Twin Peaks je prikazivao RTV Novi Sad u sastavu svog programa Boja noci. Ako me ne vara sjecanje, reprize su bile iduceg dana oko podne i kod nas se serija zvala Lorin dnevnik, ali ni oko toga nisam siguran.Jack Be Nimble wrote:I ja gledao ovu seriju u programu Noc i Dan. Takodjer sam tada poceo gledati i Simpsone u toku tog programa. Da li je ona njemacka klinika bila u tom programu?
Ipak seriju nikada nisam mogao dogledati. Prvu sezonu sam gledao pet puta, ali sa drugom jedva doguram do sedme epizode. Pokusao par puta, ali jednostavno ne mogu da je pratim.
I ja sam prvu sezonu od 1990 do danas odgledao jedno tri-cetiri puta, ali drugu sam prvi put do kraja izdrzao tek prosle godine i to jedva. Mene licno ova serija pocinje smarati jos u drugom dijelu prve sezone, ali sam jos nekoliko puta davao sansu misleci da sam nesto promasio. Danas mogu reci da je Twin Peaks brutalno precijenjen pop fenomen koji ne zasluzuje tolike pohvale, iako je serija sigurno revolucionirala TV format 90ih. I sa ovim revivalom zele samo jos jednom pomusti kravu dok traje ova retro groznica. Citava prica je zavrsila sa okoncanjem druge sezone koja iovako nije imala puno smisla. Nove epizode ce biti razocarajuce kao i novi X Files.