Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post Reply
Lee Stiffdick

#26 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by Lee Stiffdick »

Cijela Bosnjacka javnost je sutila kada je Tayip poceo da hapsi nepodobne. I vlast i opozicija i intelektualci i forumasi. Cak je bio i protest podrske Turskoj. Iako je US of A jasno u koliziji sa Turskim rezimom a tajip se priklonio Putinu.

Jebiga, ako od Amerike ocelujes da ti bude saveznik, ne mozes podrzavati lov na vjestice u jednoj diktaturi. Moras biti konzistentan i principijelan a ne sjediti na dvije stolice. Sad Ameri kontaju, cekaj, sto bi smo mi ove podrzali kad ocito nisu za demokraciju i Ameriku, nego se ulizuju Tayipu E.
SaraFina

#27 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by SaraFina »

kolegione wrote:
SaraFina wrote:Misli ti kako da naučiš pravilno kvotati, ako namjeravaš diskutirati :D
Izvini brate, iako postoji malo ljudi kojima, priznajem da su veći mangupi, ipak ekipa koja se raznosi onako je opasna to vam priznajem :)
Bake će zadržati mirnu retoriku, jer mu to politički odgovara, neće talasati jer njemu i njegovoj glasačkoj mašini uhljebljenih, podpomognuti uplašenim Bošnjacima iz sredina gdje nisu većina, nikako nije do talasanja.

Forumski SDA bot? :D

Konačno.

Samo vi nemojte talasati pa će ti Bošnjaci koji su manjina završiti u velikoj Srbiji. A ti i Bake gudite na gitari.
Naslovnica

#28 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by Naslovnica »

Dobio sam informaciju da su Patriotska liga/Zelene beretke itekako spremni za eventualni belaj.
8-)
Hadzi Lojo

#29 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by Hadzi Lojo »

Bakir je nadmasio oca, on je politicki evhuh po nasem hadum.
Point.

#30 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by Point. »

Lee Stiffdick wrote:
A ovih 90 odluka ustavnog suda sto su dosad prekrsne, to nista?
Ni jedna jos nije referendumski preispitana.
Lee Stiffdick

#31 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by Lee Stiffdick »

Point. wrote:
Lee Stiffdick wrote:
A ovih 90 odluka ustavnog suda sto su dosad prekrsne, to nista?
Ni jedna jos nije referendumski preispitana.
Ne kontam. Sdp i sda odjebu ustavni prilikom formiranja vlade 2011, pa onda i prilikom usvajanja budzeta - nista. Referendum o prazniku - brrrrr zveckaju oruzjem... smijesno.
SaraFina

#32 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by SaraFina »

Hadzi Lojo wrote:Bakir je nadmasio oca, on je politicki evhuh po nasem hadum.
Fakat, možda da mu ženu Seku javno prozovemo da odreagira? Ko će znati, u tom njihovom bračnom odnosu " ko kosi, a ko vodu nosi"

Ona svakako djeluje energičnije :D
kolegione

#33 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by kolegione »

SaraFina wrote:

Forumski SDA bot? :D

Konačno.

Samo vi nemojte talasati pa će ti Bošnjaci koji su manjina završiti u velikoj Srbiji. A ti i Bake gudite na gitari.
Hahahahahhaha, ovo je ispunjenje moga sna, nakon što sam bio nebrojeno puta optužen da,sam četnik, komunista...
Sad sam SDA bot vrh, nisi dostojan sagovornik uživaj.
kolegione

#34 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by kolegione »

Naslovnica wrote:Dobio sam informaciju da su Patriotska liga/Zelene beretke itekako spremni za eventualni belaj.
8-)
Divne info, za SIPU i relevantne institucije, koje dijelis onako sa svekolikim auditorijimom, internetskih bespuća :)
Brao momak.
Naslovnica

#35 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by Naslovnica »

kolegione wrote:
Naslovnica wrote:Dobio sam informaciju da su Patriotska liga/Zelene beretke itekako spremni za eventualni belaj.
8-)
Divne info, za SIPU i relevantne institucije, koje dijelis onako sa svekolikim auditorijimom, internetskih bespuća :)
Brao momak.
Jarane, ko ovakve informacije treba da zna, on(i) ih i zna(ju). :wink:
Sve se zna, i imena, i kolike su dnevnice, i gdje se vrše postrojavanja.
8-)
SaraFina

