Bozo ispalio Emira
- Point.
#26 Re: Bozo ispalio Emira
Ova nasa domaca Koncita Sudzuk dobila napad epilepsije, nemojte tako. Plakala je da joj je cijela brada bila mokra.
-
DZONPI
#27 Re: Bozo ispalio Emira
Bozo pripremi novice i bjezi iz over zemljice jer u ovoj zemljici ako si malo drukciji OD oniha nisu Dobar.To sto dobro pjevas sto si napravio pjesmu o staroj Djamiji iz Foce a nuto Bozo idi odavde jer odze je opasno bit drukciji jer masa je to.Emir Brenin konobar bolje ti je sto si otiso.
- KB9
#28 Re: Bozo ispalio Emira
kakve veze ima to sto si napiso ako je bozo fakat izradio citavu ekipu u ovom slucaju?
-
radostan dan
#29 Re: Bozo ispalio Emira
Je li istina da je Emir trebao igrati ulogu Mitketa ili hadzi Tome? U predstavi, Mitke ili Toma je Koštanin svekar, koji hoće da sprči snahu...
sto ce reći da je Božo pobjego Emiru ispod noža, i zato je Emir ljut.
Il to bi Necista krv?
U svakom slucaju, neko nekog treba da naguzi...
sto ce reći da je Božo pobjego Emiru ispod noža, i zato je Emir ljut.
Il to bi Necista krv?
U svakom slucaju, neko nekog treba da naguzi...
- irac300
#30 Re: Bozo ispalio Emira
Pa ako je trebao igrati glavnu i naslovnu ulogu tj. Kostana, onda je njako zensko k'o biva.Connaisseur Karlin wrote:Da li je Bozo trebao glumiti zenu ili muskarca? Ozbilljno pitam.
-
palestinka
#31 Re: Bozo ispalio Emira
Treba li Božu išaketat' kao muškarca ili išamarat' kao ženu? Zaslužio je. Ozbiljno pitam.Connaisseur Karlin wrote:Da li je Bozo trebao glumiti zenu ili muskarca? Ozbilljno pitam.
- It_is_a_Leclerc
#32 Re: Bozo ispalio Emira
Božo Vrećo je daleko iznad bosanskohercegovačkog poimanja kulture kao "predstava i koncerata", a povrh svega - dečko je transseksualac, i eto ti idealne kombinacije da ga šikaniraju kojekakvi stranački stjegonoše i glumci po narudžbi. Da se razumijemo, ovo što je Vrećo uradio vrhunski je neprofesionalno i bezobrazno, ali čovjek nije zaslužio da ga se rasčereči zbog toga. Epilepsija ? U ovim godinama ?
Mislim da nije teško pogoditi čime je sebi izazvao napade, ali i to je njegovo pravo i izbor.
- Connaisseur Karlin
#33 Re: Bozo ispalio Emira
hvala,nisma obratila paznju na detaljeirac300 wrote:Pa ako je trebao igrati glavnu i naslovnu ulogu tj. Kostana, onda je njako zensko k'o biva.Connaisseur Karlin wrote:Da li je Bozo trebao glumiti zenu ili muskarca? Ozbilljno pitam.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#34 Re: Bozo ispalio Emira
poznajem Kokana ono malo i nije mi izgledao kao kakva babaroga, moglo se sa njim fino komunicirat i nije prezahtjevan kao pozorisni reziser, ko je imao srece da gleda njegovu hit predstavu Dogvil u Kamernom prije pola godine... mjuzikl, to je koliko sam citao trebala biti i Kostana, medjutim Bozo trebao je da shvati da glumiti u pozorisnoj predstavi i pjevati je ogromna razlika, ko nebo i zemlja, ustranu njegova transeksualnost, momku-djevojci
je trebalo biti predoceno da glumiti i pjevati je ogromna razlika i kad se to dvoje spoji dobijes kusluz, znaci, pripreme , probe, vjezbe itd itd neki manji pozorisni projekat posto ima pjevackog iskustva pa tek onda stat i jos igrati glavnu rolu... Bozo nije dorastao ovom projektu i pukao je i prepao se, ja to razumijem i treba da nastavi sa svojim pozivom pjevanja a u medjuvremenu nek uzima casove glume i nek negdje se oproba u manjem projektu...na kraju odlicna reklama za predstavu...besplatna
a Emir kao ters nebi me cudilo da ga je napuco nogom, zto mu je i umotana
a Emir kao ters nebi me cudilo da ga je napuco nogom, zto mu je i umotana
- insomnia78
#35 Re: Bozo ispalio Emira
Hoce epi napad od trodona, nema govora
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
- Connaisseur Karlin
#36 Re: Bozo ispalio Emira
ne znam ponasanje osoba koje su transdzenderipalestinka wrote:Treba li Božu išaketat' kao muškarca ili išamarat' kao ženu? Zaslužio je. Ozbiljno pitam.Connaisseur Karlin wrote:Da li je Bozo trebao glumiti zenu ili muskarca? Ozbilljno pitam.
