Meni tek sad nista nije jasno...
Cini mi se da je ovo neki laznjak...
...jer ovdje nema ni traga od zastita za vozila
Hajd' sad budi pametan...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Daj link gdje se na siteu Mul-t Locka uopste spominje Defence Lock ili barem zastita auta?Altsa wrote:a po cemu to lupam loncice opetPrenj wrote:Alts,
lupas loncice opet.
Firma-kcerka u Ceskoj samo "market and distributes" (reklamira i distribuira) proizvode Mul-t Locka.
Prema ovom site-u, Mul-t lock ne proizvodi zastitu za auta, sto se slaze sa informacijom datom na pocetku teme.![]()
ja nisam ni rekao da proizvodi vec sam rekao da su kupili firme koje to proizvode. pa ti vidi ko lupa loncice.![]()
informacije 1182 pa se fino raspitaj za telefon od Mul-T-Locka u sarajevu ako si iz sarajeva ili nazovi Asa auto pa se tamo raspitaj. ako lazu to je druga stvarPrenj wrote:Daj link gdje se na siteu Mul-t Locka uopste spominje Defence Lock ili barem zastita auta?Altsa wrote:a po cemu to lupam loncice opetPrenj wrote:Alts,
lupas loncice opet.
Firma-kcerka u Ceskoj samo "market and distributes" (reklamira i distribuira) proizvode Mul-t Locka.
Prema ovom site-u, Mul-t lock ne proizvodi zastitu za auta, sto se slaze sa informacijom datom na pocetku teme.![]()
ja nisam ni rekao da proizvodi vec sam rekao da su kupili firme koje to proizvode. pa ti vidi ko lupa loncice.![]()
Evo ti i site Defend lock-a. To je ceska firma koja nema nikakve veze sa mul-t lockom.Altsa wrote:informacije 1182 pa se fino raspitaj za telefon od Mul-T-Locka u sarajevu ako si iz sarajeva ili nazovi Asa auto pa se tamo raspitaj. ako lazu to je druga stvarPrenj wrote:Daj link gdje se na siteu Mul-t Locka uopste spominje Defence Lock ili barem zastita auta?Altsa wrote: a po cemu to lupam loncice opet![]()
oni ce ti reci isto ovo sto sam i ja tebi.
Prenj wrote:Evo ti i site Defend lock-a. To je ceska firma koja nema nikakve veze sa mul-t lockom.Altsa wrote:informacije 1182 pa se fino raspitaj za telefon od Mul-T-Locka u sarajevu ako si iz sarajeva ili nazovi Asa auto pa se tamo raspitaj. ako lazu to je druga stvarPrenj wrote: Daj link gdje se na siteu Mul-t Locka uopste spominje Defence Lock ili barem zastita auta?
oni ce ti reci isto ovo sto sam i ja tebi.
http://www.defend.cz/lock/en/
Ovaj je i Ruse zaje...cOoLiO wrote:ljudi ja se vec 10 godina bavim obijanjem auta. dovucite mi koje god hocete auto i u roku od maximalno 12 minuta ja cu da skinem sve te vase blokade. za adresu cemo se dogovoriti. prvo da vidim ima li zainteresovanih???
Imal kakve zaštite da je ne znate sreditcOoLiO wrote:ljudi ja se vec 10 godina bavim obijanjem auta. dovucite mi koje god hocete auto i u roku od maximalno 12 minuta ja cu da skinem sve te vase blokade. za adresu cemo se dogovoriti. prvo da vidim ima li zainteresovanih???
Samo mi jos to trebaDuh sa sjekirom wrote:Za LK jos nisam cuo da je neko provalio. Ovaj slucaj sa audijem6 je vjerovatno dugnut na slep sa pokrovnom ceradom jer to je nova moda da se ne za...ju nego na sigurno odvuku pa odrade.
Sta je s onom varijantom vanjskog blokiranja tockova ?, ono ko birvaktile sto je bila preteca pauka, jel se to gdje prodaje?
Uzimamo li onda lavlju?Frutek wrote:Imal kakve zaštite da je ne znate sreditcOoLiO wrote:ljudi ja se vec 10 godina bavim obijanjem auta. dovucite mi koje god hocete auto i u roku od maximalno 12 minuta ja cu da skinem sve te vase blokade. za adresu cemo se dogovoriti. prvo da vidim ima li zainteresovanih???, da to kupim
I druga stvar, nema šanse da središ kandžu, jedino da se auto na kamion diže, a de stisni i uradi to, pa nije to 5 minuta posla, mnogo veći rizik care
Duh sa sjekirom wrote:Za LK jos nisam cuo da je neko provalio. Ovaj slucaj sa audijem6 je vjerovatno dugnut na slep sa pokrovnom ceradom jer to je nova moda da se ne za...ju nego na sigurno odvuku pa odrade.
Sta je s onom varijantom vanjskog blokiranja tockova ?, ono ko birvaktile sto je bila preteca pauka, jel se to gdje prodaje?
Auto nisu odveli na kamionu vec su nekako razvalili volan i skinuli ga zajedno s Lavljom kandzom. Volan je bio u na zadnjem sjedistu auta kasnije kada je auto pronadjeno u garazi. Takodje tip je poznao tipove koji su mu marnuli auto, ali ne smije nista , jer tipovi su coolerski rekli znamo mi da ti nas znas, ali poznajemo i mi tvoju djecu. Prica se na tome zavrsila.NeKi_LiK wrote:
Lavlju provaljuju tako da je skinu zajedno sa volanom.
Na Dobrinji je prije par mjeseci bio takav slučaj. Momak je u Golfu 4 našao volan i lavlju još uvijek zakačenu na zadnjem sjedištu a umjesto volana je bila ugurana neka vrsta kurble
Samo su se lopovi zajebali u nekom koraku i nisu ga uspjeli odvesti
Čuo sam ja za sličnu situaciju, samo je ova bila sa Golfom IV i čini mi se na Alipašinu.mr_orange wrote:Znate li za slučaj otvaranja Mercedesa, čini mi se na Dobrinji?!
Lik se kladio s haverom da će otvoriti njegovog novog Mercedesa bez problema, džaba zaštita. Kažu da je uzeo komad novine, zapalio i bacio pod auto, nakon 5 sekundi auto se sam otvorio, protivpožarni alarm.
mr_orange wrote:Znate li za slučaj otvaranja Mercedesa, čini mi se na Dobrinji?!
Lik se kladio s haverom da će otvoriti njegovog novog Mercedesa bez problema, džaba zaštita. Kažu da je uzeo komad novine, zapalio i bacio pod auto, nakon 5 sekundi auto se sam otvorio, protivpožarni alarm.
ovo zvuci mmmm dobroooAli_G wrote:
A za one dubljeg dzepa fino nek uzmu sisteme koji se prate satelitom, prijemnik je zavucen negdje u autu, podatke o eventualnoj promjeni lokacije auta dobijate putem sms-a. Jest da kosta koju milju maraka, al u kombinaciji s pomenutim zastitama valjda cete mirno spavati