#36 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by SaraFina »

Naslovnica wrote:
kolegione wrote:
8-)
Brao momak.
Jarane, ko ovakve informacije treba da zna, on(i) ih i zna(ju). :wink:
8-)

LOL, čuj dnevnice? Za odbranu otadžbine? Kolike su majke ti? :D
kolegione

#37 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by kolegione »

Lee Stiffdick wrote:
Ne kontam. Sdp i sda odjebu ustavni prilikom formiranja vlade 2011, pa onda i prilikom usvajanja budzeta - nista. Referendum o prazniku - brrrrr zveckaju oruzjem... smijesno.
Ti ne kontas nista, covjece 20 godina traj ratnohuskacka politika, ovdje, Bosnjaci su zauzeli stav zrtve, i tako su ih kljukali stradanjima (Koja su se desila bez daljneg) i oni kad ustanj bunovni iz tog polozaja zrtve, gdje budu imali priliku ne mislim da će biti rstnih zarobljenika.
Srbi već stoljećima zive na mitovima o velikoj Srbiji iako su vise homogenizirani od Bosnjaka u toj fasistickoj ideji velike Srbije, Bosnjaci imaju crvenu liniju, a ta crvena linija je suverena Bosna, ako Srbi zele dalje dobiće 25% teritorije koju sad nominalno imaju u okvirima BiH i to će platiti glavama.
Naslovnica

#38 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by Naslovnica »

Ne znam, detalji me nisu interesovali, ja nosim šaru uz sebe. 8-)
Kad je pjanska priča ljudi svašta izlaju.
Mene samo interesuje kako da ispalim djecu odavde, i ništa više.
SaraFina

#39 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by SaraFina »

Naslovnica wrote:Ne znam, detalji me nisu interesovali, ja nosim šaru uz sebe. 8-)
JBG, sad si sam sebe diskvalificirao iz ozbiljne diskusije :D
kolegione

#40 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by kolegione »

Naslovnica wrote: Jarane, ko ovakve informacije treba da zna, on(i) ih i zna(ju). :wink:
8-)
Vidjećemo, ti i ja iza izbora,mi se javi na pm pa mi ispricaj sve o toj info, kanalu itd da se malo smijemo nemoj me zaboraviti, a ako bude rat, javni mi platiću ti pivu/sok ako si vjernik pa ne pijes, jer si bio upravu
Naslovnica

#41 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by Naslovnica »

SaraFina wrote:
Naslovnica wrote:Ne znam, detalji me nisu interesovali, ja nosim šaru uz sebe. 8-)
JBG, sad si sam sebe diskvalificirao iz ozbiljne diskusije :D
Ne znam šta bih ti na to rekao, zaista.
Naslovnica

#42 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by Naslovnica »

kolegione wrote:
Naslovnica wrote: Jarane, ko ovakve informacije treba da zna, on(i) ih i zna(ju). :wink:
8-)
Vidjećemo, ti i ja iza izbora,mi se javi na pm pa mi ispricaj sve o toj info, kanalu itd da se malo smijemo nemoj me zaboraviti, a ako bude rat, javni mi platiću ti pivu/sok ako si vjernik pa ne pijes, jer si bio upravu
Mirno spavajte, rata neće biti.
8-)
Što nikako ne isključuje alkoholiziranje.
:lol:
Lee Stiffdick

#43 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by Lee Stiffdick »

Svako normalan kad je rat, bjezi. Ratuju samo budale i oni sto ih na silu mobiliziraju. Vazda bilo.
SaraFina

#44 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by SaraFina »

pasha078 wrote:
SaraFina wrote:
Point. wrote:Ne ocekujem nista, vise je taj neradnik zabrinut za guznog havera Tajipa nego za sopstveni narod.
Pa i ja sam skeptična... nego eto red bi bilo da se makar oglasi. I u životsinjskom carstvu predvodnik stada, kad je ugroženo donosi makar instinktivno odluke vezane za opstanak.

Pa kontam, valjda je Bakir evoluirao makar jedan level iznad.
U zivotinjskom carstvu ako je predvodnik stada nesposoban, drugi ga muzjak smakne. A ako je stado takvo da nema kvalitetnog predvodnika onda druga stada uniste to stado, a prezivjeli se priklone nekom od pobjednickih copora.

