Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post Reply
drunken tiger

#26 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by drunken tiger »

Zašto ne uhapse Konakovića?? Vjerovatno će doći i vrijeme kada će i on odgovarati zbog KK Bosna. Ne možeš porediti načelnika jedne općine sa Sanaderom nikako!! Biće i kod nas Sanadera, ima ih. Samo još nisu pali. Istina je da je kod nas na vlasti više kriminalaca nego poštenih ljudi bez krivičnih dosijea.
Hamolj

#27 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by Hamolj »

drunken tiger wrote:Zašto ne uhapse Konakovića?? Vjerovatno će doći i vrijeme kada će i on odgovarati zbog KK Bosna. Ne možeš porediti načelnika jedne općine sa Sanaderom nikako!! Biće i kod nas Sanadera, ima ih. Samo još nisu pali. Istina je da je kod nas na vlasti više kriminalaca nego poštenih ljudi bez krivičnih dosijea.
Onda sa Konakovićem mora i Bukva.
DonieBrasco

#28 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by DonieBrasco »

Boze postoji li kod nas ijedan bivsi ili sadasnji nacelnik, ministar, funkcioner, da nije ima dodira sa nezakonitim radnjama i sticanjem bogatsva.
drunken tiger

#29 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by drunken tiger »

Hamolj wrote:
drunken tiger wrote:Zašto ne uhapse Konakovića?? Vjerovatno će doći i vrijeme kada će i on odgovarati zbog KK Bosna. Ne možeš porediti načelnika jedne općine sa Sanaderom nikako!! Biće i kod nas Sanadera, ima ih. Samo još nisu pali. Istina je da je kod nas na vlasti više kriminalaca nego poštenih ljudi bez krivičnih dosijea.
Ma svako ko je imao posla s tim neka pada. Da mi je brat rođeni!
Logovan

#30 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by Logovan »

DonieBrasco wrote:Boze postoji li kod nas ijedan bivsi ili sadasnji nacelnik, ministar, funkcioner, da nije ima dodira sa nezakonitim radnjama i sticanjem bogatsva.
Izgleda nema nijedan. Ako ih ima, onda ih na prste jedne ruke možeš nabrojati.
muha_sa

#31 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by muha_sa »

Logovan wrote:
DonieBrasco wrote:Boze postoji li kod nas ijedan bivsi ili sadasnji nacelnik, ministar, funkcioner, da nije ima dodira sa nezakonitim radnjama i sticanjem bogatsva.
nije funkcioner al je poštenjacina

Image
PM72

#32 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by PM72 »

muha_sa wrote:
Logovan wrote:
nije funkcioner al je poštenjacina

Image
iskren da budem - ne vjerujem ni Redži.Šatro je našao 300 000 DM na parkingu - nekom ispalo.Kome - ni danas se ne zna.Je li iko vidio te pare? Nije.Šatro neki Srbin prodao imanje u okoliki Goražda za 300 000 DM ( tad si mogao kupiti frtalj Goražda za te pare ;-) ) i na parkingu mu ispala guta para pa skontao kad je došao u Užice...ja kad sam uzeo kredit i nosio 20 000 KM u džepu samo sam se okretao i nije bilo šanse da mi ispadne lotos maramica a kamoli lova.
Mnoge stvari su mi sumnjive oko Redže ali helem nesie.On je hajrovao kuću i ugled na osnovu te PRIČE.
muha_sa

#33 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by muha_sa »

i ta ti ima mjesta :thumbup:

hajd mu ga znaj :-) kad je ona mala seoska varalica zajebo i Senada u CD-u placuci da je željan hljeba pa mu raja skupila stotinjak milja maraka a on sve zajebo ništa me više ne može iznenadit :-)
PM72

