Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Matzan

#26 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by Matzan »

zenit dozic wrote:Dobar picic :thumbup:
Ako cita temu moze mi se javit u inbox :izet:

Samo ako ti je džinovski.
dadinjo33

#27 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by dadinjo33 »

Matzan wrote:

Džinbox?
mali_balon

#28 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by mali_balon »

Ljudi meme pročeralo koliko sam se nasikiro
Matzan

#29 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by Matzan »

dadinjo33 wrote:
Matzan wrote:

Džinbox?

Može i to.
Nju su svakako nekakvi džini spopali.
dadinjo33

#30 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by dadinjo33 »

E, hodže se bave tim ujerivačko-istjerivačkim rabotama. Džin-džer, poznatiji kao ženski šerr, im je izvor prihoda.
dadinjo33

#32 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by dadinjo33 »

vješalica wrote:čuj dilduše šta lupa :lol: :lol:
Ona barem ima dušu. A neko drugi bušu.
summerwine

#33 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by summerwine »

Pročitah na fejsu da joj baš i nije drago što je povučena odluka o zabrani burkinija na francuskim plažama...

U znak protesta će staviti džinovski dildo na glavu i prošetati ispred Francuske ambasade :bih:
Ljakan

#34 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by Ljakan »

mario001 wrote:Malo mi je jesnije zasto je vecina tekstova na Klixu jedan veliki shit...
Image
Bogami lejla nebi ja reko da je dildo bezopasniji,ako naletis na kakvog geja najebo si
dadinjo33

#35 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by dadinjo33 »

summerwine wrote:Pročitah na fejsu da joj baš i nije drago što je povučena odluka o zabrani burkinija na francuskim plažama...

U znak protesta će staviti džinovski dildo na glavu i prošetati ispred Francuske ambasade :bih:
Ima onaj film o čunjoglavim, ali taj performans je ćunoglavost.
dadinjo33

#37 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by dadinjo33 »

pirpa wrote:Sigurno se drogira
I to umjetnom drogom.
mario001

#38 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by mario001 »

dadinjo33 wrote:
pirpa wrote:Sigurno se drogira
I to umjetnom drogom.
Ubi je hemija iz dilda :D
dadinjo33

#39 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by dadinjo33 »

mario001 wrote: Ubi je hemija iz dilda :D
A i religije su umjetne droge ;) Samo drugo pakovanje...
mirsek

#40 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by mirsek »

Nova wanna be medijska zvijezda i profiterusa od skandaloznih izjava.
Treba joj davati sto manje medijskog prostora i nabaviti dobrog star fuckera.
lijepa u dusi

#42 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by lijepa u dusi »

Zacnes ga, nosis ga 9 mjeseci u utrobi, prodjes nesnosne bolove dok ga rodis, das mu ime Lejla, odgajas ga, skolujes, ono odrasta, zaposli se kao neki kvazinovinarcic, ima svu slobodu i sav prostor svijeta da napise sta god zeli. Da napise nesto pametno, konkretno, nesto pozitivno... I ono napise ovakav idiotizam. E hljebe...
mario001

#43 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by mario001 »

