Ako ne to, onda mogu biti Madnerov savjetnik za vanjsku politiku posto sam primjetio da steka u posljednje vrijeme.
NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
- Kikibombona
#26 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ja vam mogu pomoci kod formiranja 'Bosanske internacionalne brigade'. Od mene 400 ljudi, mahom ljevicara i komunista. Ne znam hoce li vam smetati komunisticka ikonografija, eventualne slike Chaveza, Gevare, Kastra, Odzalana, Eve Moralesa i sl.!??
Ako ne to, onda mogu biti Madnerov savjetnik za vanjsku politiku posto sam primjetio da steka u posljednje vrijeme.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#27 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
danas sam se dobro sira najeo
i krušku pojeo i pitu od jabuka i izljevak
i krušku pojeo i pitu od jabuka i izljevak
- Alfons Kauders
#28 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ma ako ces ratovat na nasoj strani, nosi slike koga hoces, nosi i stikle sto se mene tice. Samo nosi pusku!Kikibombona wrote:Ja vam mogu pomoci kod formiranja 'Bosanske internacionalne brigade'. Od mene 400 ljudi, mahom ljevicara i komunista. Ne znam hoce li vam smetati komunisticka ikonografija, eventualne slike Chaveza, Gevare, Kastra, Odzalana, Eve Moralesa i sl.!??![]()
- KB9
#29 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
ko ce od forumasa povest nase radikale?
- Alfons Kauders
#30 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Doktore, pa ti si prekvalifikovan za to.Hafis wrote:Ja već pletem organizacijsku mrežu za distribuciju civila svih dobnih i spolnih skupina, vojnih dezertera i ostalih stručnjaka, koja će pružati kompletnu distribucijsku uslugu: počevši od prihvatanja, transporta, ilegalnog prebacivanja preko granice, pa sve do prijevoza u Gašince, Obonjan ili neke druge destinacije. (ovisno o dogovoru).
U aranžman je uključen obilazak i razgledanje živopisnih krajolika, dva obroka dnevno i noćenje.
Način plaćanja - po dogovoru. Kartice i ostale papirine ne dolaze u obzir.
Ti ces nam voditi sanitet i sluzbu za zadovoljavanje polovnjaca. Ako si horan, mozes raditi i s djecom ovaj kurs sunecenja.
Za transplantaciju organa imamo goste predavace iz Pristine.
- dulekrele
#31 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ili da odes na sirijsko ratiste pa se malo stelis.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ima, to je specijalistički kurs usavršavanja u paramilitarnim formacijama tipa Arkanovi tigrovi, Beli vukovi...itd.KB9 wrote:vazda sam imo san da budem snajperista koji sverca po malo tj kolko stigne od silnog posla snajperisanja? da li ima neka opcija preko koje bi mogo ispunit taj svoj zivotni san?
- biske
#32 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
pustite šuplju vi iz štaba i pod hitno mi nabavite kakvog keša! treba mi za bogaćenje... uranijuma. 
- KB9
#33 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
otvori nesto adekvatno i donacija stize iste sekundebiske wrote:pustite šuplju vi iz štaba i pod hitno mi nabavite kakvog keša! treba mi za bogaćenje... uranijuma.
- Drvosjeca iz Dejcica
#34 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
To je već sub-specijalistički doktorat vjerske indoktrinacije...valja prvo odraditi paramilitarni magisterij sa masterom kako postati uspješan tajkun u post ratnom periodu.dulekrele wrote:Ili da odes na sirijsko ratiste pa se malo stelis.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ima, to je specijalistički kurs usavršavanja u paramilitarnim formacijama tipa Arkanovi tigrovi, Beli vukovi...itd.KB9 wrote:vazda sam imo san da budem snajperista koji sverca po malo tj kolko stigne od silnog posla snajperisanja? da li ima neka opcija preko koje bi mogo ispunit taj svoj zivotni san?
- animals
#35 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Al ce Facebock, da se srusi od Selfija..
selfi, bez ruke, bez noge..selfi,bez glave..
selfi, bez ruke, bez noge..selfi,bez glave..
