Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post Reply
radostan dan

#26 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by radostan dan »

Vizionar, hudini, poštenjačina i špekulant..gospodin i drug. Inovator i tradicionalista.
Prvi mandat mu je bio poklon od naroda, svi sledeći su pokloni aleksandra vucica - narodu.
Challenger__

#27 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by Challenger__ »

radostan dan wrote:Bog otac, i šire...

:lol:
radostan dan

#28 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by radostan dan »

Osoba po cijem liku su izradjene figurice iz lepenskog vira...
radostan dan

#29 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by radostan dan »

Covjek kome i verica rakocevic zavidi na usnama...
stari grad Visegrad

#30 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by stari grad Visegrad »

radostan dan wrote:Covjek kome i verica rakocevic zavidi na usnama...
Zovu ga pickousti.
Duka Dizel

#31 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by Duka Dizel »

Da citiram jednog njegovog bivšeg prijatelja:

"Savremenom srpskom političkom scenom tokom poslednjih dvadesetak godina prodefilovalo je bezbroj lažova, prevaranata i ludaka. Većina je svoje obmane zadržavala na nivou trivijalne ideološke manipulacije. Uz stranačke parole, veštiji minhauzeni u propagandne svrhe upotrebljavali su i vlastitu privatnost, neistinitim pričama pokušavajući da se, tobož, identifikuju sa što većim brojem birača, svojih žrtvi. Opušteno, bez stida, multimilioneri su uveravali javnost da spavaju na tetkinom kauču, javne asekte su tajno orgijali, uzorni muževi su nestašno jurili sojke, ubice su se medijima predstavljali kao naivni filantropi, drumski razbojnici su najgorljivije branili moralne vrline i vrednosti.

Mnogo ih je koji su bili spremni da i poslednji detalj lične intime, pre lažne nego iskrene, ulože u stvaranje zablude o sebi kao o skromnom, požrtvovanom, doslednom i poštenom politikantu. Mnogi su se oprobali u toj disciplini, ali samo je jedan šampion: Aleksandar Vučić."
radostan dan

#32 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by radostan dan »

Kazem ja, bog otac. ..i šire
SaraFina

#33 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by SaraFina »

Duka Dizel wrote:
Kinesko prkno wrote:Ne znam kakav mu je marketing ali sto se tice ekonomije kad izadjes iz Beograda ,80 % auta su fice,stojadini,lade,peglice,varburzi,spaceci i pokoja golf dvojka,dok je 80 % plata oko 150-200 eura ,pokoja dobaci i do 300.
Hocu reci ,jedino gdje je gore nego u Bosni je u Srbiji :D
Ovo baš lupetaš za auta, no dobro...

Vučić nema ekonomski program.
I sve je laž i jeftin marketing.
Kraj priče.
Ni te Arape još niko nije video.
Živa istina.. BiH je zapad za Srbiju. Ako neko ima potrebu da se utješi, moja mu je preporuka da posjeti komšije. Begeš djelomično našminkan poput starog homića loših materijalnih prilika. Knez Mihajlova prepuna paradoksa. Na jednoj strani neki naš primat sa Romanije prodaje šubare, kokarde, šajkače, Putina i sl a iza njega u pozadini zjapi prazna galerija. Zardjale tende po objektima su normalna pojava, neuredne grafitima ispisane fasade i sl
Pitala sam se onako podmuklo u par navrata " jesmo mi BG držali pod opsadom ili oni nas"i kontala jbt, ljudima treba vremeplov da iz 80' stignu u ljeto gospodnje 2016.
Vojvodina je još u gorem stanju.

Što se teme tiče i picoustog. "..Vuk dlaku mijenja ali ćud nikada"
Navlači se i kontrolira medije, pa ga prate u stopu i kad otvara i pušta u " pogon nove kanalizacione mreže"
Glumata nekog narodnog čovjeka tipa Zegejskog gradonačalnika Bandića. Razlika je medjutim što Bandiću na njegovoj poziciji ta uloga priliči i izgleda normalno. ..dok je picousti teatralan i izvještačen do bola.
Inače na balkanu je modu " narodskog čovjeka " uveo Mile Dodik pa se svi političari trude poput njega " suptilno spustiti na nivo" prosječnog čovjeka.
Na idućoj Koridi u Čevljanovićima ne bi me iznenadilo da ulove Bakira, kako masnim rukama faćari pjevaljku ispod šatora :D Parada pijanstva i kiča balkanskih ober seljobera.
Duka Dizel

#34 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by Duka Dizel »

SaraFina wrote: Živa istina.. BiH je zapad za Srbiju. Ako neko ima potrebu da se utješi, moja mu je preporuka da posjeti komšije. Begeš djelomično našminkan poput starog homića loših materijalnih prilika. Knez Mihajlova prepuna paradoksa. Na jednoj strani neki naš primat sa Romanije prodaje šubare, kokarde, šajkače, Putina i sl a iza njega u pozadini zjapi prazna galerija. Zardjale tende po objektima su normalna pojava, neuredne grafitima ispisane fasade i sl
Pitala sam se onako podmuklo u par navrata " jesmo mi BG držali pod opsadom ili oni nas"i kontala jbt, ljudima treba vremeplov da iz 80' stignu u ljeto gospodnje 2016.
Svako vidi ono što hoće i što mu srcu drago.
Ne zameram ni tebi što si samo utjehu u Beogradu potražila.
Hamolj

#35 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by Hamolj »

Duka Dizel wrote:
SaraFina wrote: Živa istina.. BiH je zapad za Srbiju. Ako neko ima potrebu da se utješi, moja mu je preporuka da posjeti komšije. Begeš djelomično našminkan poput starog homića loših materijalnih prilika. Knez Mihajlova prepuna paradoksa. Na jednoj strani neki naš primat sa Romanije prodaje šubare, kokarde, šajkače, Putina i sl a iza njega u pozadini zjapi prazna galerija. Zardjale tende po objektima su normalna pojava, neuredne grafitima ispisane fasade i sl
ZamJeraš ili utEhu ? :D
Duka Dizel

