Bogić Bogićević - totalno odlijepio ili?
- insomnia78
#26 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
Da plan za smanjenje populacije a nas nikad vise. Vidis ti papeta. SumLjiv je on meni od pocetka
-
handžar88
#27 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
I onda kad vidim plakanje za civilima po svijetu povraca mi se.. sta ih imama zalit koji qrac kad te prave budalom kad ih upozoravas. Upozorava je neko i Sirijce da ce se desiti pokolj a pretpostavljam da su se isto ovako salili ono dje ce ba Siriju to je kolijevka civilizacije. Upozoravao je neko i jevreje 30tih godina pa su ga vjerovatno proglasili budalom, gdje ce ba ubijat pa ovo je 20ti vijek ta vremena su davno prosla sada se postuje ljudski zivot. Samo naprijed ubijajte nije mi ni najmanje zao.
- Alfons Kauders
#28 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
Nikad nas vise na planeti...insomnia78 wrote:Da plan za smanjenje populacije a nas nikad vise. Vidis ti papeta. SumLjiv je on meni od pocetka
A milion nas manje u Bosni od 1991...
S tim da nam nisu trebali nikakvi Iluminati, Zidovi i Monsuni... Mi smo to sami poceli, i sami cemo i privesti kraju.
Lijepo je misliti da smo tu gdje jesmo radi nekih bjelosvjetskih zavjera i mocnika u sjenama, da se potpuno amnestiramo od vlastite odgovornosti za sranje u kojem se nalazimo. I veceras cemo imati divne rezultate izbora na kojim ne glasaju neki zidovski milijarderi, predstavnici Novog Svjetskog Porekta, vec Safeti, Jovani i Ante u golfovima dvicama.
Ne, nama odavno ne treba nikakva zavjera da bi se sjebali. Znamo mi to i sami...
- insomnia78
#29 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
Pa to znamo, vidimo
[emoji3][emoji3][emoji3]
[emoji3][emoji3][emoji3]
- spreca
#30 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
predado mu rahmet dzaba

- cyprus
#31 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
Izvinit ćeš, ali ovo je ili jedna velIKa budalaština, ili su ti koji sprovode projekat jako loši u tome... Populacija Zemlje vrtoglavo raste, a života dob se skoro svugdje povećava... Čak se i za životni standard može reći da skoro svugdje raste...uglavnomja wrote:...projekat smanjenja populacije ide odavno...
Last edited by cyprus on 02/10/2016 13:33, edited 1 time in total.
- mirsek
#32 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
Jebi se Alfons. Sinoc covjeka gledam na TV-u i osjetih neko nadahnuce i radost kad je pricao kako zivi i kako je radio i imao principe u zivotu a onda ovaj naslov. 
Last edited by mirsek on 02/10/2016 13:44, edited 1 time in total.
- salik79
#33 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
Irelevantan za vas, koji ste rodjeni u ratu, ili poslije rata. Za nas starije, itekako relevantan...Insan koji je imao muda kada ih niko drugi nije imao, insan koji je glasao protiv uvodjenja vojne hunte (sto bi onemogucilo bilo kakav referendum o neovisnosti, a kamoli sta drugo) koja bi bila uvertira za stvaranje Velike Srbije, uprkos rijecima Jovice Stanisica, upucene Bogicu dok je ulazio u "bunker" gdje je odrzano glasanje, racunajuci na njegov glas: "Moji momci su na Ciglanama i "paze" ti na zenu i djecu.". Dakle, direktno stavljanje na kocku svoga i zivota svojih najmilijih, za dobrobit drugih. Da ga dragi Bog obraduje za taj postupak i na ovome i na onome svijetu. Amin.Prpa.ba wrote:Odavno irelevantan lik, kakve god stavove imao. Na sta spade Senadov prajm tajm.
-
handžar88
#34 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
Amin.
A ti čobane promijeni naslov teme.
A ti čobane promijeni naslov teme.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#35 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
cyprus wrote:Izvinit ćeš, ali ovo je ili jedna velIKa budalaština, ili su ti koji sprovode projekat jako loši u tome... Populacija Zemlje vrtoglavo raste, a života dob se skoro svugdje povećava... Čak se i za životni standard može reći da skoro svugdje raste...uglavnomja wrote:...projekat smanjenja populacije ide odavno...
-
Hakiz
#36 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
Kako znaš da si normalan?Alfons Kauders wrote:
Pod "nas" sam mislio na nas normalne koji zivimo u stvarnosti.
-
Hakiz
#37 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
salik79 wrote:Irelevantan za vas, koji ste rodjeni u ratu, ili poslije rata. Za nas starije, itekako relevantan...Insan koji je imao muda kada ih niko drugi nije imao, insan koji je glasao protiv uvodjenja vojne hunte (sto bi onemogucilo bilo kakav referendum o neovisnosti, a kamoli sta drugo) koja bi bila uvertira za stvaranje Velike Srbije, uprkos rijecima Jovice Stanisica, upucene Bogicu dok je ulazio u "bunker" gdje je odrzano glasanje, racunajuci na njegov glas: "Moji momci su na Ciglanama i "paze" ti na zenu i djecu.". Dakle, direktno stavljanje na kocku svoga i zivota svojih najmilijih, za dobrobit drugih. Da ga dragi Bog obraduje za taj postupak i na ovome i na onome svijetu. Amin.Prpa.ba wrote:Odavno irelevantan lik, kakve god stavove imao. Na sta spade Senadov prajm tajm.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#38 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
Prpa.ba wrote:Odavno irelevantan lik, kakve god stavove imao. Na sta spade Senadov prajm tajm.
-
bjelave
#39 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
Pa eto i meni se ucinilo da je to sto je rekao nekako isforsirano, nevjerovatno, tesko za provarit.Alfons Kauders wrote:Jeste, i o njemu neces naci nijednu losu rijec s moje strane (a imam metar postova).commendatore wrote:kakav kurtonski senzacionalisticki naslov.... da bi temica je l imala posjecenost..... jebote mislio sam da je covjek umro..... mozda je bogic bogicevic puko al sto smo mi jadan narod je cudo..... bogi je nas zaduzio za vremena i vremena....
Problem je sto covjek ocito vise nije za politike, i to je steta. Velika.
Bogic je velikan, po onome sto je napravio, ili barem po onome sto je bio tako da ti naslov nije odgovarajuci.
Cak i ako nije u pravu zasluzio je vise respekta i mjere u odnosu prema njemu.
A s druge strane, ko zna, mozda je i u pravu, nedo bog.
Neke stvari, koje su mi samo prije godinu izgledalo potpuno nevjerovatno, danas su potpuno provarene i opce prihvacene kao normalne, bez obzira na bestiajalnost.
Tako da cemo vidjeti.
Ko zna koje koga napustio. Realnost je sumorna i surova.
- Alfons Kauders
#40 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
Imam papire, ali u njima nema nijedan F koji bi me okvalifikovao kao takvog.Hakiz wrote:Kako znaš da si normalan?Alfons Kauders wrote:
- dale cooper
#41 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
Hoćemo se osjećati glupo kad ispadne da je čovjek bio u pravu.

