Susic---Sunjic---Bicakcic---Kolašinac
-------------Cimirot---Tino------------
Visca----------------------------Hajrovic
-------------Džeko-----Pjanic--------------
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ogadit im fudbalAnestezija wrote:satrat ih 2-1
Kad nam neka frljoka na pocetku zavrsi u goluAmiĐa_Idriz wrote:Ogadit im fudbalAnestezija wrote:satrat ih 2-1
Spavate li mirno Mytidise i KastanoseAmiĐa_Idriz wrote:Ogadit im fudbalAnestezija wrote:satrat ih 2-1
Uvijek sam govorio da nam je odbrana nula.Vizionar 1985 wrote:Ak budemo igrali ko protiv kraljevine ima da spusimo.
Jaro Gibra ti je ko Farsko.north wrote: dobiće vjerovatno obadvije Estoniju, i Gibratar kući sa C timom..
Kakvi smo baksuzi, nas ce.Vizionar 1985 wrote:Jaro Gibra ti je ko Farsko.north wrote: dobiće vjerovatno obadvije Estoniju, i Gibratar kući sa C timom..![]()
Je... ce nekog.
I ja sam za ovo. Ne znam koliko je Milicevic povrijedjen, pa dvoumim se da li da od 1. minute njega ili nekog drugog iza Dzeke umjesto Djurica ili u 2. poluvremenu da se napravi ta izmjena. Lulic mi je ispred Hajrovica. Svejedno mi Cimirot/Jajalo, ali cini mi se da je Cimi tehnicki bolji i sigurniji na lopti.mega_mashcine wrote:Protiv Kipra u sljedećem sastavu izaci:
-----------------Šehić-----------------
Vranjes--Sunjic---Bicakcic---Kolašinac
-------------Cimirot---Pjanic------------
Visca-------------------------Lulic/Hajrovic
-------------Džeko-----Djuric--------------
Jel to nema vise karata u centrotransu?MOSALJOZE wrote:Stavio sam na onu tamo temu,a i ovdje ću.
Ako neko ima dva sjevera,ili zna da neko prodaje neka se javi.
Ima istok i zapadal-em wrote:Jel to nema vise karata u centrotransu?MOSALJOZE wrote:Stavio sam na onu tamo temu,a i ovdje ću.
Ako neko ima dva sjevera,ili zna da neko prodaje neka se javi.