-
broj dva
#36 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
--Ultravox wrote:a kada je planirana obuka bombaša
Mislim da ce u sljedecem semestru biti paralelni kursevi za bombase-ubice i bombase-samoubice, ovi drugi iskljucivo dobrovoljno.
- ljevoruki
#37 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Mogu li ja sam sebe rasporediti na Poljine, da strazarim pored strateskih objekata i cuvam VIP kadar od odmazde sirotinje i penzionera?
Treba mi samo kratka obuka i dobre cizme, ostalo nije prOblem. za hranu cu se vec nekako snaci. A mozda bude i sta na belegiju.
Treba mi samo kratka obuka i dobre cizme, ostalo nije prOblem. za hranu cu se vec nekako snaci. A mozda bude i sta na belegiju.
-
Juliuscezar
#38 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Javljam se za moralistu ili logistiku.
Moderni ratovi su za pi*ke, nema rata bez mača.
Moderni ratovi su za pi*ke, nema rata bez mača.
-
dezurni_ucenik
#39 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
voriorsi dokle ste sa pripremama
- bh.tornjak
#40 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
bingov buraz wrote:Samo da potvrdim prisustvo.
Status-Veteran.
znaci....vanredni profesor
- bh.tornjak
#41 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
vec sedam dana pripremam belegiju....
mozda proleterke budu trebale dodatno punjenje...
mozda proleterke budu trebale dodatno punjenje...
- madner
#42 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ko padne na kursu tempiranja bacanja, dobrovoljno postane bombas samoubica.broj dva wrote:--Ultravox wrote:a kada je planirana obuka bombaša
Mislim da ce u sljedecem semestru biti paralelni kursevi za bombase-ubice i bombase-samoubice, ovi drugi iskljucivo dobrovoljno.
- O'zone
- Globalni moderator
#43 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Mislim da za ove druge treba uvesti samo teoretsku nastavu a praktična primjena za završni ispit. Nadam se da se slažete.broj dva wrote:--Ultravox wrote:a kada je planirana obuka bombaša
- Krokodajl
#44 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ja vam mogu odvući merhametov kamion do Štutgarta ali morat nać nekog da ga vrati nazad.
- bingov buraz
#45 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Moze,tip 500sherbett wrote:Prijavljujem se i ja!
Nisam nikad imala motorolu
One pite se nece same razviti
-
Hadzi Lojo
#46 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ja sam vec odavno obucio dobru grupu omladine. Topografija i poznavanje terena, snalazenje u prirodi a uz to ide poznavanje oruzja , rasklapanje i upotreba. Sada to znanje samo osvjezavamo i usavrsavamo!
Ovo je sto se moze reci za javnost, a ostalo ostaje tajna, ako dodje do belaja vidjece se!
Za BiH spremni!
Volim ovaj pozdrav jer imam Ustaske Bosnjacke krvi!
Ovo je sto se moze reci za javnost, a ostalo ostaje tajna, ako dodje do belaja vidjece se!
Za BiH spremni!
Volim ovaj pozdrav jer imam Ustaske Bosnjacke krvi!
- General War
#47 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Red je kad se vojska pravi da bude po P.S-u-obucena:
Moj prijedlog maskirne sare:

Moj prijedlog maskirne sare:

-
Fudo387
#48 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
VOJNA TAJNA-STROGO POVJERILJIVO
Komanda Osme Dijasporske Sljemofobicne Divizije
Angloamericka Brigada-HamburgerV
Area51,
02.09.2016
GLAVNOM STOZERU NVZ-BUCA POTOK
IZVJESTAJ O BORBENOJ GOTOVOSTI I MORALU
Stanje u jedinicama redovno. STOP
Moral i spremnost za dejstva po neprijateljskoj dubini na visokom nivou.STOP
Materijalno-tehnicka sredstva za predstojece operacije obezbjedjena. Leg'o bonus za zadnjii kvartal. STOP
Sve jedinice u najvecoj pripravnosti i spremne za zauzimanje sljedecih kota:
Aruba-Mexico
Punta Cana-Dominican Republic
Vojnicki pozdrav,
Dogodine u Splitu!