- Connaisseur Karlin
#37 Re: Bozo ispalio Emira
ali prihvacen je u pjavanju sevdalinkiIt_is_a_Leclerc wrote:Božo Vrećo je daleko iznad bosanskohercegovačkog poimanja kulture kao "predstava i koncerata", a povrh svega - dečko je transseksualac, i eto ti idealne kombinacije da ga šikaniraju kojekakvi stranački stjegonoše i glumci po narudžbi. Da se razumijemo, ovo što je Vrećo uradio vrhunski je neprofesionalno i bezobrazno, ali čovjek nije zaslužio da ga se rasčereči zbog toga. Epilepsija ? U ovim godinama ?Mislim da nije teško pogoditi čime je sebi izazvao napade, ali i to je njegovo pravo i izbor.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#38 Re: Bozo ispalio Emira
choka s bradom
- pici
#39 Re: Bozo ispalio Emira
neide ljudi da autsajdera uzimas za glavnu rolu a okruzen si profesionalcima koji imaju predstava i predstava, jebiga ne ide... glumit u pozoristu i u filmu je isto nebo i zemlja, ti na predstavi kad jednom zjebes onda si basH zajebo, na filmu ima ona klapa pa ti ponavljaj scene dok ne svane... ovo je greska producenata a i Bozina ambicija koja mu se odbila od glavu...ja poznajem glumaca koji imaju godine i godine predstave al kad treba izaci na scenu govno mu u grlu, spopadne ga trema i bog... al kad udju na scenu koda nista nije bilo, jebiga takav je poso...
- Connaisseur Karlin
#40 Re: Bozo ispalio Emira
to je tacno,ali je malo neobicno dati muskaracu zensku ulogu na pozorisim daskamapici wrote:neide ljudi da autsajdera uzimas za glavnu rolu a okruzen si profesionalcima koji imaju predstava i predstava, jebiga ne ide... glumit u pozoristu i u filmu je isto nebo i zemlja, ti na predstavi kad jednom zjebes onda si basH zajebo, na filmu ima ona klapa pa ti ponavljaj scene dok ne svane... ovo je greska producenata a i Bozina ambicija koja mu se odbila od glavu...ja poznajem glumaca koji imaju godine i godine predstave al kad treba izaci na scenu govno mu u grlu, spopadne ga trema i bog... al kad udju na scenu koda nista nije bilo, jebiga takav je poso...
- insomnia78
#41 Re: Bozo ispalio Emira
Ma frajer ba nije dobar u glavi nikako
Mozes misliti kroz sta je on sve prolazio dok je odrast'o i kroz sta sve prolazi i dan danas
Sticajem okolnosti poznajem dvojicu Boža, rodjenih i odraslih vani (nije neki uzorak al' opet bolje nego nijedan) u sredinama koje koliko toliko prihvataju i razumiju njihovo stanje i to su poprilicno pomaknute osobe iako imaju stalnu psihijatrijsku pomoc
E sad zamisli kad te u sredini kao sto je nasa jos stave u fokus kao sto se to radi sa njim.
Mozes misliti kroz sta je on sve prolazio dok je odrast'o i kroz sta sve prolazi i dan danas
Sticajem okolnosti poznajem dvojicu Boža, rodjenih i odraslih vani (nije neki uzorak al' opet bolje nego nijedan) u sredinama koje koliko toliko prihvataju i razumiju njihovo stanje i to su poprilicno pomaknute osobe iako imaju stalnu psihijatrijsku pomoc
E sad zamisli kad te u sredini kao sto je nasa jos stave u fokus kao sto se to radi sa njim.
