muha_sa wrote:
ne cine samo ovi prodavci od grada vukojebinu---Sarajevo je VUKOJEBINA što se mene tice, al kao što rekoh---VOLIM ga i ne mogu se zamislit nigdje drugo---mada razmišljam da furam i da više nikad ni na 7 dana ne dodjem--al

o tom po tom.
Nisi ti vidio kako njih policija u civilu pendreci, mati mila, krv pisaju na ulici. Jel bila racija ili sta, mi u Rimu prozlaimo pokraj vako jednih poredani, kad nema trka frka, prendreci rade ko motor od aviona, ubili su sve zivo u njima. I u one kombije potrpali, pobacali i odvezi ko zna gdje.
Tako isto naki istocnjaci valjau sibice a kao fol neka zenska pobjedjuje, pa navlace tako raju, ovo doduse u Berlinu bilo. Kad ja nako gledam, kad ono sibicu stade nogom naki covjek, ovi ko pobunisese nesto kad iza njih pet policajaca u civlu. Zgranuse i njih i ono kurvetinu sa njima, lice im je dobilo otisak berlinskog trotuara.
Ima ovog svugdje samo sto u tim drzavama policija ima pravo da se nad ovim olosom, koji sigurno radi u talu sa koje kakvim mafjasima, dobo izvivi. Tog nema u Sarajevu, zato je Sarajevo postala ne sada vec ja sam davnih dana rekao, zesca Vukojebina.