Tako to rade zivotinje, a sta radimo mi?
Ja lično još vjerujem u evoluciju pa i kod Baketa, no ako se tvoja tvrdnja pokaže tačnom, fakat imamo razloga za zabrinutost kad je opstanak u pitanju.
Lee Stiffdick

#45 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by Lee Stiffdick »

pasha078 wrote:
SaraFina wrote:
Point. wrote:Ne ocekujem nista, vise je taj neradnik zabrinut za guznog havera Tajipa nego za sopstveni narod.
Pa i ja sam skeptična... nego eto red bi bilo da se makar oglasi. I u životsinjskom carstvu predvodnik stada, kad je ugroženo donosi makar instinktivno odluke vezane za opstanak.

Pa kontam, valjda je Bakir evoluirao makar jedan level iznad.
U zivotinjskom carstvu ako je predvodnik stada nesposoban, drugi ga muzjak smakne. A ako je stado takvo da nema kvalitetnog predvodnika onda druga stada uniste to stado, a prezivjeli se priklone nekom od pobjednickih copora.

Tako to rade zivotinje, a sta radimo mi?
Treba vise gledati Animal Planet.
SaraFina

#46 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by SaraFina »

Lee Stiffdick wrote:Svako normalan kad je rat, bjezi. Ratuju samo budale i oni sto ih na silu mobiliziraju. Vazda bilo.
Nema bježanja ko devedesetih. Sirijci, Afganistanci i sl zauzeli sve izbjegličke centre po Evropi.

Piši propalo.
SaraFina

#47 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by SaraFina »

Lee Stiffdick wrote: Treba vise gledati Animal Planet.
Mile se dugoročno pretplatio, ne može Bake doći na red nikako :D Svaki dan on!
Lee Stiffdick

#48 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by Lee Stiffdick »

SaraFina wrote:
Lee Stiffdick wrote:Svako normalan kad je rat, bjezi. Ratuju samo budale i oni sto ih na silu mobiliziraju. Vazda bilo.
Nema bježanja ko devedesetih. Sirijci, Afganistanci i sl zauzeli sve izbjegličke centre po Evropi.

Piši propalo.
Da su zauzeli, ne bi svaki dan novi cekali da udju.
kolegione

#49 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by kolegione »

Moraš ubost tajming, misliš ti, tebi ce telecom poslati poruku od sutra rstujemo :)
I ja ne bih ratovao, jer imam sanjarske uslove, tipa da mi se isouni da Bakira i Sebilju linčuju ispred sebilja pobiju sve ratne profitere političare koji nisu bili u stanju naprsviti prosperitet i jaku BiH u EU
Onda bih i ja lagano išao u rat, da mi kažu da me u Njemackoj ceka med i mlijeko ja bih ostao i borio se za Jedinstvenu cjelovitu BiH bez secesionista fašista i sanjara o velikij Srbiji
Lee Stiffdick

#50 Re: Bakire Izetbegoviću, šta namjeravaš povodom referendum(a) u RS?

Post by Lee Stiffdick »

kolegione wrote:
Moraš ubost tajming, misliš ti, tebi ce telecom poslati poruku od sutra rstujemo :)
I ja ne bih ratovao, jer imam sanjarske uslove, tipa da mi se isouni da Bakira i Sebilju linčuju ispred sebilja pobiju sve ratne profitere političare koji nisu bili u stanju naprsviti prosperitet i jaku BiH u EU
Onda bih i ja lagano išao u rat, da mi kažu da me u Njemackoj ceka med i mlijeko ja bih ostao i borio se za Jedinstvenu cjelovitu BiH bez secesionista fašista i sanjara o velikij Srbiji

Sad je lakse ubost tajming. Nema opsade a ima interneta. A kako su prosli oni koji su ratovali vidimo po veteranima, kako su prosli oni koji nisu vidimo po politicarima. Vazda bilo da budala i sirotinja ratuje dok neciji sin vozi audi i guzi u prisvojenoj vili. Nakon svega sto smo vidjeli, ja fakat ne znam koji debil moras biti da se lozis na patriotizam.
Last edited by Lee Stiffdick on 20/08/2016 11:15, edited 1 time in total.
Post Reply