Halloween party, kuda?
-
emi_eft
#26 Re: Halloween party, kuda?
Hahaha uopste ne generalizujem, vec znam da tamo vole ici ljudi kad se nabobaju, a znam i takvih, volim ljude svakakve, samo sto znam gdje mi je mjesto i gdje nije
Ja ne pijem (mislim ne napijam se), niti se bobam, pa volim otici gdje ljudi umjereno sve, a much lucha se i promovise kao mjesto "da na miru bobu popijes" sto preda mnom rece jedan od organizatora jednom
Tako da ne, nije predrasuda, samo iskustvo. A kafu ne pijem sa nepoznatima, i s poznatima vrlo rijetko. Kao sto rekoh, biram drustvo 
- supercali
#27 Re: Halloween party, kuda?
To sto je rekao jedan od organizatora ne znaci nistaemi_eft wrote:Hahaha uopste ne generalizujem, vec znam da tamo vole ici ljudi kad se nabobaju, a znam i takvih, volim ljude svakakve, samo sto znam gdje mi je mjesto i gdje nijeJa ne pijem (mislim ne napijam se), niti se bobam, pa volim otici gdje ljudi umjereno sve, a much lucha se i promovise kao mjesto "da na miru bobu popijes" sto preda mnom rece jedan od organizatora jednom
Tako da ne, nije predrasuda, samo iskustvo. A kafu ne pijem sa nepoznatima, i s poznatima vrlo rijetko. Kao sto rekoh, biram drustvo
Ja se ne bobam niti se opijam pa odem ponekad na ml
Ne zbog mjesta da se nabobam nego da uzivam u muzici
Upoznat cemo se pa te vodim na kolace kad vec ne pijes kafu
-
Bodkin
#28 Re: Halloween party, kuda?
insomnia78 wrote: