koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- annoy
#26 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Objasnjenje je da zivimo u drustvu u kojem je zenska seksualnost puno previse pod povecalom i neke zene se jednostavno ne mogu otrgnuti od utjecaja okoline i odgoja pa se boje da ce ih kurac u picku obescastit i htjele bi se jebat al su opterecene hoce li partner pomislit da su lake ako ne pruze određenu dozu otpora i prospu određenu dozu moralnog gnusanja na predlozene seksualne aktivnosti
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#27 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
mdaj?annoy wrote:Objasnjenje je da zivimo u drustvu u kojem je zenska seksualnost puno previse pod povecalom i neke zene se jednostavno ne mogu otrgnuti od utjecaja okoline i odgoja pa se boje da ce ih kurac u picku obescastit i htjele bi se jebat al su opterecene hoce li partner pomislit da su lake ako ne pruze određenu dozu otpora i prospu određenu dozu moralnog gnusanja na predlozene seksualne aktivnosti
mislim da nikada nisu bile poželjnije žene koje su prestale brojati još na deset...
- Euridika
- Globalna šefica
#28 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Deset čega?Velkoski wrote:mdaj?annoy wrote:Objasnjenje je da zivimo u drustvu u kojem je zenska seksualnost puno previse pod povecalom i neke zene se jednostavno ne mogu otrgnuti od utjecaja okoline i odgoja pa se boje da ce ih kurac u picku obescastit i htjele bi se jebat al su opterecene hoce li partner pomislit da su lake ako ne pruze određenu dozu otpora i prospu određenu dozu moralnog gnusanja na predlozene seksualne aktivnosti
mislim da nikada nisu bile poželjnije žene koje su prestale brojati još na deset...
Vi ne propustite priliku da svaku takvu okarakterizirate sa onom "Prešlo pola grada preko nje.", a ako je iskusna, većinom razmišljate gdje je (i s kim, tj. s koliko) to iskustvo skupila. Rijetki će biti baš indiferentni na broj prethodnih partnera...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#29 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Pa tako će te okarakterisati i u sred Kalifornije, ali to nema veze sa 'poželjnošću'... Danas se nikome ne da peglati.
Bar mojoj generaciji, ne znam za vas starije

Da čujem gdje je još neko nekog odbio radi toga
- Helena Trojanska
#30 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Sve se moze kad se hoce!ja i samo ja wrote:tacno se razocaram kad mene ili moje drugarice ostavi decko uz pricu kako smo previse fine,da zasluzujemo bolje. pa decki da li postoji tolika ljubav da bi je cekali 2,3,5 mjeseci,godina? mislim na onaj tip cura 'nista prije braka'![]()
![]()
je l postoje takvi koji su spremni cekati,al ako uzmemo u obzir da su imali prije odnos? da li se osoba moze odreci tog zadovoljstva da bi bio s voljenom?
![]()
![]()
![]()
- ho oponopono
#31 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
...kakav fenomen ...tipična hipokrizija...koja mi je nemoralnija od činjenice što je djeva seksualno aktivna i što ju boli kurac šta ko drugi misli...jer ako misliš dobro o sebi, nebitno je šta drugi palamude...
...a ovi koji vereme tipični brojači " međunožje sabrano djelo"... ići će rado i idu u anale sa takvom rospijom jer ona za njih nije ni ništ drugo, kres i papaja, ali će oženiti felu " fina, čedna, očuvana " ili pak felu "drugi si joj"...
i
...obični pljuvači koji degradiraju ličnost kroz broj ulaza kita u njene rupe, niti respektuju istu...poželjnost- brojnik, licemjerje im je nazivnik...
...a ovi koji vereme tipični brojači " međunožje sabrano djelo"... ići će rado i idu u anale sa takvom rospijom jer ona za njih nije ni ništ drugo, kres i papaja, ali će oženiti felu " fina, čedna, očuvana " ili pak felu "drugi si joj"...
...obični pljuvači koji degradiraju ličnost kroz broj ulaza kita u njene rupe, niti respektuju istu...poželjnost- brojnik, licemjerje im je nazivnik...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#32 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
S takvom ću i ženu prevariti.ho oponopono wrote:...kakav fenomen ...tipična hipokrizija...koja mi je nemoralnija od činjenice što je djeva seksualno aktivna i što ju boli kurac šta ko drugi misli...jer ako misliš dobro o sebi, nebitno je šta drugi palamude...
...a ovi koji vereme tipični brojači " međunožje sabrano djelo"... ići će rado i idu u anale sa takvom rospijom jer ona za njih nije ni ništ drugo, kres i papaja, ali će oženiti felu " fina, čedna, očuvana " ili pak felu "drugi si joj"...i
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#33 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Ma mi 'starije' smo svakako nepoželjne, presušile se...Velkoski wrote:Pa tako će te okarakterisati i u sred Kalifornije, ali to nema veze sa 'poželjnošću'... Danas se nikome ne da peglati.Bar mojoj generaciji, ne znam za vas starije
![]()
Svijet na mladima ostaje...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#34 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
NažalostEuridika wrote: Svijet na mladima ostaje...
