Mora čovjek od nečega pošteno živjeti, to što "radi" kod njega ne znači da je kao i on. Uostalom treba čovjeku pružiti šansu jer sigurno ima šta ponuditi.mario001 wrote:Drug, on je predsjednik NVO udruzenja ciji je osnivac Alispahic, njegova pojava u DF-u se podudara sa Alispahicevom pojavom u DF-u.derimovic wrote:Čovjek je pametniji i sposobniji od stotinu Alispahića, tako da ti ta ne stoji. A o kakvom se čovjeku radi najbolje pokazuje kampanja gdje nikad nije rekao ružnu riječ za svoje protukandidate.mario001 wrote:Alispahicev potrcko
Kolege na fakultetu i skoro svaki dan sjede skupa kod Bole.
Tako da mislim da ti nisi obavjesten dovoljno, a nije ni pametniji od Alispahica
Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
-
derimovic
#26 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
-
mario001
#27 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
NVO...nema tamo love
- VladaFBiH
#28 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
čovjeka lično znam i skroz je ok. jedino što mi je žao što je u pogrešnoj opštini pa ne mogu glasati za njega a o stranci neću trošiti riječi - bili i prošli...
- drndalo
#29 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
Koje ankete ? Jebem ti, ja kao zakleti anti-SDA/SBB nemam i ne znam za koga glas(ov)ati u Opstini... Hajd' sto ne znam nikoga s listi, osim sa SDA, ali ovakvo NEpredstavljanje kandidata nisam odavno vidio... Potpuno isto kao i SDP... Osim plakata na kojima mogu vidjeti ko je kandidovan, jedno veliko NISTA ! Da ne pricam o tome da ce kanibalizacija glasova izmedju ovih "anti" stranaka samo ustoliciti onog mazluma iz Opstine na jos jedan mandat...derimovic wrote:Ankete pokazuju da Goran jako dobro stoji.
FUJ !
- supercali
#30 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
Kao sto neko pomenu cim je stojnic na listi ja sam prekrizio df
Sad kakav je ovaj goran ne znam al cisto sumnjam da nece igrati po pravilima stranke tako da za mene ostaje jedino nasa stranka kao najbolja u moru stranaka
Sad kakav je ovaj goran ne znam al cisto sumnjam da nece igrati po pravilima stranke tako da za mene ostaje jedino nasa stranka kao najbolja u moru stranaka
- Jara
#31 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
Pa i vidi se da ne znaš "kakav je ovaj Goran". Kažeš "ne znam" ga, a onda "čisto sumjam"supercali wrote:Kao sto neko pomenu cim je stojnic na listi ja sam prekrizio df
E al' zato postoji mogućnost da zaokružiš one za koje misliš da su OK, a preskočiš ostale.
Dakle, ne moraju svi kandidati koje izabereš biti iz iste stranke.
- drndalo
#32 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
Ovo je NETACNO !!! Ne nagovaraj ljude da im listici budu NEVAZECI !Jara wrote: E al' zato postoji mogućnost da zaokružiš one za koje misliš da su OK, a preskočiš ostale.![]()
- Jara
#33 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
Ama bolandrndalo wrote:Ovo je NETACNO !!! Ne nagovaraj ljude da im listici budu NEVAZECI !Jara wrote: E al' zato postoji mogućnost da zaokružiš one za koje misliš da su OK, a preskočiš ostale.![]()
Zar ne? Možda mi je nešto promaklo, ali po uputama kako glasati, vidi se i ta mogućnost.
- drndalo
#34 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
Da, ali onako kako je prije bilo napisano sugerise da mozes birati 3 covjeka na listama za Vijece iz 3 stranke...Jara wrote:Ama bolandrndalo wrote:Ovo je NETACNO !!! Ne nagovaraj ljude da im listici budu NEVAZECI !Jara wrote: E al' zato postoji mogućnost da zaokružiš one za koje misliš da su OK, a preskočiš ostale.![]()
Dakle, ne moraju svi kandidati koje izabereš biti iz iste stranke.ovo znači da načelnika možeš birati iz jedne stranke, a vijećnike iz neke druge stranke (ne iz više stranaka).
Zar ne? Možda mi je nešto promaklo, ali po uputama kako glasati, vidi se i ta mogućnost.
Pravilno bi bilo reci: Ne mora se glasati za Nacelnika i clanove Opstinskog vijeca iz iste stranke...
- Jara
#35 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
Sugeriše nekome ko površno čita i ko je nadrndan!drndalo wrote:Da, ali onako kako je prije bilo napisano sugerise da mozes birati 3 covjeka na listama za Vijece iz 3 stranke...Jara wrote:Ama bolandrndalo wrote: Ovo je NETACNO !!! Ne nagovaraj ljude da im listici budu NEVAZECI !ovo znači da načelnika možeš birati iz jedne stranke, a vijećnike iz neke druge stranke (ne iz više stranaka).
