju dopicnjake
- Drvosjeca iz Dejcica
#44 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
Pa šta je problem prihvatiti ljiljane kao državne simbole, pogotovo što isti sa islamom nemaju nikakve veze već upravo suprotno.Ludzak wrote:Njemački FK Darmstadt na svom grbu ima ljiljane. Izgleda da su Kotromanići i tu harali ...
- SmokingMan
#45 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
Dopičnjaci ili ljiljani,odaberite.
Eo gledam da i neki od USA gradova/regija na svojim zastavama imaju ljiljane,ako što su Detroit,St.Louise,Lafayette,New Orelans.
Kod nas kao ne može,jer vrijeđa osjećaje agresora.
A šta bi to trebalo moći,nešto što nema simboliku,ni svoju istoriju.
Nije nama do inata,već istorije,da se ne zaboravi,a bogata je.
Još da nam i sađenje ljiljana zabrane.
Ljiljan heroj a ne zločinac.

Eo gledam da i neki od USA gradova/regija na svojim zastavama imaju ljiljane,ako što su Detroit,St.Louise,Lafayette,New Orelans.
Kod nas kao ne može,jer vrijeđa osjećaje agresora.
A šta bi to trebalo moći,nešto što nema simboliku,ni svoju istoriju.
Nije nama do inata,već istorije,da se ne zaboravi,a bogata je.
Još da nam i sađenje ljiljana zabrane.
Ljiljan heroj a ne zločinac.

- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#46 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
sto se dopicnjaka tice moze na ilidzuLudzak wrote:osim ako ne zaluta na Ilidžu, ili kojim slučajem u G.Maoču.prog321 wrote:Ta prica o islamskoj drzavi ne prolazi nigdje u svijetu.
http://www.ekskluziva.ba/Bajramski-lom- ... 96860.html
btt... volim zastavu sa ljiljanima, volim je vidjeti i zelio bih je cesce vidjeti... naravno ne ocekujem da je vidim u posusju ili prnjavoru
- Alfons Kauders
#47 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
Problem je sto su drzavni simbol... Drzave koju pola stanovnistva mrzi iz dna duse.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Pa šta je problem prihvatiti ljiljane kao državne simbole, pogotovo što isti sa islamom nemaju nikakve veze već upravo suprotno.
Zato ih i treba vjesat na svakom koraku.
Ljiljane mislim, ne dusmane...
- Drvosjeca iz Dejcica
#48 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
Sve go islamist i gologuze islamistkinje.parappa wrote:
sto se dopicnjaka tice moze na ilidzu
http://www.ekskluziva.ba/Bajramski-lom- ... 96860.html
btt... volim zastavu sa ljiljanima, volim je vidjeti i zelio bih je cesce vidjeti... naravno ne ocekujem da je vidim u posusju ili prnjavoru
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 25/11/2016 12:29, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#49 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
Alfons Kauders wrote:Problem je sto su drzavni simbol... Drzave koju pola stanovnistva mrzi iz dna duse.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Pa šta je problem prihvatiti ljiljane kao državne simbole, pogotovo što isti sa islamom nemaju nikakve veze već upravo suprotno.
- BHCluster
#50 Re: Zasto ljiljane gledamo samo praznicima?
A ako se omakne i koji dusman necemo ti zamjeriti.Alfons Kauders wrote:Problem je sto su drzavni simbol... Drzave koju pola stanovnistva mrzi iz dna duse.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Pa šta je problem prihvatiti ljiljane kao državne simbole, pogotovo što isti sa islamom nemaju nikakve veze već upravo suprotno.