-
benjen
#35 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Euridika wrote:
Ma mi 'starije' smo svakako nepoželjne, presušile se...![]()
- ho oponopono
#36 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
...zna se čim 25+ dođi kiti, kiti...
i 
- Euridika
- Globalna šefica
#37 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Joj, Hopka, mene nigdje, nemam čak ni mačku...ho oponopono wrote:...zna se čim 25+ dođi kiti, kiti...i
- ho oponopono
#38 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Euridika wrote:Joj, Hopka, mene nigdje, nemam čak ni mačku...ho oponopono wrote:...zna se čim 25+ dođi kiti, kiti...i
...pih, pa ti ne postojiš jebote, sad litavac nabacio kez onaj (
...šuti, moj je krepo...moram u potragu za novim čim prije...fali mi ono dođi kiti, kiti...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#39 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Jok, ja imam samo poštovanje za starijeho oponopono wrote:Euridika wrote:Joj, Hopka, mene nigdje, nemam čak ni mačku...ho oponopono wrote:...zna se čim 25+ dođi kiti, kiti...i
...pih, pa ti ne postojiš jebote, sad litavac nabacio kez onaj () šta će jade ...nizašta...
...šuti, moj je krepo...moram u potragu za novim čim prije...fali mi ono dođi kiti, kiti...i
- Anestezija
-
Klitemnestraaa
#41 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Zašto bi neko bio u vezi bez seksa? 
-
ja i samo ja
#42 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
dok pocnemo razgovarati o toj temi..vrlo jasno kazem 'nista prije braka' onda nastupi razgovor,zasto ,zbog cega i bla blaannoy wrote:Dakle, odmah na početku im jasno daš do znanja da ne prakticiraš predbračni seks? Nedvojbeno, bez onog "čekaj dok ne budem spremna", nego baš jasno kažeš ništa prije braka?ja i samo ja wrote:
ja licno budem iskrena odmah na pocetku..al ocito neko misli da ce me dobro 'zeznuti' il da su to suplje price. i ne nije tjeranje da ceka, nego neki na pocetku sami pristanu da 'cekaju' onda nastupa prica koju sam vec spomenula
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#43 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Imam malu koju planiram da ženim
Druga mi je stvorena samo za karanja
vakav tebi treba

Druga mi je stvorena samo za karanja
vakav tebi treba
-
ja i samo ja
#44 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
cak sam i to pokusalaVelkoski wrote:Imam malu koju planiram da ženim
Druga mi je stvorena samo za karanja![]()
vakav tebi treba![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#45 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Cijeni sebe malo više... Sad sam ozbiljan. 
-
ja i samo ja
#46 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
svi se hvataju za cinjenicu 'sta ce drugi reci' ... svi trebamo stojati iza svojih dijela ,pa bila ona losa il dobra.tako da to nije ni bitno.postoji bezbroj drugih razloga,kao naprijem vjerski il sto neko to smatra posebnim cinom ...ho oponopono wrote:...kakav fenomen ...tipična hipokrizija...koja mi je nemoralnija od činjenice što je djeva seksualno aktivna i što ju boli kurac šta ko drugi misli...jer ako misliš dobro o sebi, nebitno je šta drugi palamude...
i lakse je muskarcima pricati kako je to normalna stvar.. pa da vama niko ne moze napraviti dijete i ostaviti vas. jedna vrlo bitna razlika.
-
ja i samo ja
#47 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
da,tako i ja sad na to gledam. mladost ludost je bila upitanju i ljubav.Velkoski wrote:Cijeni sebe malo više... Sad sam ozbiljan.
-
Klitemnestraaa
#48 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
+1Velkoski wrote:Cijeni sebe malo više... Sad sam ozbiljan.
Gore ti je biti glupa i djevica, nego pametna i razdjevicena.
- Sanchez22
#49 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Koliko god je dugo moguce 
- Kikibombona
#50 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Kako ces se udati za nekoga a da ga prethodno ne isprobas!??ja i samo ja wrote:dok pocnemo razgovarati o toj temi..vrlo jasno kazem 'nista prije braka' onda nastupi razgovor,zasto ,zbog cega i bla bla
Sta ako muz bude nezadovoljan tobom!??
Ili ako on tebi ne bude valjao?
Mogu muskarac i zena biti vrhunski talenti za seks a da opet nisu kompatibilni.
A seks je jbg prilicno vazan za svaku vezu. Ako tu bude pretjeranog nezadovoljstva, nema od toga nista.
Rizik je kupovati naslijepo!