Kod mene Bogi ima dovoljno kredita da mu mogu oprostiti i kad prolupa.

Kod mene Bogi ima dovoljno kredita da mu mogu oprostiti i kad prolupa.
-
belfy
#42 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
ti si ovaj video malo pogresno shvatio izgleda...Alfons Kauders wrote:Pa upravo sam to i rekao. Ne zivi u mom svijetu, vec u nekoj paralelnoj stvarnosti u kojoj Papa namjerava da ubije 5 milijardi ljudi.salik79 wrote:Onda reci da je tebe napustio, a ne nas. Moj svijet, zasigurno, nije napustio.Alfons Kauders wrote: Zasto? Pa napustio nas je.
Covjek je odlucio da zivi u paralelnom svijetu, a ne u mom.
- arzuhal
#43 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
Prepade me Alfons. Mislim, nisam znao da prati Senadov CD. Strašno.

- Alfons Kauders
#44 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
arzuhal wrote:Prepade me Alfons. Mislim, nisam znao da prati Senadov CD. Strašno.
- JThomas
#45 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
možda je stvarno mislio kod nas plan za smanjenje populacije. kod nas ide odlično 
- Edin H.
#46 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
Sarajmen wrote:Nekorektan naslov teme .
Vasilu ne bi falilo da je malo dosao poslije u Sarajevo na Karadzicevu dijetu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#47 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
ma bolan, klasična bošnjačka politika... svima smetaju 'senzacionalistički' naslovi, a samo na njih i klikaju.insomnia78 wrote:Joj osjetljivih dušica
- ¤ jelena ¤
#48 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
Čuj, Bogićević rekao da Papa namjerava da ubije 5 milijardi ljudi?Alfons Kauders wrote: Pa upravo sam to i rekao. Ne zivi u mom svijetu, vec u nekoj paralelnoj stvarnosti u kojoj Papa namjerava da ubije 5 milijardi ljudi.
Ovi normalni, haj što ga haman proglasiše mrtvim i nenormalnim... tipa puko...ovo...ono, al što ne kontaju šta čovjek govori....
Ne mijenjaj naslov teme, svega ti... vi, normalni i Bogićević definitivno živite u paralelnim svjetovima...tako da ovaj naslov zvuči kao revolucionarno otkriće koje je uvijek dobrodošlo, kad god se desi, pa makar to bilo i poslije 20 i kusur godina.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#49 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
sta ocekivati od mentalnih komunista
svaka mu cast za onaj potez onomad
ali to je exces a ne pravilo
svaka mu cast za onaj potez onomad
ali to je exces a ne pravilo
- derion
#50 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević
Novi svjetski poredak je sasvim legitiman pojam u svjetskoj politici i koriste ga s vremena na vrijeme i Kissinger, Clinton, Bush itd. Sam pojam nije ništa novo niti je sam po sebi ezoteričan. A da je uspostava novog Novog Svjetskog Poretka od pada Berlinskog zida 1989. nije nikakva nova priča. Pad Jugoslavije, SSSR-a, ratovi na Balkanu, Iraku, Siriji... su svi posljedica novog restrukturiranja geopolitičke mape svijeta.