Udri je jace...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Norm

#26 Re: Udri je jace...

Post by Norm »

Nepass wrote:
Norm wrote:...problem je sto nijedan akter ovoga nije iz Sarajeva...jbg dosli divlji istjerali pitome...[/q]
Hoce li se ista u Sarajevu desiti da dosle nisu krive?
...pa poslusaj snimak, zena sama kaze...
zeina

#27 Re: Udri je jace...

Post by zeina »

Oko cega se pravi priblem eej...dvije kokoske se posvadjale i na kraju pomarisale jer jezicinom nije mogla ni jedna da nadjaca jer se ne zna koja vise moze da laprda...kakve veze ovo ima sa multietnicnoscu

Odi u Banja Luku pa prosetaj sa maramom, ispolji svoju vjeru na bilo koji nacin a da pri tome nisi pravoslavac pa ces vidjeti sta ce te snaci....u Sarajevu nikad nikome nije smetao krst niti bilo koja druga vjera...jadni su vam ovi pokusaji da od nicega napravite nesto, za razliku od drugih vecih gradova u regionu Sarajevo je pojam multietnicnosti i medjureligijske tolerancije
__Phoenix__

#28 Re: Udri je jace...

Post by __Phoenix__ »

Novčano bih kažnjavao ljude koji "razdvajaju" žene u zavadi i tuči, to je show :bih:
julisiz es grant

#29 Re: Udri je jace...

Post by julisiz es grant »

__Phoenix__ wrote:Novčano bih kažnjavao ljude koji "razdvajaju" žene u zavadi i tuči, to je show :bih:
:lol: :thumbup:
catfight :D
Sarajbeg

#30 Re: Udri je jace...

Post by Sarajbeg »

Pecorin wrote:Big shit od drzave i ljudi, neće li biti rata da se izgine ili pobjegne iz ovog đubreluka.
davo sam ja to znao ali tesko se izvuci iz ovih govana :twisted:

koji brate primitvizam ,malo je reci seljakluck sa dna kace .Jos ovi pacpi kazu udir je jace :( :run: .JEbote zivot u kakvoj ja vukojebini od drzave i drustva zivim :(
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#31 Re: Udri je jace...

Post by Truba »

info iz prve ruke

žena koja se prekrstila radi kao čistačica na katoličkoj bogosloviji

ruža je ime kažu

inače je baš "religiozni fanatik"
Matzan

#32 Re: Udri je jace...

Post by Matzan »

Ne znam šta je jadnije, ova rasprava dvije psihičke nestabilne osobe ili pokretanje same teme da bi se po ko zna koji put pljuvalo po Sarajevu i Bošnjacima. Jad i čemer.
dust in the wind

#33 Re: Udri je jace...

Post by dust in the wind »

Matzan wrote:Ne znam šta je jadnije, ova rasprava dvije psihičke nestabilne osobe ili pokretanje same teme da bi se po ko zna koji put pljuvalo po Sarajevu i Bošnjacima. Jad i čemer.
:thumbup: :thumbup:
HobotnicaPLus

#34 Re: Udri je jace...

Post by HobotnicaPLus »

Na stranu sva ova parada primitivizma, nema se sta pricat o tome, degutantno mi je licemjerje pojedinaca ovdje koji bi zabranili nekome da se krsti u javnom prevozu a prije par mjeseci su pohvalno govorili o liku, vozacu trole koji klanja na pola trolejbusa, u fazonu, nek se zna sta je cvrst din imam i vjera u dragog boga.
dust in the wind

#35 Re: Udri je jace...

