Put u London

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Secer_033

#26 Re: Put u London

Post by Secer_033 »

Preporucujem pubove lanca JD Wetherspoon. Ima ih na svakom koraku. Za malo para se dobro najedes a zna konobar po 3 puta doci i pitati je li sve po zelji.

I prostudirajte ovo: http://www.londontravelpass.com/prices.html
exliberal-ex

#27 Re: Put u London

Post by exliberal-ex »

Better Man wrote:
iceman ze wrote:Sendvici su oko 3-4 funte, pizze oko 10 funti, naletio sam i na doner sa prilozima isto takodjer oko 10 funti, capuccino je bio oko 2,20 funti, tocena piva oko 5 funti. Karta za Tube u prvoj zoni je 4,90 funti u jednom smjeru. Povratna karta sa Heathrow Express je 36 funti.
Ne znam gdje si jeo pizze, ali imaju dvije pizzerije, gdje su najbolje pizze i to ne samo u Londonu, već i šire. Riječ je o ljudima koji su otišli u Italiju da nauče kako se pravi prava talijanska pizza i oni su toliko dobro to usavršili da su bolji i od samih talijana. Uvijek je gužva u tim pizzerijama i zna se čekati u redu. Ne mogu se sad sjetiti naziva, ali imam na slikama, pa ću pogledati. Jedna od te dvije ima blizu Royall Albert Halla, odnosno na toj je strani i ista se također nalazi u Brixstonu. Dok druga se nalazi oko Carnaby Streeta i na još jednom mjestu. Malo je kazati da su majstori i da su im pizze dobre. Kad probaš pizzu u jednoj od te dvije pizzerije, ove što se kod nas prave su obične splačine i ne vrijedi ih jesti.

Ja mislim da sam jeo tu picu kod Royal Albert Hall, old brampton road jel tu...uvijek guzva i red pred vratima :) :)
stakasa

#28 Re: Put u London

Post by stakasa »

iceman ze wrote:
Better Man wrote:
iceman ze wrote:Sendvici su oko 3-4 funte, pizze oko 10 funti, naletio sam i na doner sa prilozima isto takodjer oko 10 funti, capuccino je bio oko 2,20 funti, tocena piva oko 5 funti. Karta za Tube u prvoj zoni je 4,90 funti u jednom smjeru. Povratna karta sa Heathrow Express je 36 funti.
Ne znam gdje si jeo pizze, ali imaju dvije pizzerije, gdje su najbolje pizze i to ne samo u Londonu, već i šire. Riječ je o ljudima koji su otišli u Italiju da nauče kako se pravi prava talijanska pizza i oni su toliko dobro to usavršili da su bolji i od samih talijana. Uvijek je gužva u tim pizzerijama i zna se čekati u redu. Ne mogu se sad sjetiti naziva, ali imam na slikama, pa ću pogledati. Jedna od te dvije ima blizu Royall Albert Halla, odnosno na toj je strani i ista se također nalazi u Brixstonu. Dok druga se nalazi oko Carnaby Streeta i na još jednom mjestu. Malo je kazati da su majstori i da su im pizze dobre. Kad probaš pizzu u jednoj od te dvije pizzerije, ove što se kod nas prave su obične splačine i ne vrijedi ih jesti.

Da, vjerujem da je sve tako. Naravno moj sturi komentar bez detalja je posljedica kratkog vremena, s obzirom da nisam bio turisticki. Sve sam radio na brzinu i u par sati slobodnog vremena pred vece. Naravno, kada bude prilike da opet otputujem, da cu obaviti detaljnije pripreme i odredicu sebi sto zelim vidjeti. Svakako da je i kuhinja jedan od zeljenih stavki. Ima ovdje sigurno pozvanijih da prokomentarisu svoja iskustva. :-D
Kad si u Londonu jedi indijsko, malezijsko i tako te egzoticne kuhinje koje su bas u Londonu najblize originalu
Post Reply