Podržat ću nekog od mlađih ljudi, vjerovatno Anesa Mešića (NS), ali eto, ako neko drugi zna koja će to stranka osim SDA imati dosta glasova, rado ću joj dati i svoj, samo da se Memić makne dok nas sve prodao nije.
FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
-
21stcenturygirl
#26 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
Ja samo znam, ako stanovnici općine Ilidža glasaju za Memića - fakat su ovce.
Podržat ću nekog od mlađih ljudi, vjerovatno Anesa Mešića (NS), ali eto, ako neko drugi zna koja će to stranka osim SDA imati dosta glasova, rado ću joj dati i svoj, samo da se Memić makne dok nas sve prodao nije.
- MOSALJOZE
#27 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
Pobijedit će on ubijedljivo,tu nema dvojbe.
- O'zone
- Globalni moderator
#28 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
Prvi put od kako imam pravo glasa... za nikoga.
Izaći ću na izbore, uzeti svoj listić, nacrtati veliku k...činu jer su samo za toga, svi od reda, i to jedino mogu dobiti od mene.
Izaći ću na izbore, uzeti svoj listić, nacrtati veliku k...činu jer su samo za toga, svi od reda, i to jedino mogu dobiti od mene.
- KB9
#29 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
ubi nasa stranka 
-
putokaz1
#30 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
nA FORUMU ne učestvuju starci slijepi nepismeni tako da će sda bit prva 03.10. a možda bar u Sarajevu NS bude druga
anketa pokazuje da je sbb nestao bar iz većih gradova dok na selu imaju pomalo,a df začuđuje ostao
anketa pokazuje da je sbb nestao bar iz većih gradova dok na selu imaju pomalo,a df začuđuje ostao
- Logovan
#31 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
Hahah SDA 20%
Jebem ti narod koji ZNA.
-
putokaz1
#32 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
Kad dodaš one ranije nabrojave ode sda na 40%.Logovan wrote:Hahah SDA 20%![]()
Jebem ti narod koji ZNA.
Šta možemo mi 'anti sda'' čime da ih porazimo kad je skoro svaka stranka s njima bila u koaliciji.
- Capsicum
#33 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
Ne moze biti anketa na ovom forumu nikako relevantna za bilo sta. Nije reprezentativan uzorak. Ne izvlacite bezveze nikakve zakljucke iz ovoga.
-
putokaz1
#34 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
Pa zašto?Capsicum wrote:Ne moze biti anketa na ovom forumu nikako relevantna za bilo sta. Nije reprezentativan uzorak. Ne izvlacite bezveze nikakve zakljucke iz ovoga.
- Capsicum
#35 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
Cuj zastoputokaz1 wrote:Pa zašto?Capsicum wrote:Ne moze biti anketa na ovom forumu nikako relevantna za bilo sta. Nije reprezentativan uzorak. Ne izvlacite bezveze nikakve zakljucke iz ovoga.
1. ne znas ko uopste glasa, ima li pravo glasa, hoce li uopste izaci na izbore
2. uzorak nije reprezentativan, ne znas ko najvise posjecuje forum
3. moguca manipulacija glasovima, po uzoru na glasanje za najboljeg igraca npr. Manchester city-a, gdje je Dzeko skoro pa svaki put pobjedjivao, a vise je presjedio na klupi nego je igrao. Znaci neko iz XY stranke javi svojim kolegama da je na klix forumu ova anketa i oni se masovno iskupe ovdje i glasaju.
4. neke stranke uopste nece imati kandidate u nekim opstinama, a ovdje im kao mozes dati glas
5. Informaticki pismena raja kod nas je obicno vise lijevo orjentirana, ali su vise jaki na rijecima, dok je izlaznost prilicno mala. Vise vole pljuvat po facebooku, twitteru, forumu, nego izaci i glasati za nekog drugog. Ja to zovem "sindrom nemam za kog glasat".
Sve ovo gore utice na to da rezultati ove ankete (i nijedne druge forumske ankete) nisu i ne mogu biti relevantni kada se stave u kontekst puno sire grupe ljudi, u ovom slucaju svih registrovanih biraca u FBiH.
- P308
#36 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
Za Memica? Reci da se salisDr Baltazar wrote:Za Memića kao načelnika, a OV treba malo rastabiriti.
Za koga glasati za nacelnika u Opcini Centar?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#37 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
kome utrpat glas za centar... de da se organizujemo... samo da nije toranjtrezoraš
-
putokaz1
#38 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
To volim čuti samoincijativno ujedinjenjepici wrote:kome utrpat glas za centar... de da se organizujemo... samo da nije toranjtrezoraš
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#39 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
prijedlogputokaz1 wrote:To volim čuti samoincijativno ujedinjenjepici wrote:kome utrpat glas za centar... de da se organizujemo... samo da nije toranjtrezoraš
-
homar
#40 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
Građanski savez je jedno osvježenje na političkoj sceni.