Lejla Colak
5 hrs ·
Na prvoj godini Filozofije slusala sam Historiju istocnih filozofija kod profesora Nevada Kahterana. Kahteran je i hafiz, neko ko zna Kur'an napamet. Sa predavanja se sjecam jedne izjave koja me je odusevila svojom genijalnoscu, urezala se u mene zauvijek i isla otprilike ovako: "Vjera je nesto najintimnije sto covjek posjeduje, ona ne treba da bude transparentna i da se namece drugim ljudima. Nju treba zadrzati za sebe. Zamislite kad biste hodali ulicom sa vasim intimnim donjim rubljem na glavi?"
Neka mi profesor Kahteran oprosti parafraziranje, tacne se izjave ne mogu sjetiti jer je od toga proslo deset godina. Uglavnom, poenta je jasna. Profesor je bio odmjeren i blag koristeci svoje (ipak revolucionarno) poredjenje, dok sam ja pak, u svom stilu, bubnula ljude u glavu dildom. Itekako neodmjereno, agresivno, brutalno i degutantno za one koji stvari percipiraju bukvalno i povrsno i koji nisu bili u stanju da shvate poentu iza iskarikirane bizarije dovedene do granice apsurda kako bi se stvorio satiricki otklon.
Mogu da im se izvinim zbog forme, ali ne i sadrzaja. Jeste, religija (svaka od njih) bi trebala da bude privatna stvar, jeste, sve sto sam rekla to i mislim, halalite mi samo taj komad plastike kojim sam povrijedila osjecaje javnosti. Po meni je veca sramota to sto sam podjonila tudju izjavu izmasakrirajuci je, no dobro, svakom svoje.
Vazno je naglasiti jos jednu stvar koja ljudima nikako nije jasna - ovo je bio iskljucivo licni stav Lejle, osobe, gradjanke, individue, ljudskog bica, zasebnog identiteta a ne stav kuce za koju radim, kako i pise na disclaimeru na mom Facebooku.
Jasno je meni da zivimo u vremenu u kojem je privatno postalo javno, no lijepljenje prefiksa "novinarka Klixa" ispred mog imena je perfidno osmisljeni bullying, zna se sa kojim ciljem (pozdrav osobi koja je printskrinovala moj status i proslijedila ga dalje, u "prijateljima" mi je).
Lekcija naucena: novinari su ljudi cije ce misljenje uvijek biti posmatrano kroz prizmu kuce za koju rade i takva je priroda posla kojim se bavimo. Tu treba biti mudar, promisljen i taktican, to je vjestina koju ja (jos uvijek) ne posjedujem.
S druge strane, novinar je samo jedan dio moje licnosti, ja nisam i nikad necu biti samo novinar. Ja sam prije svega osoba sa pravom na kriticko misljenje, a da se pravdam zbog toga sto sam ateista i neko ko otvoreno progovara o stvarima koje smatra vaznima ne mogu i necu jer bi to znacilo da ponistavam samu sebe pa onda takav zivot i nema nikakvog smisla.
Zelim takodjer reci da sam u inbox dobila mnogo poruka uvredljivog i prijeteceg sadrzaja i da su sve printskrinovane, za ne daj boze, jel.
Da ponovim: za svoje ateisticke stavove se ne mislim izvinjavati niti pravdati nikome, trazim tek od svekolike javnosti halal po pitanju komada plastike/silikona koji se sasvim slucajno nasao u statusu i povrijedio ljude.
Mohamad Sissoko

#44 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by Mohamad Sissoko »

Halal joj dildo.
"Treba nosit dildo u torbici za ne daj boze"- Lejla D. Colak
escobar__

#45 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by escobar__ »

Ma ja, ateistički stavovi pa pišaj po nečemu šta te se, na kraju krajeva, uopšte ne tiče. :lol: Kakvo licemjerno govno, jebo te...
sinuhe

#46 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by sinuhe »

Poluozbiljni šaljivi komentar i hajmo sad Lejlu prozivati po internetu :-)
Čini mi se kao fina i topla osoba.
KB9

#48 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by KB9 »

ovaj tip teme i plasljivi komentari mase puni uvreda su odlican razlog sto ce svako ko zna koristit mozak podrzat ovakve osobe ko lejla i slicnih razmisljanja

bravo lejlice, puna podrskica :bih:
apsidejzi

#49 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by apsidejzi »

mario001 wrote:
Lejla Colak
5 hrs ·
Na prvoj godini Filozofije slusala sam Historiju istocnih filozofija kod profesora Nevada Kahterana. Kahteran je i hafiz, neko ko zna Kur'an napamet. Sa predavanja se sjecam jedne izjave koja me je odusevila svojom genijalnoscu, urezala se u mene zauvijek i isla otprilike ovako: "Vjera je nesto najintimnije sto covjek posjeduje, ona ne treba da bude transparentna i da se namece drugim ljudima. Nju treba zadrzati za sebe. Zamislite kad biste hodali ulicom sa vasim intimnim donjim rubljem na glavi?"...

Da ponovim: za svoje ateisticke stavove se ne mislim izvinjavati niti pravdati nikome, trazim tek od svekolike javnosti halal po pitanju komada plastike/silikona koji se sasvim slucajno nasao u statusu i povrijedio ljude.
Lejla, nije u pitanju komad plastike nego glupo poredjenje. Profesorova analogija je na mjestu jer svi nosimo donje rublje i svi ga smatramo intimnim dijelom nas. Zato svi mozemo razumjeti njegovu metaforu. Ti si htjela iskoristiti njegov primjer i malo ga karikirati ali si se samo izblamirala jer se niko ne moze poistovjetiti s dildom. Mislim, moze ali ne svi a to je kljuc.

Sad kmecis zbog ateizma a to nije razlog. Razlog je glupo poredjenje. No to ni ne cudi pogotovo zbog cudjenja sto se ljudi lijepe za tvoje radno mjesto... Sta si ocekivala?
Mohamad Sissoko

#50 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by Mohamad Sissoko »

Vjerujem da su joj povrijedjena ateisticka prava jer ne moze da mase dildom po ulici...ili da nosi strap on dok je na radnom mjestu.
Locked