#34 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by PM72 »

muha_sa wrote:i ta ti ima mjesta :thumbup:

hajd mu ga znaj :-) kad je ona mala seoska varalica zajebo i Senada u CD-u placuci da je željan hljeba pa mu raja skupila stotinjak milja maraka a on sve zajebo ništa me više ne može iznenadit :-)
Gledao sam ga na HTV-u i bubao se štocem u čelo.Skupio se ko čvarak,hudi ko najveća bijeda a kad ga je voditelj upitao hoće li tu emisiju gledati na televiziji u svojoj novoj (poklonjenoj ) kući ; kaže Redžo ko iz topa - "nemam televiziju". HTV mu pokloni najnoviji SONY tv pa je kasnije plakao kako nema para da plati carinu...
Ili kad mu je ADRA poklonila kuću na Poljinama - kaže da je sretan i zadovoljan ali eto,WC mu nije baš uslovan pa mora nekad (kad bude imao novaca) promjeniti sanitarije i pločice.ADRA mu i to pošalje... :-)

Dobro je moj dedo govorio .Fukaru nikad nemoj pomagati nego ga gurni još više jer ako mu pružiš prst,zagrabi do ramena pa te još popljuje.
Roccohljup

#35 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by Roccohljup »

prava vijest bi bila da je uhapšen :) Ima on sigurno nekog u šaci pa se boje da ne propjeva....
Cherry-Cherry

#36 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by Cherry-Cherry »

Kad ništa nije bilo za onaj reket, što ima snimljeno sve, neće više nikad ništa biti...
PM72

#37 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by PM72 »

Cherry-Cherry wrote:Kad ništa nije bilo za onaj reket, što ima snimljeno sve, neće više nikad ništa biti...
ako je dokaz ono što su javno puštali kao snimak reketa-onda Damir može biti miran.
Better Man

#38 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by Better Man »

Hamolj wrote:
Prvi uz Konakovića koji mora odgovarati za KK Bosna je Samir Avdić.
Hamolj

#39 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by Hamolj »

Better Man wrote:
Hamolj wrote:
Prvi uz Konakovića koji mora odgovarati za KK Bosna je Samir Avdić.
Admir Bukva je glavni i odgovorni jer je kao direktor kluba određivao plate novopridošlim igračima. I Žarko Rakočević je neki dan u invervjuu rekao da je uslove kao i svi ostali košarkaši dogovarao sa Nihadom Imamovićem i Admirom Bukvom i da su njih dvojica najveći krivci za sadašnje stanje. Bukva je dogovarao transfere, a Imamović aminovao. Očigledno su obojica ili veliki debili ako su mislili da jedan klub u Bosni može igraču davati 20 hiljada KM mjesečno ili perači novca.

Međutim, Bukva se još nijednom do intervjua nije spomenuo jer očigledno da nije interesantan medijima s obzirom da nije član SDA.
Dr. Kuca

#40 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by Dr. Kuca »

Jebote od portira do predsjednika sve upleteno u kriminal :lol: . I onda dodju i kazu mi da nisu svi ista. Sve su to iste balege.
crazy_diamond

#41 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by crazy_diamond »

Redzo je najveci maher, kakav smo mi narod i u kakve sve budalastine povjerujemo, cuj nekome ispalo 300 000 maraka, cuj srbin prodo imanje, cuj dobio za imanje tri stotine hiljada maraka dobio, pa to je za gorazdanske prilike u to vrijijeme smijesno do bola, i niko se nije sjetio da provjeri jel bilo kakvih prdaja u to vrijeme astronomskih

Kad nas redzo moze tako hebavati,sta ocekivati od namazanih lopova koji imaju drzavu iza sebe u kriminalnim rabotama
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#42 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by Chmoljo »

PM72 wrote:
Gledao sam ga na HTV-u i bubao se štocem u čelo.Skupio se ko čvarak,hudi ko najveća bijeda a kad ga je voditelj upitao hoće li tu emisiju gledati na televiziji u svojoj novoj (poklonjenoj ) kući ; kaže Redžo ko iz topa - "nemam televiziju". HTV mu pokloni najnoviji SONY tv pa je kasnije plakao kako nema para da plati carinu...
Ili kad mu je ADRA poklonila kuću na Poljinama - kaže da je sretan i zadovoljan ali eto,WC mu nije baš uslovan pa mora nekad (kad bude imao novaca) promjeniti sanitarije i pločice.ADRA mu i to pošalje... :-)