I za Općonsko vijeće i za načelnika, moj glas ide GS-u.
I za Općonsko vijeće i za načelnika, moj glas ide GS-u.
-
kB27
#41 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
Ja ću vjerovatno za Našu stranku, odnosno za Bukvu. Namjerno kažem Našu stranku iako je načelničko mjesto - jer je više glas za ono što ljudi iz stranke rade/pokušavaju uraditi nego za njega lično. Zašto su takvog (po meni ne baš najboljeg) kandidata stavili za Centar, gdje su šanse za pobjedu izgledne, nije mi jasno - ali nema veze. Samo da se više ne zeleni. 
-
putokaz1
#42 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
Ujedinite se to stoji
ali kako
napraviti grupu na FB ili skype
ili anketu samo za lijevo centar kandidate obuhvatit sto više glasača i anći onog s najviše šansi
komunicirat međusobno
ali kako
ili anketu samo za lijevo centar kandidate obuhvatit sto više glasača i anći onog s najviše šansi
komunicirat međusobno
- Banksy
#43 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
Isto, najvjerovatnije...Crvene_brigade wrote:Za načelnika, iskreno se nadam i očekujem dogovor oko jednog kandidata, lijevo-liberalne opcije.
Općinsko vijeće-Građanski savez.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#44 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
to bi bilo lijepo ali.je utopija. Izasao bi Residat i pozivao se na.nepostojece ankete. Reufovi botovi bi vrijedjali i mrtve u famiji da,se za Reufa. Damir Niksic bi srao kao i obicno. Radili bi lazni glasovi. Lazni profili itd. Steta sto NS nema jednog Jazica u Centru....onom bukvi ni iz kuce nece dati glasputokaz1 wrote:Ujedinite se to stoji
ali kako
komunicirat međusobno
-
putokaz1
#45 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
Ni Sejo neće za njega?
-
kakavdanakneiskustvu
-
Dr Baltazar
#47 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
Najozbiljnije govorim. Bio sam u nedoumici do onog intervjua kojeg svi ismijavaju. Od tada apsolutno nemam dvojbe da moj glas ide njemuP308 wrote:Za Memica? Reci da se salisDr Baltazar wrote:Za Memića kao načelnika, a OV treba malo rastabiriti.
Za koga glasati za nacelnika u Opcini Centar?
Za Ajnadžića normalno. Sve ostalo neozbiljno
- Logovan
#48 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
Napravi 300 anketa na 300 različitih portala i na svakoj anketi SDA će biti u vrhu. Ima i u anketama nešto.Capsicum wrote:Ne moze biti anketa na ovom forumu nikako relevantna za bilo sta. Nije reprezentativan uzorak. Ne izvlacite bezveze nikakve zakljucke iz ovoga.
- Capsicum
#49 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
Ma na klixu gotovo redovno bude ljevica dominantna u anketama. Evo i ovdje sad ko fol NS ima najvise glasova. Isto tako, kad bi gledao koliko ljudi se na ovom forumu izjasnjava bosancem u narodnom smislu, mogao bi pomisliti da je to makar jedno 20% stanovnistva. Nema to veze s realnoscu.Logovan wrote:Napravi 300 anketa na 300 različitih portala i na svakoj anketi SDA će biti u vrhu. Ima i u anketama nešto.Capsicum wrote:Ne moze biti anketa na ovom forumu nikako relevantna za bilo sta. Nije reprezentativan uzorak. Ne izvlacite bezveze nikakve zakljucke iz ovoga.
Btw. ne znam je li i kod drugih tako, ali na Tapatalku se anketa ne vidi, tj. izgleda kao obicna tema.
- fosna2014
#50 Re: FBiH: Na izborima ove godine cu glasati za ...
Ima to veze sa realnoscu. Kaze nam tacno koja vrsta ljudi cita forum i imformise se o izborima.Capsicum wrote:Ma na klixu gotovo redovno bude ljevica dominantna u anketama. Evo i ovdje sad ko fol NS ima najvise glasova. Isto tako, kad bi gledao koliko ljudi se na ovom forumu izjasnjava bosancem u narodnom smislu, mogao bi pomisliti da je to makar jedno 20% stanovnistva. Nema to veze s realnoscu.Logovan wrote:Napravi 300 anketa na 300 različitih portala i na svakoj anketi SDA će biti u vrhu. Ima i u anketama nešto.Capsicum wrote:Ne moze biti anketa na ovom forumu nikako relevantna za bilo sta. Nije reprezentativan uzorak. Ne izvlacite bezveze nikakve zakljucke iz ovoga.
Btw. ne znam je li i kod drugih tako, ali na Tapatalku se anketa ne vidi, tj. izgleda kao obicna tema.