dječak sa šibicama wrote:Pa nego sta je nego pljacka, sto lete za njim, sto ne lete zamnom, sve te manekenke i druge opajdare
Mamini sinovi
-
Innovation
#26 Re: Mamini sinovi
- Banksy
#27 Re: Mamini sinovi
Zar i ti...Innovation wrote:dječak sa šibicama wrote:Pa nego sta je nego pljacka, sto lete za njim, sto ne lete zamnom, sve te manekenke i druge opajdare![]()
- sadie_forever
#28 Re: Mamini sinovi
zeina wrote:Mati ga rodila, dojila, guzicu mu prala i nocima bdjela nad njim...i sad bi je trebalo biti sramota da se pojavljuje pored sina, trebala bi nestati ako je kako moguce i pustiti bjeolosvjetske opajdare da kolo vode, ma kako da ne...svaka njemu cast, mati je samo jedna
Sve stoji al smijesno je sto mu je mati svugdje sa njim,ona zivi kroz njegov zivot cini mi se.i zna se mjesto mame,sigurno nije da se takmici s zenama /djevojkama....mama sam sina al tu ljubomoru necu razumjet ja Mislim nikad
- sadie_forever
#30 Re: Mamini sinovi
TAFKAP wrote:Kako ti je svekrva @sadie?
-
Innovation
#31 Re: Mamini sinovi
Ah, sta cu kad sam dva puta svekrva.Banksy wrote:Zar i ti...Innovation wrote:dječak sa šibicama wrote:Pa nego sta je nego pljacka, sto lete za njim, sto ne lete zamnom, sve te manekenke i druge opajdare![]()
Salim se. Onaj komentar mi je bio simpatican.
- dobar osjecaj
#32 Re: Mamini sinovi
Mamica ima opake kandze. Ocekujem da pravi vjesticje napitke i zamisljam je kako ih vrele mijesa ovim dugim prstima.
- graue_maus
#33 Re: Mamini sinovi
sadie_forever wrote:Ovaj mora da je ultimatni primjerak pravog maminog sina,san svake svekrvedal ce Irina Shayk promjenit ga?
http://zena.blic.rs/PULS-poznatih/46882 ... a-carousel
- TAFKAP
#34 Re: Mamini sinovi
Cuj nje, valjda... Trebas da ustanes kad je spominjessadie_forever wrote:TAFKAP wrote:Kako ti je svekrva @sadie?super valjda
- zeina
#35 Re: Mamini sinovi
Koliko znam lik nije ozenjen, da je ozenjen pa da umjesto zene vodi majku to bi i bilo cudno, ovako je sasvim uredu jer majka je zvanicno jedna i jedina, a tih sto se motaju oko njega milion, ocito ni jedna nije dovoljno dobra da zasluzi da je voda umjesto mamesadie_forever wrote:zeina wrote:Mati ga rodila, dojila, guzicu mu prala i nocima bdjela nad njim...i sad bi je trebalo biti sramota da se pojavljuje pored sina, trebala bi nestati ako je kako moguce i pustiti bjeolosvjetske opajdare da kolo vode, ma kako da ne...svaka njemu cast, mati je samo jedna
Sve stoji al smijesno je sto mu je mati svugdje sa njim,ona zivi kroz njegov zivot cini mi se.i zna se mjesto mame,sigurno nije da se takmici s zenama /djevojkama....mama sam sina al tu ljubomoru necu razumjet ja Mislim nikad
- sadie_forever
#36 Re: Mamini sinovi
TAFKAP wrote:Cuj nje, valjda... Trebas da ustanes kad je spominjessadie_forever wrote:TAFKAP wrote:Kako ti je svekrva @sadie?super valjda
zelim ti punicu kakvu ja svekrvu imam
- TAFKAP
#37 Re: Mamini sinovi
Daj ba...
Meni je punica jednom rekla "Sta ima moja kcer da se mijenja(*), ona je perfektna ovakva kakva je..."
(*)ne fizicki vec ponasanjem
Sreca moja da zivi na drugom kontinentu...
Meni je punica jednom rekla "Sta ima moja kcer da se mijenja(*), ona je perfektna ovakva kakva je..."
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#38 Re: Mamini sinovi
šta bi da voda seku umjesto?
ili starijeg brata
opet bi slični komentari bili
samo kad se uvali zgodna žena onda je Ok
ili starijeg brata
- sadie_forever
#39 Re: Mamini sinovi
a tebi ovo normalno da ide svugdje s mamom,i ponekad tetkom kad mama istu pozoveBlack swan wrote:šta bi da voda seku umjesto?
ili starijeg brata
- sadie_forever
#40 Re: Mamini sinovi
TAFKAP wrote:Daj ba...
a vidis kazu punice se obicno slazu sa zetovima puno bolje nego svekrve
- Truba
#41 Re: Mamini sinovi
ista ćeš biti tako da ne zavređuješ odgovorsadie_forever wrote:a tebi ovo normalno da ide svugdje s mamom,i ponekad tetkom kad mama istu pozoveBlack swan wrote:šta bi da voda seku umjesto?
ili starijeg brata
vama ženama vaši sinovi su najbitniji i najvažniji
- sadie_forever
#43 Re: Mamini sinovi
Necu nikad,osobina maminih sinova je ta da su mutavi i rade sta im naredis...kasnije mamino mjesto uzme zene,ako ne nakon zenidbe onda nakon smrti mamiceBlack swan wrote:ista ćeš biti tako da ne zavređuješ odgovorsadie_forever wrote:a tebi ovo normalno da ide svugdje s mamom,i ponekad tetkom kad mama istu pozoveBlack swan wrote:šta bi da voda seku umjesto?
ili starijeg brata
vama ženama vaši sinovi su najbitniji i najvažniji
nebi voljela takvog sina
a moja svekrvIVA bi itekako voljela da su joj sincici takvi i pokusava to ostvariti,
- Truba
#44 Re: Mamini sinovi
sve ste iste
jos kad imate para a neka kurava ti se zakaci na sinovljevu pipu
a tebe ne postuje
jos kad imate para a neka kurava ti se zakaci na sinovljevu pipu
a tebe ne postuje
-
r_faruk
#45 Re: Mamini sinovi
eto ga u bosnu da nadje gospoju, kao ova nasa dijasporaKad bude htio da se oženi i ima djecu naći će sebi normalnu djevojku.