Pravilno bi bilo reci: Ne mora se glasati za Nacelnika i clanove Opstinskog vijeca iz iste stranke...
- SmokingMan
#36 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
Ti bujrum,ja neću...Ludzak wrote:Pusti to...
Glasajmo za muslimane na izboru!
Glasajmo za tipove koje će čuvati časti Bošnjaštva!
Glasajmo za one koji jedini organizuju ramazanske iftare !
Glasajmo za SDA !!
To je bošnjačka swinger koalicija.
- drndalo
#37 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
Jah... Zaboravljas koliko kod nas ima onih koji samo letimicno prelete pogledom umjesto da citaju...Jara wrote: Sugeriše nekome ko površno čita i ko je nadrndan!![]()
-
derimovic
#38 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
Zbog takvih smo najviše ispaštali. Zato otvorimo oči i podržimo ovog čovjeka drugog oktobra, kao i cijeli DF. Dosta je bilo dvadesetogodišnje vladavine jednih te istih.drndalo wrote:Jah... Zaboravljas koliko kod nas ima onih koji samo letimicno prelete pogledom umjesto da citaju...Jara wrote: Sugeriše nekome ko površno čita i ko je nadrndan!![]()
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#39 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
Ja ne mogu Residata podrzati nikako....da mi pistolj drze u glasackoj kabini ne mogu. Ovoj bih covjeka glasala da sam u NS. Ali bezuvjetnu podrsku ne dajem nikome...
- Jara
#40 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
Da ne bude zabuneKatarinaKosaca wrote:Ja ne mogu Residata podrzati nikako....da mi pistolj drze u glasackoj kabini ne mogu. Ovoj bih covjeka glasala da sam u NS. Ali bezuvjetnu podrsku ne dajem nikome...
- KatarinaKosaca
#41 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
dJara wrote:Da ne bude zabuneKatarinaKosaca wrote:Ja ne mogu Residata podrzati nikako....da mi pistolj drze u glasackoj kabini ne mogu. Ovoj bih covjeka glasala da sam u NS. Ali bezuvjetnu podrsku ne dajem nikome..., misliš u općini NG ( Novi Grad)?
Da. Nije dosao na tv debatu?
- Jara
#42 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
Ko?KatarinaKosaca wrote:dJara wrote:Da ne bude zabuneKatarinaKosaca wrote:Ja ne mogu Residata podrzati nikako....da mi pistolj drze u glasackoj kabini ne mogu. Ovoj bih covjeka glasala da sam u NS. Ali bezuvjetnu podrsku ne dajem nikome..., misliš u općini NG ( Novi Grad)?
Da. Nije dosao na tv debatu?
- KatarinaKosaca
#43 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
Goran Kovacevic. Mozda ina druga tura, nije ni DF bio..
-
Innovation
#44 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
On je DF.KatarinaKosaca wrote:Goran Kovacevic. Mozda ina druga tura, nije ni DF bio..
Ne zna se razlog, zasto nije dosao.
- Jara
#45 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
Aha, ne upratih da je bila ta debata...znam da je Goran Kovačević nedavno bio na TVSA debati kojoj se ovaj sadašnji načelnik nije odazvao.KatarinaKosaca wrote:Goran Kovacevic. Mozda ina druga tura, nije ni DF bio..
Na kom kanalu je to bilo sinoć?
- KatarinaKosaca
#46 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
na tv sa u 21.10. Hvala draga moja @InnovationJara wrote:Aha, ne upratih da je bila ta debata...znam da je Goran Kovačević nedavno bio na TVSA debati kojoj se ovaj sadašnji načelnik nije odazvao.KatarinaKosaca wrote:Goran Kovacevic. Mozda ina druga tura, nije ni DF bio..
- Jara
#47 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
A, pa bio je već, ja reko' neka druga TV. Oni svaku večer imaju debatu... ThanksKatarinaKosaca wrote:na tv sa u 21.10. Hvala draga moja @InnovationJara wrote:Aha, ne upratih da je bila ta debata...znam da je Goran Kovačević nedavno bio na TVSA debati kojoj se ovaj sadašnji načelnik nije odazvao.KatarinaKosaca wrote:Goran Kovacevic. Mozda ina druga tura, nije ni DF bio..
-
mario001
#48 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
On je bio na debati, pa nece nacelnik dva puta gostovatiInnovation wrote:On je DF.KatarinaKosaca wrote:Goran Kovacevic. Mozda ina druga tura, nije ni DF bio..
Ne zna se razlog, zasto nije dosao.
-
PM72
#49 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
za Semira inače glasa ona populacija koja je željna asfalta...
- muha_sa
#50 Re: Goran Kovačević(DF) za načelnika N.Grada
i ovi što ne izlaze na izbore vadeci se da nemaju za koga glasatPM72 wrote:za Semira inače glasa ona populacija koja je željna asfalta...