Post by dust in the wind »

HobotnicaPLus wrote:Na stranu sva ova parada primitivizma, nema se sta pricat o tome, degutantno mi je licemjerje pojedinaca ovdje koji bi zabranili nekome da se krsti u javnom prevozu a prije par mjeseci su pohvalno govorili o liku, vozacu trole koji klanja na pola trolejbusa, u fazonu, nek se zna sta je cvrst din imam i vjera u dragog boga.
svi to krstaši, ti što klanjaju, ti što maltretiraju ostatak svijeta svojim vjerskim razbribrigama su ista budalaština... nemaš šta to raditi tu gdje rade, jel, tramvaj npr.
Sarajbeg

#36 Re: Udri je jace...

Post by Sarajbeg »

Black swan wrote:info iz prve ruke

ruža je ime kažu

u kom smilu mislis.
Ja nemam nista protiv nikoga niit protiv monoteistikih religije sve dok se.Pred mene vala se moze skrstiti ,klanjati kolko hos svakom svacije ali niko nikoga ne treba da dira.Monoteistike religije zabranjuju mrznju nasilje .Bez obizra sto jedni veruju u Isusus, drugi u Allaha itdd.Ko se i malo pridrzava religije svoje i postuje ta temeljana nacela zna sta se smije a sta ne..ali otom potom
Sarajbeg

#37 Re: Udri je jace...

Post by Sarajbeg »

HobotnicaPLus wrote:Na stranu sva ova parada primitivizma, nema se sta pricat o tome, degutantno mi je licemjerje pojedinaca ovdje koji bi zabranili nekome da se krsti u javnom prevozu a prije par mjeseci su pohvalno govorili o liku, vozacu trole koji klanja na pola trolejbusa, u fazonu, nek se zna sta je cvrst din imam i vjera u dragog boga.

:thumbup:
jao_situacije

#38 Re: Udri je jace...

Post by jao_situacije »

kad se ja vratim u sa fino ću u tramvaju ezan proučiti da vidim šta svekoliko forumsko pučanstvo misli o tome :thumbup:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#39 Re: Udri je jace...

Post by KatarinaKosaca »

Black swan wrote:ja sam se krstio kad krenem na ispit iz tramvaja pored svake crkve... a bilo ih je 2 do faxa :D
:mrgreen:
Truba

#40 Re: Udri je jace...

Post by Truba »

treba reći da je tramvaj bio prazan :D i da to iz daljine izgleda kao da lovim mušice :lol:
HobotnicaPLus

#41 Re: Udri je jace...

Post by HobotnicaPLus »

Black swan wrote:treba reći da je tramvaj bio prazan :D i da to iz daljine izgleda kao da lovim mušice :lol:
to je vec prihvatljivije za neke
Truba

#42 Re: Udri je jace...

Post by Truba »

Sarajbeg wrote:
Black swan wrote:info iz prve ruke

ruža je ime kažu

u kom smilu mislis.
Ja nemam nista protiv nikoga niit protiv monoteistikih religije sve dok se.Pred mene vala se moze skrstiti ,klanjati kolko hos svakom svacije ali niko nikoga ne treba da dira.Monoteistike religije zabranjuju mrznju nasilje .Bez obizra sto jedni veruju u Isusus, drugi u Allaha itdd.Ko se i malo pridrzava religije svoje i postuje ta temeljana nacela zna sta se smije a sta ne..ali otom potom
ljudi stalno brkaju neke pojmove
postojanje vjere ne negira postojanje grijeha ( u koji spada psovanje i tuča s drugom osobom)
više mi je muka ponavljati ali Isus nije došao svetcima nego grešnicima u koje spadaju svi ljudi :D 99%

tako su mi rekli fanatik štaja znam šta to znači po meni bi bilo da ide svaki dan u crkvu da posti moli svaki dan da živi i radi kako piše u velikoj knjizi :D

što je danas nemoguće
KatarinaKosaca

#43 Re: Udri je jace...

