BiH - Estonija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#26 Re: BiH - Estonija
Hareta ne mirišem,ali je odigrao dosta utakmica,tako da se ne bih iznenadio ako bi ga vidio u prvih 11.Opet Gojko mi je logičnije riješenje,jer će više trčati,zatvarati Miralemov prostor i sl...
Vedo grize teren u Herti,igra dobro,tako da mislim da ćemo ih napasti sa dvojicom.
Meša će ići sa siguricom na lijevom krilu Lula,ali bih volio vidjeti Dulju zadnjih 15-20 minuta.
Vedo grize teren u Herti,igra dobro,tako da mislim da ćemo ih napasti sa dvojicom.
Meša će ići sa siguricom na lijevom krilu Lula,ali bih volio vidjeti Dulju zadnjih 15-20 minuta.
- Logovan
#27 Re: BiH - Estonija
Rutinska pobjeda od 2:0.
Valjda Baždarević neće eksperimentisati.
Valjda Baždarević neće eksperimentisati.
- Artest
#28 Re: BiH - Estonija
Ta situacija s Medunjaninom bi do sada trebala biti kristalno jasna. Mozes ga drzat protiv (nekih) ekipa iz treceg sesira, ili protiv jos slabijih. Ali protiv Belgije, u barazu, i sl. nema sta trazit u prvoj postavi (ni u 4-5-1 formaciji).
Meni je Cimirot bio u prvoj i kad je Besic bio zdrav. Tako da...
Protiv Estonije moze komotno dva spica.
Sve osim rutinske pobjede na startu bi bila katastrofa. Nadam se da je Mesa dobro protabirio kasete.
Meni je Cimirot bio u prvoj i kad je Besic bio zdrav. Tako da...
Protiv Estonije moze komotno dva spica.
Sve osim rutinske pobjede na startu bi bila katastrofa. Nadam se da je Mesa dobro protabirio kasete.
- ljevoruki
#29 Re: BiH - Estonija
Hocu li docekati da vise ne gledam Lulica u prvih 11?MOSALJOZE wrote:Hareta ne mirišem,ali je odigrao dosta utakmica,tako da se ne bih iznenadio ako bi ga vidio u prvih 11.Opet Gojko mi je logičnije riješenje,jer će više trčati,zatvarati Miralemov prostor i sl...
Ne mogu ga nikako, igrac nula bodova, obicna trkaca kokos.
- Point.
#30 Re: BiH - Estonija
Mislim da ce Mesa krenuti na Estoniju klasicnom 4-4-2 formacijom.
....................Begovic..............................
Vranjes.......Spahic.......Zukanovic......Kolsainac
Visca.........Pjanic......Cimirot...........Lulic
..............Ibisevic.....Dzeko.......................
- Maharadza
#31 Re: BiH - Estonija
Meni samo žao što već sada nećemo uživati u strašnom tandemu...

"Tu stani, Cimi!"
S njima dvojicom iza leđa, Sirnica će imati luksuz da gubi mnogo lopti!

"Tu stani, Cimi!"
- luckylaka
#32 Re: BiH - Estonija
ljevoruki wrote:Hocu li docekati da vise ne gledam Lulica u prvih 11?MOSALJOZE wrote:Hareta ne mirišem,ali je odigrao dosta utakmica,tako da se ne bih iznenadio ako bi ga vidio u prvih 11.Opet Gojko mi je logičnije riješenje,jer će više trčati,zatvarati Miralemov prostor i sl...
Ne mogu ga nikako, igrac nula bodova, obicna trkaca kokos.
- ljevoruki
#33 Re: BiH - Estonija
De ba Laka. Nisam ni jednom od ovih dao pogrdni nadimak ali Lulica ne mirisem kao igraca ama bas nikako.luckylaka wrote:Trkaca kokos od 7.000.000.eura u ligi petice standardan.Ocigledno forumasi prevazilaze europske menadjere.Dzeko kloc,Vedo krampa,Spaha direk,Lula kokos...ko je sledeci
I tih 7 milja njegove trzisne vrijednosti je dobro nategnuto, ne vjerujem da bi neko to platio za njega.
-
Itsoktobealone
#34 Re: BiH - Estonija
Sto bi rekli naš narod: veze ti sa zivotom nemašljevoruki wrote:De ba Laka. Nisam ni jednom od ovih dao pogrdni nadimak ali Lulica ne mirisem kao igraca ama bas nikako.luckylaka wrote:Trkaca kokos od 7.000.000.eura u ligi petice standardan.Ocigledno forumasi prevazilaze europske menadjere.Dzeko kloc,Vedo krampa,Spaha direk,Lula kokos...ko je sledeci
I tih 7 milja njegove trzisne vrijednosti je dobro nategnuto, ne vjerujem da bi neko to platio za njega.
- ljevoruki
#35 Re: BiH - Estonija
Obzirom na tvoj nacin komunikacije predlazem da promijenis nick:Itsoktobealone wrote: Sto bi rekli naš narod: veze ti sa zivotom nemašCuj trkaca kokos
itsoktobestupid bi ti bolje pristajalo.
