Počela je "kupovina" vijećnika izabranih u Općinska vijeća

p206

#26 Re: Počela je "kupovina" vijećnika izabranih u Općinska vijeća

Post by p206 »

DonieBrasco wrote:Meni je smjesno kad pogledam listu DF-a za Centar i ko ima priliku da bude vjecnik iz DF-a za Centar Sarajevo.

Kakve su to veze i ko njih gura u stranci ... :sad:
Ja znam sa faxa jednog iz SBB-a u Centru, taj je više sati proveo po kafama nego na vježbama, da predavanja ne brojim, tu ga nikako nije bilo.

A laže čim zine. Sretnem ga sa ženom prije par mjeseci, reko gdje si šta radiš. Kaže bio u Njemačkoj 4 godine s prekidima, radio sve i svašta građevina ovo-ono. Žena mu šuti ništa ne progovara. Neki dan gledam na fb, zahvaljuje se na ponovnom mandatu. Lik bio u BiH cijelo vrijeme, a u sekundi slaga da je bio u Njemačkoj. Doduše njemu je Njemačka ovdje. I to su ti vijećnici koje imamo priliku birati na izborima, on je dobio 700-800 glasova
hizo ramidovic

#27 Re: Počela je "kupovina" vijećnika izabranih u Općinska vijeća

Post by hizo ramidovic »

pastae problem ovdie ako ezdea hoce dahin kupi pamorase napravit vjece ati ljudi moraju odneceg zivit otale pare primaj isad kase hoce napravit navakat smetavam stose neko kupue akad kasni formiranje vjeca svicete pljuvat ponjima stase ceka stose nepravi vlast ni kovam nebi ugodijo
VjecitiStudent

#28 Re: Počela je "kupovina" vijećnika izabranih u Općinska vijeća

Post by VjecitiStudent »

Crvene_brigade wrote: ...
Dževad Bečirević i njegovi "papci" pokazali su da politika za njih podrazumijeva klasičnu trgovinu i klijentelizam (čitaj- korupciju) najgore vrste.
DF Dževad i SDP centra, na čelu sa Kamočajem, do jučer bili jedno tijelo i jedna duša.
megaman4

#29 Re: Počela je "kupovina" vijećnika izabranih u Općinska vijeća

Post by megaman4 »

Ova država je od 1996 godine otišla u 3 p.m. i ne nadzire se rješenje problema kao da je još rat. :-)
DonieBrasco

#30 Re: Počela je "kupovina" vijećnika izabranih u Općinska vijeća

Post by DonieBrasco »

p206 wrote:
DonieBrasco wrote:Meni je smjesno kad pogledam listu DF-a za Centar i ko ima priliku da bude vjecnik iz DF-a za Centar Sarajevo.

Kakve su to veze i ko njih gura u stranci ... :sad:
Ja znam sa faxa jednog iz SBB-a u Centru, taj je više sati proveo po kafama nego na vježbama, da predavanja ne brojim, tu ga nikako nije bilo.

A laže čim zine. Sretnem ga sa ženom prije par mjeseci, reko gdje si šta radiš. Kaže bio u Njemačkoj 4 godine s prekidima, radio sve i svašta građevina ovo-ono. Žena mu šuti ništa ne progovara. Neki dan gledam na fb, zahvaljuje se na ponovnom mandatu. Lik bio u BiH cijelo vrijeme, a u sekundi slaga da je bio u Njemačkoj. Doduše njemu je Njemačka ovdje. I to su ti vijećnici koje imamo priliku birati na izborima, on je dobio 700-800 glasova
Sve se to povlastena djeca, Amir Vrca, Denis Chalenger - ima 21. godinu vec na dva-tri mjesta prima platu izmeđuostalog predsjednik MZ Ciglane.
Post Reply