Treba ti ovo

A ovo mozes naci u svakoj radnji tehnicke opreme
Cca 10- 15 maraka
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Jebo te cd changerkB27 wrote:Respo bolan pročitaj šta ti čovjek piše za CD changer.
meni je aux bezveze, ne mozes pjesmu prebacit preko komandi radija , nego samo preko mobitela , ja sam dao 150KM i nisam se pokajao ni sekundesupercali wrote:Jebo te cd changerkB27 wrote:Respo bolan pročitaj šta ti čovjek piše za CD changer.
Mora na dijagnostiku kad ovo kupi
On u pretincu ima ove rca prikljucke dovoljan mu je samo kabal da bi slusao muziku sa bilo cega sto ima 3,5mm izlaz
Sta komplikujes covjeku i da plati 200 maraka kad moze proci sa 10
Respo se zaglupio. Respo is not responding.supercali wrote:Jebo te cd changerkB27 wrote:Respo bolan pročitaj šta ti čovjek piše za CD changer.
On u pretincu ima ove rca prikljucke dovoljan mu je samo kabal da bi slusao muziku sa bilo cega sto ima 3,5mm izlaz
Nisi ti inteligentan da shvatis o cemu pisemkB27 wrote:Respo se zaglupio. Respo is not responding.supercali wrote:Jebo te cd changerkB27 wrote:Respo bolan pročitaj šta ti čovjek piše za CD changer.
bolje je onda da ne stavlja nista, jer sve super jeftino je smecesupercali wrote:Covjek koliko vidim trazi najjeftinije rijesenje a to mu je najjeftinije
Ma nije ba, pusti responju - AUX kabl možeš naručiti kao OE dio, uštekati i radi. Kakva dijagnostika crni respo.amar1994 wrote:bolje je onda da ne stavlja nista, jer sve super jeftino smecesupercali wrote:Covjek koliko vidim trazi najjeftinije rijesenje a to mu je najjeftinije
Bolidu pricam o cd changeru tj ovome sto ga imitirakB27 wrote:Ma nije ba, pusti responju - AUX kabl možeš naručiti kao OE dio, uštekati i radi. Kakva dijagnostika crni respo.amar1994 wrote:bolje je onda da ne stavlja nista, jer sve super jeftino smecesupercali wrote:Covjek koliko vidim trazi najjeftinije rijesenje a to mu je najjeftinije
Ima i za vw aftermarket nemora biti originalamar1994 wrote:vw politika , samo original i skupe doplate![]()
![]()
supercali wrote:Ima i za vw aftermarket nemora biti originalamar1994 wrote:vw politika , samo original i skupe doplate![]()
![]()
Carlink densio i yatour prave isto za vw kao za ostala auta
To je RCD 300 (ili 500 nebitno) i mislim da nema. Koliko sam ja uspio zakljuciti samo RCD 310/510 uredjaji to imaju, a u Passatu su oni od modelske 2009. Kakogod, Passat modelska 2009. to ima u opcijama, 2008. nema. Spomenut je Passat na pocetku teme pa sam mislio da se radi o Passatu.garankich2013 wrote:Ado šampione šta misliš ima li jetta 2008 godište A2DP? Evo slika ako se ne sjećaš kako interfejs izgledaado-šampion wrote:
Cak i ako ima bluetooth ne znaci da moze pustati muziku preko bluetootha. Bluetooth je prvenstveno namijenjen za telefoniranje, ali u novijim autima ima i dodatni modul koji se zove A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) koji omogucavanja streaming muzike s mobitela preko bluetootha.![]()
kakvi klincevi proizvodjaci kablovakB27 wrote:Respo napravi nauku od kabla, nabraja proizvođače koji prave kablove (s jedne strane najobičniji AUX, s druge strane najobičniji konektor).![]()
![]()
Vjerovatno nije, sjećam se da mi rece da mi fali neki kabal ili konektor tako nesto i da mogu kupiti negdje.Throttle wrote:Jel ti ustekana antena?jedino mi to pada na pamet
fali ti adapter za antenu vjerovatnoLeon16v wrote:Hajde da ovde pitam, ovo ljeto sam ugradio Auto player, MP3/USB/AUX i ti fazoni, medjutim kada hocu da prebacim da slusam radio, preskoci mi na displeju, kada mi je covjek ugradjivao kaze fali ti neki kabal/konektor da bi mogao i radio da funkcionise, do tada mogu samo slusat usb/aux/sd.
Posto je meni vise dojadilo skidat muziku na usb i mobitel, zna li neko koji kabal / konektor fali tu da bi mogao slusati radio, ima li neki naziv kada budem trazio ?
Plejer je JVC KD X220
E bravo, to jeamar1994 wrote:fali ti adapter za antenu vjerovatnoLeon16v wrote:Hajde da ovde pitam, ovo ljeto sam ugradio Auto player, MP3/USB/AUX i ti fazoni, medjutim kada hocu da prebacim da slusam radio, preskoci mi na displeju, kada mi je covjek ugradjivao kaze fali ti neki kabal/konektor da bi mogao i radio da funkcionise, do tada mogu samo slusat usb/aux/sd.
Posto je meni vise dojadilo skidat muziku na usb i mobitel, zna li neko koji kabal / konektor fali tu da bi mogao slusati radio, ima li neki naziv kada budem trazio ?
Plejer je JVC KD X220![]()
kod muhe imaLeon16v wrote:E bravo, to jeamar1994 wrote: fali ti adapter za antenu vjerovatno![]()
gdje bi ja to mogao nabaviti, moram li posebno za clio trazit?