Još ako bude pametan tražiće normalnu djevojku izvan Hollywoodskih razvlaka.
-
zekoslav85
#46 Re: Mamini sinovi
imam druga od 35 godina.... nije problem mu naci curu fin je ovo ono ima drzavni posao radi se solidna platica . medjutim sta se dogadja roditelji ga zovu xxx puta na tel gdje si sta radis kad ces kuci ajde rucak/vecera nemoj dugo ima kisa snijeg magla sunce tako biva i s kad je s nama nemoj piti nemoj trcati i tako cure ga lagano zbog toga odjebaus mogu vam reci da i nas plaho nervira to, mozda je i on toga svjestan ali ko ce ga znati.... sve dok zivi s njima nema mu mira mi mu govorili digni kredit kupi stan odjebaus iz kuce i bit ce miran ali jock to vam je mamin sin
zao mi druga 
- animals
#47 Re: Mamini sinovi
35 ljeta i zivi sa roditeljimazekoslav85 wrote:imam druga od 35 godina.... nije problem mu naci curu fin je ovo ono ima drzavni posao radi se solidna platica . medjutim sta se dogadja roditelji ga zovu xxx puta na tel gdje si sta radis kad ces kuci ajde rucak/vecera nemoj dugo ima kisa snijeg magla sunce tako biva i s kad je s nama nemoj piti nemoj trcati i tako cure ga lagano zbog toga odjebaus mogu vam reci da i nas plaho nervira to, mozda je i on toga svjestan ali ko ce ga znati.... sve dok zivi s njima nema mu mira mi mu govorili digni kredit kupi stan odjebaus iz kuce i bit ce miran ali jock to vam je mamin sinzao mi druga
mislim da je poremecena slika zivljenja i kod roditelaj i kod njega...
-
zekoslav85
#48 Re: Mamini sinovi
ne bih ti znao sta odgovoriti i mi se sami cudimo mi ozenjeni djeca fazoni on i jos jedan doduse on mladji su u tim solo vodama...ali za ovog ne kontamoanimals wrote:35 ljeta i zivi sa roditeljimazekoslav85 wrote:imam druga od 35 godina.... nije problem mu naci curu fin je ovo ono ima drzavni posao radi se solidna platica . medjutim sta se dogadja roditelji ga zovu xxx puta na tel gdje si sta radis kad ces kuci ajde rucak/vecera nemoj dugo ima kisa snijeg magla sunce tako biva i s kad je s nama nemoj piti nemoj trcati i tako cure ga lagano zbog toga odjebaus mogu vam reci da i nas plaho nervira to, mozda je i on toga svjestan ali ko ce ga znati.... sve dok zivi s njima nema mu mira mi mu govorili digni kredit kupi stan odjebaus iz kuce i bit ce miran ali jock to vam je mamin sinzao mi druga
![]()
mislim da je poremecena slika zivljenja i kod roditelaj i kod njega...
- supercali
#49 Re: Mamini sinovi
svaki slucaj je za sebe
ja zivim s majkom
zasto?
iz 2 razloga
jedan je jer je sama u penziji i pomazem joj na vise nacina a i obratno ona meni pomogne
znaci dvostruka korist
bio sam u stanu i samo mi bio dodatni trosak
kad nadjem neku da se zenim naravno da nece doci u taj stan nego ima drugi ili cemo kupiti nebitno
znaci dok sam sam kod majke sam
nema to nikakve veze mamin sin fazoni nego jednostavno neko postovanje i uzvracanje za ono sto je ona ucinila za mene (samohrana majka je bila)
ps.doduse mene ne zove da vidi gdje sam osim ako ne kazem doci cu a zadrzim se bas duze od toga
ja zivim s majkom
zasto?
iz 2 razloga
jedan je jer je sama u penziji i pomazem joj na vise nacina a i obratno ona meni pomogne
znaci dvostruka korist
kad nadjem neku da se zenim naravno da nece doci u taj stan nego ima drugi ili cemo kupiti nebitno
nema to nikakve veze mamin sin fazoni nego jednostavno neko postovanje i uzvracanje za ono sto je ona ucinila za mene (samohrana majka je bila)
ps.doduse mene ne zove da vidi gdje sam osim ako ne kazem doci cu a zadrzim se bas duze od toga
-
zekoslav85
#50 Re: Mamini sinovi
to je kod tebe svasvim meni Ok to se cijeni...ali zamisli sad da ti zvoni tel svakih 15-20 minuta pita gdje si sta i postavljat nebulozna pitanja..? meni dodje da se razbije telefon, a mora se javiti.... nije mu vala 14 godina....supercali wrote:svaki slucaj je za sebe
ja zivim s majkom
zasto?
iz 2 razloga
znaci dvostruka korist