Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post Reply
Acid25

#26 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by Acid25 »

Šta u RS-u nema foruma?
BarbaDue

#27 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by BarbaDue »

Black swan wrote: fakat lik nesto nabijem ga
iskreno, meni donekle njegovo (odnosno EU) ne mješanje ima smisla.
pustio nas lim da prohodamo sami. znam da nam država ode u qrac al nek lezihljebovići malo rade svoj posao.
Connaisseur Karlin

#28 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by Connaisseur Karlin »

ze kalanga wrote:
Connaisseur Karlin wrote:
ze kalanga wrote: nas Srbe uopšte ne zanima...
vas srbe u BiH ,tocnije u RS,svakako nista ne zanima van vase zone sumraka :D HRvatska se brine o narodu koji zivi u BiH, akoji ima HR pasos, a vi srbi is BiH , jos niste poceli dobijati pasose iz Srbije,right :D
Gospođice Karlin rado bih vas pozvao na jedan cappy i cheese cake... ali..

Što će nam pasoši Srbije kad živimo na svojoj zemlji?! Našoj državi BiH i našoj otadžbini Republici Srpskoj. A u našu dragu Srbiju možemo svaki dan otići i uživati u njenim prirodno geografskim ljepotama.

Kao što rekoh, nema smisla da Kolinda bude ta koja će pokretati pitanje trećeg entiteta. Hrvati iz BiH imaju svoje legitimne političke predstavnike i oni, ako žele, mogu to pitanje staviti na dnevni red i što se kaže pokazati da imaju.... (cenzura)

Srbe je baš briga za tu hr želju. Ne žele se mješati, nemaju ništa protiv da Hrvati u okviru FBiH dobiju entitet... Ali ovdje govorimo o želji gospođe Kolinde, ne može ona njihovu realizaciju planirati ukoliko je ona suprotna bošnjačkim i srpskim interesima.
Vasa draga Srbija se ne brine dovoljno o vama u RS BiH :D Srbija nije nista konkretnouradila za RS,osim supljoglave price :D

Srbi u dijaspori,porijkelom iz Srbije ismijavaju Srbe u RS :) To neces pronaci u medijima!

Hrvati jos jedino trebaju rijesiti problem tretiranja hrvatskih manjina u Srbiji.

Kolinda nije spomenula treci entiet u BiH,a ako jeste,postavi info.
animals

#29 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by animals »

U ovoj Drzavi, treba sve mjenjati..
sve je trulo..
zasto se Bosnjaci boje promjena..
samo zato sto imaju glupog Bakira i nesposobne clanove vlade..
oni im ionako ne mogu nista bolje izboriti..
tandmand

#30 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by tandmand »

dale cooper wrote:
insomnia78 wrote:Pogodi koce u toj reviziji biti jebana stranka
Samo ako to se to dozvoli. Mislim, shvatam bojazan sa obzirom ko vodi ovaj dio federacije. :D Ali na
ovo treba gledati i kao na mogućnost stvaranja normalne i funkcionalne države. Mislim da je to je dijelom i cilj
Hrvatske pored naravno i onog očitog koji gleda na dobrobit i interese Hrvata u BiH.
Prvo zemljovid da vidimo ...
mO k3

#31 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by mO k3 »

Juhu treći jedino sta kitarovic moze dobiti je Šešeljevu kitu ;)
ze kalanga

#32 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by ze kalanga »

Vasa draga Srbija se ne brine dovoljno o vama u RS BiH :D Srbija nije nista konkretnouradila za RS,osim supljoglave price :D

Srbi u dijaspori,porijkelom iz Srbije ismijavaju Srbe u RS :) To neces pronaci u medijima!

Hrvati jos jedino trebaju rijesiti problem tretiranja hrvatskih manjina u Srbiji.

1. Ako ti tako kažeš.

2. Vjerujem da sam ih više sreo od tebe. I na osnovu analize, poštuju nas daleko više nego svoje sugradjane, zemljake u Srb.

3. Vjerujem da će to ići veoma brzo.

4. Nisam ni rekao da jeste. Samo hipotetički razmišljamo. Ukoliko jeste, ne može planirati na tu želju ukoliko je ona protivna bošnjačkim i srpskim interesima.
animals

#33 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by animals »

ze kalanga wrote:

1. Ako ti tako kažeš.

2. Vjerujem da sam ih više sreo od tebe. I na osnovu analize, poštuju nas daleko više nego svoje sugradjane, zemljake u Srb.

4. Nisam ni rekao da jeste. Samo hipotetički razmišljamo. Ukoliko jeste, ne može planirati na tu želju ukoliko je ona protivna bošnjačkim i srpskim interesima.
Svi dobro znamo vase interese...
Connaisseur Karlin

#34 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

ze kalanga wrote:

1. Ako ti tako kažeš.

Kako i zasto vjerujes da si sreo vise Srba iz Srbije u dijaspori :D Znam Srbe u Chicago,druzim se sa njima,a lijepo kazu,da ste iskljucivo gubitnici,jer nemate ni zivotni standard,nemate dobru reputaciju,mrzite sebe i svijet oko sebe :) Srbi iz Banjaluke mi kazu da je zivot u RS jadan. Ne brini,ne mislim da je nesto bolje u Federaciji,jer tamo su problemi isto nerjesivi zahvaljujuci partijskim igricama.
Od kad vi BiH srbi dijelite jednako misljenje sa BiH bosnjacima :D
ze kalanga

#35 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by ze kalanga »

Ja cijenim da se vi šalite. Ali dobro, kasno je, vrijeme pred san,a dosada umije biti gadna stvar.