Post by KatarinaKosaca »

Ovo je primitivozam, krkanluk, nemam rijeci. Medjutim, nije to nista novijeg datuma bar sto se reakcija putnika tice. I prije rata je tramvaj smrdio, vladao seljakluk, a sjecam se tuce dvije zene kanisterima na vodi u ratu :mrgreen: Ono sto mi skrece paznju je to da nik pokretac teme na svakoj temi o pokrivenim zenama (ili zamotanim kako sam voli reci) propagira cisti boljsevizam i bilo koju.naznaku vjere demonizira. Izgleda to vrijedi za samo jednu vjeroispovjest.
Truba

#44 Re: Udri je jace...

Post by Truba »

HobotnicaPLus wrote:
Black swan wrote:treba reći da je tramvaj bio prazan :D i da to iz daljine izgleda kao da lovim mušice :lol:
to je vec prihvatljivije za neke
:D poslije toga sam izgubio vjeru na jedno 10 godina i bio poznat kao dr. k o mi
al sam se na vrijeme vratio na ispravni put

ali nikada ne bih vjeru spuštao na razinu tramvaja

inače kad se stariji ljudi katolici čude... obično se prekrste ne znam ćemu je ovo povod bio :mrgreen:
možda se prekrstila jer su se svađali a ova počela vrijeđati

ukratko ZABOLE ME
HobotnicaPLus

#45 Re: Udri je jace...

Post by HobotnicaPLus »

Previse mali je ovaj grad da bi svako svoja posla gledo, mada i nije to pravi razlog al eto
Rubaija

#46 Re: Udri je jace...

Post by Rubaija »

dulekrele wrote:Obadvije klasicne primitivuse a nisu ni dobre glave. Krstenje u tramvaju kao i bilo koji drugi vid vjerskog izrazavanja ne odobravama i smatram klasicnom provokacijom i namjernim izazivanjem drugih. Za to su crkve, dzamije i sl.
Jesi nekada sjedio s nekom bakom ili starijom ženom, kršćankom? One se krste mahinalno, kao izraz čudjenja i iz raznih drugih razloga. Dokle smo mi došli, čuj 'provokacija'. Mislim da ni CK SKJ nije krštenje smatrala provokacijom. :D

Treba Sidrana zamoliti da napiše novu Dolly Bell. Glavni junak da ponavlja: "Svakoga dana u svakom pogledu sve više nazadujem...."
Truba

#47 Re: Udri je jace...

Post by Truba »

Rubaija wrote:
dulekrele wrote:Obadvije klasicne primitivuse a nisu ni dobre glave. Krstenje u tramvaju kao i bilo koji drugi vid vjerskog izrazavanja ne odobravama i smatram klasicnom provokacijom i namjernim izazivanjem drugih. Za to su crkve, dzamije i sl.
Jesi nekada sjedio s nekom bakom ili starijom ženom, kršćankom? One se krste mahinalno, kao izraz čudjenja i iz raznih drugih razloga. Dokle smo mi došli, čuj 'provokacija'. Mislim da ni CK SKJ nije krštenje smatrala provokacijom. :D

Treba Sidrana zamoliti da napiše novu Dolly Bell. Glavni junak da ponavlja: "Svakoga dana u svakom pogledu sve više nazadujem...."
ja sam to isto gore napisao ali dzaba trošiš tipkovnicu
Eggsy

#48 Re: Udri je jace...

Post by Eggsy »

julisiz es grant wrote:
__Phoenix__ wrote:Novčano bih kažnjavao ljude koji "razdvajaju" žene u zavadi i tuči, to je show :bih:
:lol: :thumbup:
catfight :D
pogotovo kad su u pitanju dvije iz vasih porodica..
KatarinaKosaca

#49 Re: Udri je jace...

Post by KatarinaKosaca »

Ne mjeri se multietnicka tolerancija neke sredine po budali iz tramvaja, nego po zastiti svih gradjana u slobodi ispoljavanja vjere. Primitivca u tramvaju mozes naci u svakom gradu. Stoga je tema tendeciozna.
Anestezija

#50 Re: Udri je jace...

Post by Anestezija »

jadne i jedna i druga :)
Locked