- luckylaka
#36 Re: BiH - Estonija
ma nisam ni rekao da si ih ti tako prozvao nego pojedini forumasi.Jbga i meni Pjanic u reprezentaciji izgleda kao penzioner ali neko drugi odredjuje njihovu vrijednost.Ok mozda je ovih 7 m. prenapuhano al tako pise.I na pijaci sve ima svoju cijenu ,od necega se mora poceti.Kao i Mire tako i Senad po meni najvece nade ali i najveca razocarenja u reprezentaciji/Nadati se da ce proraditi jednom.Poz.ljevoruki wrote:De ba Laka. Nisam ni jednom od ovih dao pogrdni nadimak ali Lulica ne mirisem kao igraca ama bas nikako.luckylaka wrote:Trkaca kokos od 7.000.000.eura u ligi petice standardan.Ocigledno forumasi prevazilaze europske menadjere.Dzeko kloc,Vedo krampa,Spaha direk,Lula kokos...ko je sledeci
-
Rob_Atl
#37 Re: BiH - Estonija
Ja mislim da bi ih dobili sa vecom razlikom da igraju ovi sto su osvojili turnir u Japanu nego "standardni"
-
Itsoktobealone
#38 Re: BiH - Estonija
Preporucujem ti da se ne provaljujes dalje. Uzivajljevoruki wrote:Obzirom na tvoj nacin komunikacije predlazem da promijenis nick:Itsoktobealone wrote: Sto bi rekli naš narod: veze ti sa zivotom nemašCuj trkaca kokos
itsoktobestupid bi ti bolje pristajalo.
-
SSemir
#39 Re: BiH - Estonija
kad ne vidim misimovica i salihovica na ovim slikama okupljanja, kao da ne gledam slike reprezentacije. jbg 
- PriNc_ba
#40 Re: BiH - Estonija
Ma jasta, levat, kokos.... Slucajno najbolji asistent proslih kvalifikacija i tako...ljevoruki wrote:De ba Laka. Nisam ni jednom od ovih dao pogrdni nadimak ali Lulica ne mirisem kao igraca ama bas nikako.luckylaka wrote:Trkaca kokos od 7.000.000.eura u ligi petice standardan.Ocigledno forumasi prevazilaze europske menadjere.Dzeko kloc,Vedo krampa,Spaha direk,Lula kokos...ko je sledeci
Ali ok, tvoje misljenje, ovo je forum i imas pravo da iznosis misljenje pa makar i bilo takvo kao tvoje
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#41 Re: BiH - Estonija
Uh, ovo bi bila perverzija!Maharadza wrote:Meni samo žao što već sada nećemo uživati u strašnom tandemu...
"Tu stani, Cimi!"
I Pjanic ispred
- Edin H.
#42 Re: BiH - Estonija
Estonija u formi, odigrase nerijeseno sa Dolac Maltom. 
- Idemedosumom
#43 Re: BiH - Estonija
Sumnjam da ce Mesa mnogo eksperimentirati. Vjerovatno primamo 1 gol, velika greska stopera i(li) Bege. Postizemo 3-4 gola. Rano cemo povesti, nece bit neka dinamicna utakmica. Moje misljenje.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#44 Re: BiH - Estonija
Advan Kadušić!Artest wrote:Sve sve...ali desni bek vjecna rana.
- Jack Be Nimble
#45 Re: BiH - Estonija
Sto se tice napada ja bi Djuru - Vedo/Dzeko.
- USAblues
#46 Re: BiH - Estonija
to je to..samo Cimorot nece igrati....sigurna 3 boda.....100% mislim da ce nasi 'Ginuti"Point. wrote:Mislim da ce Mesa krenuti na Estoniju klasicnom 4-4-2 formacijom.
- Capajebo
#47 Re: BiH - Estonija
Ne bude li Cimirot igr'o, a da igra neki "novi" treba nekom dobro jebat mater u savezu.
Vec im je trebalo jebat mater sto Ordagic nije pozvan, ali kod nas sve moze...
Vec im je trebalo jebat mater sto Ordagic nije pozvan, ali kod nas sve moze...
- Edin H.
#48 Re: BiH - Estonija
Koji je na klupi Vedo ili Dzeko?Jack Be Nimble wrote:Sto se tice napada ja bi Djuru - Vedo/Dzeko.
- Jack Be Nimble
#49 Re: BiH - Estonija
Neka se sami dogovore, mogu zeton bacati.Edin H. wrote:Koji je na klupi Vedo ili Dzeko?Jack Be Nimble wrote:Sto se tice napada ja bi Djuru - Vedo/Dzeko.
- Edin H.
#50 Re: BiH - Estonija
Apsolutno podrzavam daljnji razvoj samoupravljanja u reprezentaciji.Jack Be Nimble wrote:Neka se sami dogovore, mogu zeton bacati.Edin H. wrote:Koji je na klupi Vedo ili Dzeko?Jack Be Nimble wrote:Sto se tice napada ja bi Djuru - Vedo/Dzeko.