insomnia78 wrote:Ako pobjedi Salko zatrpace jezero
Ja sam svoje rekao o Jasminu na onoj temi o SDPu.
Lik voli vlast i sve drugo je nebitno. Isprazne priče priča, okružen nesposobnim ljudima, korupiranost, nepotizam (kćerka zaposlena u EP), neublozni projekti (još jedan most ka jezerima, sojenice plaćene, iznos bože sačuvaj, "vesele stepenice" koje te vode drito u bolnicu),
samo priča o kulturi i jezera su mu opsesija dok je sve drugo pod ambrozijom, administracija grozna, birokratija ništa nije u njegovoj nadležnosti,
"Snijeg će se sam istopiti zašto da ga čistimo" čuvena izjava po kojoj će ga svi pamtiti, kao i da sičimo Beču, Dubaiju i San Francisku, najstariji grad u Evropi, Tuzla gori on u Sarajevu u naručju Lagumdžije, Sport ne postoji, uništeno sve za njegovog mandata, svi sportski klubovi DOWN. Sad doveo Bewbića da bude direktor OKK (bivši KK Sloboda) koji je samo promijenio ime u OKK. Sljadija okupirala grad a on za to krvi Kukića i SDA a sve bitnije institucije u gradu su pod SDA upravom. Ništa nije u njegovoj nadležnosti, osim CumGranoSalisa i onih propalih pjesnika ispičutura,
Krenuo u izbornu kampanju riječima: "SDA, HDZ, SBB......."
Priča o projektima koji su uradjeni prije 10 godina,
krade drugima ideje i kiti se tudjim perjem ("WorkOut Poligon")
Jebe ga se za nezaposlenost, kae nije to u nadležnosti općine... pardon, grada.
Kerovi lutalice?! OMG
Dom zdravlja je u opštinskoj nadležnosti ali je SHMP do prije dva dana bila u mutvaku jer opština je krenula u januaru da renovira prostorije i odjednom im nestalo para
Mogu ovako cijelu noć,
Zbog svega ovog i još puno toga on je za mene završio. SDP je grešku napravio što Vujadinovića nisu predložili za kandidata al hajd sad, gotovo.
Večeras im je predizborni skup u velikoj sali BKCa, valjda to dovoljno govori koliko su grohnuli, do sada je uvijek bio Mejdan.
Ja glas dajem Bati, al to nije tema emisije