Musko zenska prijateljstva?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
TAFKAP

#26 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by TAFKAP »

sadie_forever wrote:
djana77 wrote:Moze,sto ne bi moglo,iskreno prijateljstvo izmedju zene i muskarca.Podvlacim ovo iskreno :D
Ali,
nema garancije da se nece razviti neki nezeljeni osjecaji(nezeljeni ako se hoce samo prijateljstvo).
Jer,
ne moraju neprijateljski osjecaji doci s predumisljajem,vec se cisto razviju zbog blizine,povjerenja koje se stvara,osjecaja da je nekome stalo,paznje i sl.
ti drugim rijecima govoris nije moguce,ej jbg

kod mene postoje muskarci za koje ja ni u snu nebi mogla razviti osjecaje,jer ih gledam gotovo kao bracu
Pitanje je kako oni gledaju na tebe...
nema me tamo

#27 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by nema me tamo »

To ti je ona stara braco moj lijepi, a ovaj se topi
djana h

#28 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by djana h »

sadie_forever wrote:
djana77 wrote:Moze,sto ne bi moglo,iskreno prijateljstvo izmedju zene i muskarca.Podvlacim ovo iskreno :D
Ali,
nema garancije da se nece razviti neki nezeljeni osjecaji(nezeljeni ako se hoce samo prijateljstvo).
Jer,
ne moraju neprijateljski osjecaji doci s predumisljajem,vec se cisto razviju zbog blizine,povjerenja koje se stvara,osjecaja da je nekome stalo,paznje i sl.

kod mene postoje muskarci za koje ja ni u snu nebi mogla razviti osjecaje,jer ih gledam gotovo kao bracu
:)
Nije da nije moguće.
Samo mislim da uvijek postoji mogućnost da se razviju drugačiji osjećaji.
E,sad, ti se osjećaji u većini slučajeva potiskuju.
Ko zna šta je u čijim mislima i začudili bismo se da zavirimo u nečiju glavu.
mad_max_ba

#29 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by mad_max_ba »

Lični primjer moj kaže da je itekako moguće.

Odrasli smo skupa maltene, kuća do kuće, nikad tu nije bilo nekakvih skrivenih stvari.
Ona se jadala meni, ja se jado njoj, izlazili skupa itd itd. Slobodno mogu reći da boljeg prijatelja nikada nisam imao. (govorim o prijateljstvu u rečenicu ne mogu smjestiti svoju suprugu).
sadie_forever

#30 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by sadie_forever »

TAFKAP wrote:
sadie_forever wrote:
Ali,
Jer,

Pitanje je kako oni gledaju na tebe...

Pade mi teza,sto je najgore muzu sam rekla za temu :lol:
Montana

#31 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by Montana »

sadie_forever wrote:
Pade mi teza,sto je najgore muzu sam rekla za temu :lol:
Pa,jesi se uspila izvuć? :lol:
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#32 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by heat »

ispade da su samo muskarci ˝problem˝ u M-Ž odnosu :roll:
Towelie

#33 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by Towelie »

Imas - izmedju musko-zenska.

Inace, takva prijateljstva su moguca ako je zena ruzna ili ako je muskarac feminiziran, pa ga ne gleda na taj nacin.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#34 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by _BataZiv_0809 »

Svaku prijateljicu sam makar probao obguziti. Sve prijateljice su me uspjele obljubiti.
Tomahawk11
Globalni moderator

#35 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by Tomahawk11 »

heat wrote:ispade da su samo muskarci ˝problem˝ u M-Ž odnosu :roll:
Vidis ti to, moj ti, kako one koriste tu nasu slabost prema njima :D :D
Jack Be Nimble

#36 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by Jack Be Nimble »

Jednu noc prije 4 godine nabacio neku malu svom prijatelju i oni se zabavljali 2 godine. Raskinuli. Ja prijatelj sa njom, a njega nisam vidio ni cuo vec dvije godine.

Isto tako imam prijateljicu koja je sada vec udata i ima djecu. Ja sa njom izlazim sam, to jest sada i sa njenom djecom :-). Ali bas sam nju pitao kada se zarucila, kako to da mi i dalje izlazimo. Ona je rekla kada je mene moj muz upoznao, upoznao je tebe i ostalu raju pa se i sa vama druzim. Dodala je da bi bio problem kada bi ovog momenta upoznala nekog muskarca i pocela se druziti.

I onda imas ona prijateljstva sa posla koja traju 9-5. Sto je na neku ruku mini-brak. Pogotovo ako radite 10 ili vise godina, jaka prijateljstva se formiraju koja nikada ne vuku na ista vise sem rasprave o poslu.
Montana

#37 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by Montana »

Jack Be Nimble wrote:Jednu noc prije 4 godine nabacio neku malu svom prijatelju i oni se zabavljali 2 godine. Raskinuli. Ja prijatelj sa njom, a njega nisam vidio ni cuo vec dvije godine.

Isto tako imam prijateljicu koja je sada vec udata i ima djecu. Ja sa njom izlazim sam, to jest sada i sa njenom djecom :-). Ali bas sam nju pitao kada se zarucila, kako to da mi i dalje izlazimo. Ona je rekla kada je mene moj muz upoznao, upoznao je tebe i ostalu raju pa se i sa vama druzim. Dodala je da bi bio problem kada bi ovog momenta upoznala nekog muskarca i pocela se druziti.