- pici
#42 Re: Bozo ispalio Emira
to sta je u glavama scenarista, dramartuga, producenata i na kraju reditelja to samo ptice na grani znaju, htjeli su nesto i na kraju dobili nista... sad nek se cupaju... nadam se da ce predstava imat makar desetak izvodjenja...Kokan je dobar pozorisni reziserConnaisseur Karlin wrote:to je tacno,ali je malo neobicno dati muskaracu zensku ulogu na pozorisim daskamapici wrote:neide ljudi da autsajdera uzimas za glavnu rolu a okruzen si profesionalcima koji imaju predstava i predstava, jebiga ne ide... glumit u pozoristu i u filmu je isto nebo i zemlja, ti na predstavi kad jednom zjebes onda si basH zajebo, na filmu ima ona klapa pa ti ponavljaj scene dok ne svane... ovo je greska producenata a i Bozina ambicija koja mu se odbila od glavu...ja poznajem glumaca koji imaju godine i godine predstave al kad treba izaci na scenu govno mu u grlu, spopadne ga trema i bog... al kad udju na scenu koda nista nije bilo, jebiga takav je poso...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#43 Re: Bozo ispalio Emira
Konasjer Karlin nije gledala Zaljubljenog Sekspira
- Connaisseur Karlin
#44 Re: Bozo ispalio Emira
uh,to je tradigicna i tuzna kombinacija,dva pola,dvije licnosti u jednom tijeluinsomnia78 wrote:Ma frajer ba nije dobar u glavi nikako
Boze mene asocira na drag queen ,a mnogi trnasdzened osobe se cak ne mogu ni vanjskim izgledom "pepoznati" kao transdzenderi
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#45 Re: Bozo ispalio Emira
Da se razumijemo, da nije transeksualac bio bi Ibro Bublin.It_is_a_Leclerc wrote:Božo Vrećo je daleko iznad bosanskohercegovačkog poimanja kulture kao "predstava i koncerata", a povrh svega - dečko je transseksualac, i eto ti idealne kombinacije da ga šikaniraju kojekakvi stranački stjegonoše i glumci po narudžbi. Da se razumijemo, ovo što je Vrećo uradio vrhunski je neprofesionalno i bezobrazno, ali čovjek nije zaslužio da ga se rasčereči zbog toga. Epilepsija ? U ovim godinama ?Mislim da nije teško pogoditi čime je sebi izazvao napade, ali i to je njegovo pravo i izbor.
- Connaisseur Karlin
#46 Re: Bozo ispalio Emira
Pa nije svaki trandzender transeksualac_BataZiv_0809 wrote:Da se razumijemo, da nije transeksualac bio bi Ibro Bublin.It_is_a_Leclerc wrote:Božo Vrećo je daleko iznad bosanskohercegovačkog poimanja kulture kao "predstava i koncerata", a povrh svega - dečko je transseksualac, i eto ti idealne kombinacije da ga šikaniraju kojekakvi stranački stjegonoše i glumci po narudžbi. Da se razumijemo, ovo što je Vrećo uradio vrhunski je neprofesionalno i bezobrazno, ali čovjek nije zaslužio da ga se rasčereči zbog toga. Epilepsija ? U ovim godinama ?Mislim da nije teško pogoditi čime je sebi izazvao napade, ali i to je njegovo pravo i izbor.
- Connaisseur Karlin
#47 Re: Bozo ispalio Emira
Sta sam propustila?_BataZiv_0809 wrote:Konasjer Karlin nije gledala Zaljubljenog Sekspira
- omega369
#48 Re: Bozo ispalio Emira
Sto je emir ovako podbuh'o?

- pici
#49 Re: Bozo ispalio Emira
u sHemsino doba nije mogla zena ni zenu da glumi, samo muskadija, tako da ovo da musko glumi zensko je ihhaahaaaa provareno...Connaisseur Karlin wrote:Sta sam propustila?_BataZiv_0809 wrote:Konasjer Karlin nije gledala Zaljubljenog Sekspira
- pici
#50 Re: Bozo ispalio Emira
godinama ima secer i on je hasta... glumi non stop pa ga to i drzi... inace bi grohno bez glumeomega369 wrote:Sto je emir ovako podbuh'o?![]()