Komandant Fudo.

Komanda Osme Dijasporske Sljemofobicne Divizije
Angloamericka Brigada-HamburgerV
Area51,
02.09.2016
GLAVNOM STOZERU NVZ-BUCA POTOK
IZVJESTAJ O BORBENOJ GOTOVOSTI I MORALU
Stanje u jedinicama redovno. STOP
Moral i spremnost za dejstva po neprijateljskoj dubini na visokom nivou.STOP
Materijalno-tehnicka sredstva za predstojece operacije obezbjedjena. Leg'o bonus za zadnjii kvartal. STOP
Sve jedinice u najvecoj pripravnosti i spremne za zauzimanje sljedecih kota:
Aruba-Mexico
Punta Cana-Dominican Republic
Vojnicki pozdrav,
Dogodine u Splitu!
Komandant Fudo.
-
tlr
#49 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Dobio sam poziv za mobilizaciju, pa se javljam na raspolaganje Glavnom štabu NVZ.
Specijalista za sve vrste psihološkog ratovanja. Moji dugi postovi i zamuckivanje kod neprijatelja dovode do potpune paralize, usljed opekotina mozga.
Završio prestižnu vojnu akademiju "What's the Point" u Čitluku.
Zanimanje: dipl. inženjer za elektronsko izviđanje i subverzivno djelovanje po neprijateljskim portalima i forumima.
Aktivno govorim i razumijem:
bosanski, hrvaćanski (hrvatsko-bosanski), srbijanski (srpsko-bosanski), crnogorijanski (crnogorsko-bosanski), bosanskorsrpski bosanski, bosanskohrvatski bosanski, bosanskobošnjački bosanski, srbijanskohrvaćanski bosanski, pa potom i crnogorskobošnjački bosanski, srbijanskoobošnjački bosanski, crnogorskocrnogorski bosanski, srbijanskosrpski bosanski, hrvatskohrvatski bosanski, bosanskozapadnohercegovački bosanski, bosanskoistočnohercegovački bosanski, bosanskokrajiški bosanski, naš, naški.
Pasivno govorim i razumijem sve druge jezike na svijetu, jer je osnova svih jezika bosanski - uključivši i dijasporsko-bosanski.
Prirodno sam zajeban.
Ša'š više za te pare.
Specijalista za sve vrste psihološkog ratovanja. Moji dugi postovi i zamuckivanje kod neprijatelja dovode do potpune paralize, usljed opekotina mozga.
Završio prestižnu vojnu akademiju "What's the Point" u Čitluku.
Zanimanje: dipl. inženjer za elektronsko izviđanje i subverzivno djelovanje po neprijateljskim portalima i forumima.
Aktivno govorim i razumijem:
bosanski, hrvaćanski (hrvatsko-bosanski), srbijanski (srpsko-bosanski), crnogorijanski (crnogorsko-bosanski), bosanskorsrpski bosanski, bosanskohrvatski bosanski, bosanskobošnjački bosanski, srbijanskohrvaćanski bosanski, pa potom i crnogorskobošnjački bosanski, srbijanskoobošnjački bosanski, crnogorskocrnogorski bosanski, srbijanskosrpski bosanski, hrvatskohrvatski bosanski, bosanskozapadnohercegovački bosanski, bosanskoistočnohercegovački bosanski, bosanskokrajiški bosanski, naš, naški.
Pasivno govorim i razumijem sve druge jezike na svijetu, jer je osnova svih jezika bosanski - uključivši i dijasporsko-bosanski.
Prirodno sam zajeban.
Ša'š više za te pare.
- uglavnomja
#50 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
ja kao veteran, mislim da najbolji doprinos mogu dati u ministarstvu lezanja u sefu
narodne banke, naravno
a mogu organizovati padobransko-paraglajderske ekipe iz skandinavije za dopremu polovnih laptopa, ajpeda, ajfona, ajvara i ostalijeh aj-ova ...
narodne banke, naravno
a mogu organizovati padobransko-paraglajderske ekipe iz skandinavije za dopremu polovnih laptopa, ajpeda, ajfona, ajvara i ostalijeh aj-ova ...