Sve ste pogodili.
animals

#36 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by animals »

ze kalanga wrote:Ja cijenim da se vi šalite. Ali dobro, kasno je, vrijeme pred san,a dosada umije biti gadna stvar.

Sve ste pogodili.
Lupas, sta drugo da ti se kaze :-)
ze kalanga

#37 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by ze kalanga »

Je li to jedan te isti nalog, dogovorite se. :mrgreen:

Ili po vama Kolinda može slati spisak želja mimo interesa ostala dva naroda u BiH?
animals

#38 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by animals »

Ko o cemu, kurva o postenju..
Connaisseur Karlin

#39 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

ze kalanga wrote:Je li to jedan te isti nalog, dogovorite se. :mrgreen:

Ili po vama Kolinda može slati spisak želja mimo interesa ostala dva naroda u BiH?
a sto su interesi srba i bonjaka u BiH :D
animals

#40 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by animals »

ze kalanga wrote:Je li to jedan te isti nalog, dogovorite se. :mrgreen:

a sto su interesi srba i bonjaka u BiH :D
Da se pripoje majcici Srbiji, kako ne znas..
peepeep

#41 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by peepeep »

animals wrote:U ovoj Drzavi, treba sve mjenjati..
sve je trulo..
Zašto se boje Bošnjaci promjene? Zato što Srbi imaju Dodika, Hrvati imaju Hrvate i EU a mi nemamo nikoga. I ovo ako se desi, desiti će se preko naših leđa a RS će biti malo ili nimalo oštećen. Zašto se bojimo promjena? Zato što smo svakodnevno, sve više i više, marginalizirani u vlastitoj državi.
mali_balon

#42 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by mali_balon »

Halal im treci i cetvrti i peti i velika srbija i ndh osvojili su centar....
mO k3

#43 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by mO k3 »

@ animals zna se dzamahirija :) kakvonjentopitanje.zelangucemodasunetimoustamboldqposaljemokaojanjcara :)
animals

#44 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by animals »

Tema je jedna od milion isti, tako da nema smisla..
ako velike sile odluce da se mjenja,onda ce se mjenjati..
sve ostalo je za foruma.
Connaisseur Karlin

#45 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

peepeep wrote:
sve je trulo..
Zašto se boje Bošnjaci promjene? Zato što Srbi imaju Dodika, Hrvati imaju Hrvate i EU a mi nemamo nikoga. I ovo ako se desi, desiti će se preko naših leđa a RS će biti malo ili nimalo oštećen. Zašto se bojimo promjena? Zato što smo svakodnevno, sve više i više, marginalizirani u vlastitoj državi.
Kako nemate nikoga? Bakir? Ko je najvise kriv za vlstito nezadovoljstvo Bosnjaka? Bosanjci ili neko drugi? Zasto se ne promjenite?
animals

#46 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by animals »

Ma imaju Bakira, kojem je jedina zelja da ovo bude Turska ili SA,
i onda se cude Dodiku sto bi u Srbiju..ili Hrvatima sto bi u EU..
biske

#47 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by biske »

peepeep wrote:http://www.klix.ba/vijesti/regija/graba ... /161013133

Raduj se narode. Uskoro ćemo i službeno biti manjina u vlastitoj državi! Jupi!
Kolinda je meni Josipa Brozica. Čuj ustav imao brojne amandmanske izmjene, a ono jedna jedina bila i to za Brčko distrikt. :lol:

Dalje nisam čitao...
Progressive House

#48 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by Progressive House »

bh hrvati su totalno nebitan faktor u BIH.

čuj hrvatski entitet :lol: :lol:
Zgoljo

#49 Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by Zgoljo »

Kolinda Grabar Kitarovic je izrazito prijateljski nastrojena prema Bosni i Hercegovini.Ne samo ona vec kompletan vrh HDZ-a Hrvatske,ukljucujuci cak i bivseg predsjednika Karamarka.
Iznenadjujuce su korektni,nicim se ne mijesaju u unutrasnje stvari BiH,za razliku od istocnih susjeda.Ili za razliku od SDP-ove vlade i opskurnog Zorana Milanovica.

Kad pokrecu inicijative pokrecu ih sa stvarnom namjerom da Bosna i Hercegovina postane normalnija zemlja,bez ikakvih zadnjih namjera.

Nas problem nije vlast u Hrvatskoj,nas problem domaci HDZ,Covic i co.Oni su definitivno veci neprijetelji drzave BiH i nas Bosnjaka cak i od šumnjaka,vise nas mrze.

Uostalom,Raspudic i co stalno kmece kako Hrvatska vlast ne cini nista za UZP iliti tzv.Herceg Bosnu.To je dovoljan dokaz cestitosti odnosa Hrvatske politike naspram BiH.

Petrov mali Bozo je napravio ispad u Stocu ali to razumijevam kao populisticki potez,kao i one izjave Zorana Milanovica.
Slijedeci put kad dodje u BiH,bez obzira da li sa najavom ili bez,treba ga natjerati govnjavom motkom.
insomnia78

#50 Re: RE: Re: Ev' ga Treći ~ Kitarović

Post by insomnia78 »

peepeep wrote:
sve je trulo..
Cuj nemamo a Turska, Iran, amanet?
Post Reply