Jel ti to zadigu punicu opsova?Bumbar wrote:Forumaski Horoz Djudjo...
Da li biste zaveli...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Puko ko kondom
ne zacatavaj mi temu jarane¨...pitt wrote:Ma mazohista pravi:D
-
prcko
#37 Re: Da li biste zaveli...
Naravno!Puko ko kondom wrote:kad bi vam se pruzila prilika da zavedete zenu(muza) vaseg najboljeg
prijatelja(prijateljice)...
Da li biste to ucinili?
Ako se njoj trazi i ako vidim da se napalila zasto ne bih ugasio pozar u njoj.
-
angel26
#39 da li biste..
A KAD BI KOJA POKUSALASMUNTATI MOG...
-
angel26
#40 Re: Da li biste zaveli...
[quote="prcko"][quote="Puko ko kondom"]kad bi vam se pruzila prilika da zavedete zenu(muza) vaseg najboljeg
Da li biste to ucinili?[/quote]
Naravno!
[/quote]
JOJ TI MALI PRAVI SI BALAVAC....IZ TEME U TEMU......DAJ MALO ODRASTI.......nisi ti jarane vidio zensko u zivotu!!!!!!!!

Da li biste to ucinili?[/quote]
Naravno!
JOJ TI MALI PRAVI SI BALAVAC....IZ TEME U TEMU......DAJ MALO ODRASTI.......nisi ti jarane vidio zensko u zivotu!!!!!!!!
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#41 Re: Da li biste zaveli...
Prvo treba definirati pojam najbolji prijatelj.Puko ko kondom wrote:kad bi vam se pruzila prilika da zavedete zenu(muza) vaseg najboljeg
Da li biste to ucinili?
Naravno da bih od nekog poznanika, od prave raje ne bih.
Nego, sta ako se vas jaran ili jaranica zabavlja s nekim 3-4 godine, onda raskinu. A vi se popalite na partnera/icu. Jeste li bili u toj situaciji?
-
kub lajkan
#42 Re: Da li biste zaveli...
Jesi siguran da je tu rijec o tvom najboljem prijatelju (prijateljici)?Puko ko kondom wrote:kad bi vam se pruzila prilika da zavedete zenu(muza) vaseg najboljeg
Da li biste to ucinili?
-
Bastet
#43 Re: Da li biste zaveli...
a što bi time postigla i dobila?... ništa... kratkotrajno zadovoljstvo i izgubila prijatelja, prijateljicu zauvijek... a da u to ne ubrajam stres, izgubljene živce i svu ostalu popratnu menažeriju...Puko ko kondom wrote:kad bi vam se pruzila prilika da zavedete zenu(muza) vaseg najboljeg
Da li biste to ucinili?
- anais_nin
#44 Re: Da li biste zaveli...
ne i definitivno NE....ne samo muza, nego ni momka...Puko ko kondom wrote:kad bi vam se pruzila prilika da zavedete zenu(muza) vaseg najboljeg
Da li biste to ucinili?
-
Drumer
#45 Re: Da li biste zaveli...
tri puta huraaaaaa za govornika. Slazem se skroz....anais_nin wrote:ne i definitivno NE....ne samo muza, nego ni momka...Puko ko kondom wrote:kad bi vam se pruzila prilika da zavedete zenu(muza) vaseg najboljeg
Da li biste to ucinili?po meni je to aposlutno pateticno i jadno, i kome to treba??? zasto da radi neke svoje nesigurnosti dokazujem sebi, njoj i okolini da sam ja "zajebanija" macka od nje, pa da joj mogu momka preoteti....
![]()
ma no way Jose....prijatelji su cuvaj ko malo vode na dlanu, a potencijalnih za "osvajanje" i zavodjenje ima koliko hoces....
- anais_nin
#46 Re: Da li biste zaveli...
nije mi se to desilo...nekad davno mi se desilo da slucajno upoznam lika s kojim se jedna moja prijateljica zabavljala neka 2 mjeseca (ja ga nisam nikad upoznala dok su izlazili), i uopste ne povezem da bi to mogao biti on zbog imena koje nije bas tako rijetko...ma bjezi cijela frka ispala i zbog tog u neznanju, svijesno ne bih hvalahorns&drums wrote: Nego, sta ako se vas jaran ili jaranica zabavlja s nekim 3-4 godine, onda raskinu. A vi se popalite na partnera/icu. Jeste li bili u toj situaciji?