#36 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by Duka Dizel »

Hamolj wrote: ZamJeraš ili utEhu ? :D
Utjehu

Hamolj

#37 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by Hamolj »

Duka Dizel wrote:
Hamolj wrote: ZamJeraš ili utEhu ? :D
Utjehu

VidE Šabana što ijekavicu dere. :D
SaraFina

#38 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by SaraFina »

Duka Dizel wrote:
Nisam, slučajno sam imala dobru vezu da sletim...a Sarajevo i ZG nisu dolazili u obzir iz " tehničkih razloga ".. Pa rekoh. .kad sam već tu da razgledam i provedem jedan dan za vikend. Ja sam rodjena krajem osamdesetih i nikad nisam posjetila prije toga srpsku prestoLnicu :D
Ušće nije loše...Samo brate načičkano onim brodovima pa izgleda kao otpad starog željeza. Mrljavi i prljavi brodići na sve strane. ..ista stvar kao i sa autoputom. Početak osamdesetih moj prvi i jedini dojam..." Dajte ljudima vremeplov " 2016 je!
jao_situacije

#39 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by jao_situacije »

čekao sam radosnog i njegov komentar :lol:

labia maior...

njega je šešelj uništio što se tiče "ekonomskog plana" u skupštini
održao mu lekciju, labia maior gutao knedle
SaraFina

#40 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by SaraFina »

jao_situacije wrote:čekao sam radosnog i njegov komentar :lol:

labia maior...

njega je šešelj uništio što se tiče "ekonomskog plana" u skupštini
održao mu lekciju, labia maior gutao knedle
Radosni na službenom putovanju inače inkognito drži štand sa " srpskim kulturnim nasledjem " ujedno prodaje robu i educira prolaznike o povijesti :D
Duka Dizel

#41 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by Duka Dizel »

SaraFina wrote:
Nisam, slučajno sam imala dobru vezu da sletim...a Sarajevo i ZG nisu dolazili u obzir iz " tehničkih razloga ".. Pa rekoh. .kad sam već tu da razgledam i provedem jedan dan za vikend. Ja sam rodjena krajem osamdesetih i nikad nisam posjetila prije toga srpsku prestoLnicu :D
Ušće nije loše...Samo brate načičkano onim brodovima pa izgleda kao otpad starog željeza. Mrljavi i prljavi brodići na sve strane. ..ista stvar kao i sa autoputom. Početak osamdesetih moj prvi i jedini dojam..." Dajte ljudima vremeplov " 2016 je!
Ma sve jasno.
Mrljavi, prljavi brodići, spačeci, fiće i stojadini...Osamdesete, početak...
Čekaj da Vučić završi Beograd na Vodi.
SaraFina

#42 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by SaraFina »

Duka Dizel wrote:
SaraFina wrote:
Ma sve jasno.
Mrljavi, prljavi brodići, spačeci, fiće i stojadini...Osamdesete, početak...
Ja sudim po filmovima. Žikina dinastija se reprizirala na RTL-u, snimana 80'..i moj dojam-poredjenje je na osnovu tog iznešen. ..
Ne sumnjam da je BG osamdesetih ličio na velegrad u odnosu na druge gradove EX YU. No danas meni izgleda da nekim čudom zaglavio upravo u tom vremenu..
Duka Dizel

#43 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by Duka Dizel »

SaraFina wrote: Ja sudim po filmovima. Žikina dinastija se reprizirala na RTL-u, snimana 80'..i moj dojam-poredjenje je na osnovu tog iznešen. ..
Ne sumnjam da je BG osamdesetih ličio na velegrad u odnosu na druge gradove EX YU. No danas meni izgleda da nekim čudom zaglavio upravo u tom vremenu..
Beograd je i danas velegrad za ostale gradove ex-yu.
Samo ti to nisi skontala za jedan dan, inače bi bila neutješna.
Last edited by Duka Dizel on 08/11/2016 00:04, edited 1 time in total.
Tarzo

#44 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by Tarzo »

Veliki ublehaš i prilično dobar glumac.
Prije par dana Trump je pokušao da pođoni "atentat" koji je od strane Pussylips doveden do savršenstva.
Ni blizu. Amater.
SaraFina

#45 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by SaraFina »

Duka Dizel wrote:
SaraFina wrote: Ja sudim po filmovima. Žikina dinastija se reprizirala na RTL-u, snimana 80'..i moj dojam-poredjenje je na osnovu tog iznešen. ..
Subota cijeli dan, veče, i nedelja do poslijepodneva su dovoljne da formiram mišljenje i opipam puls Begešu.
jao_situacije

#46 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by jao_situacije »

Duka Dizel wrote:
jesi ti ikad bio u zagrebu ili ljubljani :zoka:
breuer

#47 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by breuer »

jao_situacije wrote:
Duka Dizel wrote:
jesil ti ikad bila u Beogradu :D
jao_situacije

#48 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by jao_situacije »

breuer wrote: jesil ti ikad bila u Beogradu :D
ja sam muško :lol:
kad ode labia maior i toma, otiću da vidim napredak, do tad :zzzz:
Duka Dizel

#49 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by Duka Dizel »

jao_situacije wrote:
Bio sam.
Zašto?
jao_situacije

#50 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?

Post by jao_situacije »

Duka Dizel wrote:
jao_situacije wrote:
Bio sam.
Zašto?
đe ćeš bolan reći da je bg velegrad za ljubljanu :roll:
Post Reply