Dobro je moj dedo govorio .Fukaru nikad nemoj pomagati nego ga gurni još više jer ako mu pružiš prst,zagrabi do ramena pa te još popljuje.
nije jednom vraćao pare, ili "vraćao". bilo je još nekad da je vratio neke hiljade što je pronašao... neću duše da griješim, ali...
elk

#43 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by elk »

Zato sto je on nas nole,prvi reket bih.sinoc raonica dobio.2:0 bilo.
aratet

#44 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by aratet »

Hamolj wrote:
Obojica Bukvi.(mislim na prezimena).
Konakovic je biou sukobu interesa, dolazili su igraci iz Beobasketa, on je bio najgori.
Hamolj

#45 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by Hamolj »

aratet wrote:
Hamolj wrote:
Obojica Bukvi.(mislim na prezimena).
Konakovic je biou sukobu interesa, dolazili su igraci iz Beobasketa, on je bio najgori.
Evo, izasli su ti cak i podaci na klixu o tome u cijim mandatima je Bosna srozana. Za Konakovicevog direktorovanja Bosna napravila samo pola miliona duga, a za direktorovanja maestra Bukve preko 4 miliona. Medjutim, u medijima se konstantno provlaci Konakovic, a Bukva se ne spominje. Zasto li ? :-)

Bez obzira na igrace, Bosna je u to vrijeme i dalje bila ime. Igrala se jako kvalitetna kosarka i igraci su bili poprilicno kvalitetni. Bosna je uzela velike pare za prelazak Vasiljevica u Menorcu i Djedovica u Barcelonu. Bilo je to jos nekih mini transfera. Uvijek su igrali najbolji pocevsi od dvojice Williamsa, Perkovica, Gilberta, Bremera, Ikonica, Bajramovica, Rakocevica. Bosna je imala respektabilnu ekipu. Nemoj sad o Beobasketu kad se i s Beobasketom ne sjecam lose sezone.
Cherry-Cherry

#46 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by Cherry-Cherry »

PM72 wrote: Dobro je moj dedo govorio .Fukaru nikad nemoj pomagati nego ga gurni još više jer ako mu pružiš prst,zagrabi do ramena pa te još popljuje.
Ovo je stvarno tačno. Bijedi kad pomogneš, zajaše ti za vrat.
toska

#47 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by toska »

Ova priča o bijedi i fukari vam je za Nobela :run:
Styling

#48 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by Styling »

Cherry-Cherry wrote:Kad ništa nije bilo za onaj reket, što ima snimljeno sve, neće više nikad ništa biti...
Naravno da nece jer je sve bila neuspjesna namjestaljka. Ne branim nikoga, ali ovo sigurno znam.
Imamovicu je SDA bila obecala funkciju ako uspije jer su htjeli medijski totalno da slome SDP. Imamovic je vec tada bio na izlaznim vratima ASA Holdinga jer je i njih zavrnuo za neke pare (sponzorske pare za KK Bosna u koje se i on ugradjivao). Posto je ujdurma propala, propala i funkcija za Imamovica.
hizo ramidovic

#49 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by hizo ramidovic »

akoce istocega hapsit nema nikaki dokaza akoje vama krivo stoje damir bijo naj bolji nacelnik kovamje kriv stovi ni ste bili nanjegovom mijestu
stose tice fukare ibjede pazar neznate kolkoje damir pomogo njima vazda davo alvito ne ce te napisat stostese sad usutali
Dr. Kuca

#50 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?

Post by Dr. Kuca »

Damir je uzeo bruku para, ali naravno da nije jedini, ali je uzeo najvise i to samo za 2 mandata.
Post Reply