Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja imam jedno pitanje, sta se desava sa kreditima kad pocne rat? Tipa, kod nas puno svijeta ima kredite za stan/kucu i to, na poprilicno dugo godina, kako banka to namiri u ovakvim situacijama? Pitam zbog one cuvene "banka nikad nije na gubitku".
Niemand wrote:Ja imam jedno pitanje, sta se desava sa kreditima kad pocne rat? Tipa, kod nas puno svijeta ima kredite za stan/kucu i to, na poprilicno dugo godina, kako banka to namiri u ovakvim situacijama? Pitam zbog one cuvene "banka nikad nije na gubitku".
Da. Ako bude referenduma, bit' ce i rata, jer ovu gamad se više ne može trpiti.
Al' svejedno, treba sacekati dok Clintonka dođe na vlast, ona je karijeru izgradila na Bosni (i muž joj), pa će je koliko toliko zanimati šta se desava na ovom prostoru i u ovoj državi.
Bolje sandžaklije i albance, nego nekakve vehabije (ali i oni dobro dođu) sa Bliskog Istoka u slučaju nekog rata. Da podjele srpsko-hrvatsku vojsku na dva fronta.
Valja i šiptarima oružje.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Last edited by haos1 on 28/08/2016 16:38, edited 3 times in total.
Black swan wrote:pa ima hipoteka
ima osiguranje kredita
na kraju krajeva boli me za banke ionako su dovoljno izvukli ali dioničarima nikad dosta
Ne more hipoteka biti bas neko logicno rjesenje kad u ratu svasta ode do vraga, hipoteticki, nakon prestanka rata ne postoji vise ni stan ni porodica koja je digla kredit, sta onda?
Pa puna Evropa onih sto su ga nabrali tad, plus ovo sto je otislo poslije. Dakle svi imamo rodbinu i prijatelje vani. Kao velike patriote pomoci ce nam da im se priduzimo u navijanju
_BataZiv_0809 wrote:Mislis da je sad teze dezertirati nego 91-95?
Pa puna Evropa onih sto su ga nabrali tad, plus ovo sto je otislo poslije. Dakle svi imamo rodbinu i prijatelje vani. Kao velike patriote pomoci ce nam da im se priduzimo u navijanju
Kuda da izadjes, odes na aerodrom u Sarajevu i odletis u Sve'cku?
Pogledaj gdje se nalaze granice, prema kome i ko bi ih u slucaju sukoba kontroliro?
Osim toga mislim da je Jevropi svakako pun kurac izbjeglica tako da cisto sumnjam da bi bili odusevljeni sa novom turom
Rat zbog referenduma? To ono, Bake nas povede protiv Mileta?!
Malo se uozbiljite.Taj je sposoban jedino trezor cuvati.
Kakav ba rat. Sve i kad bi se desio, opet bi izginula obicna raja, guzonje u kraj i cekaj svojih 5 minuta za novo bogacenje.