I onda imas ona prijateljstva sa posla koja traju 9-5. Sto je na neku ruku mini-brak. Pogotovo ako radite 10 ili vise godina, jaka prijateljstva se formiraju koja nikada ne vuku na ista vise sem rasprave o poslu.
I ne vuče te da ju kresneš? :D

A ove dugogodišnje prijateljice..i da su ruže,počnu se sviđat :lol:
Jack Be Nimble

#38 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by Jack Be Nimble »

Montana wrote:
Jack Be Nimble wrote:Jednu noc prije 4 godine nabacio neku malu svom prijatelju i oni se zabavljali 2 godine. Raskinuli. Ja prijatelj sa njom, a njega nisam vidio ni cuo vec dvije godine.

I ne vuče te da ju kresneš? :D

A ove dugogodišnje prijateljice..i da su ruže,počnu se sviđat :lol:
Bas sam o tome sinoc razmisljao jer smo se opet nasli u kafani :-) Ona izasla opet iz neke veze, ja je onako posmatram jer je pravo zgodna, ali opet nekako je ne mogu zamisliti u nekom drugom smislu sem jaranice.

Nije ona jedina jaranica koju imam, ali sve te jaranice imaju jednu stvar zajednicku, vole fudbal. Idemo na utakmice, gledamo prvenstva zajedno, ali ne mogu sa takvom jaranicom imati nesto. Fudbal koristim kao vrijeme bez cure, a sada imati curu i uz fudbal mi nekako ne ide.
Montana

#39 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by Montana »

Jack Be Nimble wrote:
Bas sam o tome sinoc razmisljao jer smo se opet nasli u kafani :-) Ona izasla opet iz neke veze, ja je onako posmatram jer je pravo zgodna, ali opet nekako je ne mogu zamisliti u nekom drugom smislu sem jaranice.

Nije ona jedina jaranica koju imam, ali sve te jaranice imaju jednu stvar zajednicku, vole fudbal. Idemo na utakmice, gledamo prvenstva zajedno, ali ne mogu sa takvom jaranicom imati nesto. Fudbal koristim kao vrijeme bez cure, a sada imati curu i uz fudbal mi nekako ne ide.

Može se,znam..al,eto bez tih razmišljanja,nekako,ne ide.
spreca

#40 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by spreca »

ako je bas toliko ruzna i antipaticna onda moze biti i ....ma nema sanse odnda mi nemoze biti ni prijateljica.......samo posle :izet: se moze mozda stavarati neko navodno prijateljstvo......pa nisam peder pa da budem prijatelj sa zenskom :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#41 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by Truba »

Moze ako su gejevi
spreca

#42 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by spreca »

Black swan wrote:Moze ako su gejevi
75letni penzioneri :mrgreen:
hipija

#43 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by hipija »

Objasnio Bili...game over :D

Russki

#44 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by Russki »

vec izlizana tema

in maj opinion, nema tu prijateljstva...
heat

#45 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by heat »

Tomahawk11 wrote: Vidis ti to, moj ti, kako one koriste tu nasu slabost prema njima :D :D
a sta je sa situacijom... kada prijateljica zeli prijatelja oplesti i da nastave biti prijatelji, cak kucni sa supruznicima ?
Tomahawk11
Globalni moderator

#46 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by Tomahawk11 »

heat wrote:
Tomahawk11 wrote: Vidis ti to, moj ti, kako one koriste tu nasu slabost prema njima :D :D
a sta je sa situacijom... kada prijateljica zeli prijatelja oplesti i da nastave biti prijatelji, cak kucni sa supruznicima ?
Hm, imas sljedece opcije:

a) pristanes, al da se poslije pravite ludi, tj. kao da se nije desilo (sto bi mozda i uspjelo s tvoje strane, ali s njene tesko)
b) odbijes, al da se poslije pravite ludi (kao da nije ni bilo situacije)
c) odbijes i zavrsite svaki kontakt

:mrgreen:
heat

#47 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by heat »

Tomahawk11 wrote: Hm, imas sljedece opcije:

a) pristanes, al da se poslije pravite ludi, tj. kao da se nije desilo (sto bi mozda i uspjelo s tvoje strane, ali s njene tesko)

biram B :)

zvucis mi cudno, kao da aludiras na mene :oops:

Tomahawk11
Globalni moderator

#48 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by Tomahawk11 »

heat wrote:
Tomahawk11 wrote: Hm, imas sljedece opcije:

biram B :)

zvucis mi cudno, kao da aludiras na mene :oops:

Jok. Ja to s neutralne strane :D

(sto si ckapi :oops: mislim za ovo pod b :P :mrgreen: )
heat

#49 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by heat »

Tomahawk11 wrote:

:lol: :lol:

samo krenes od sebe drug... da li bi tebi godilo da ti neko zenu oplete ? :wink: ne cini drugima sto ne zelis da drugi tebi cine i rahat si :)
Tomahawk11
Globalni moderator

#50 Re: Musko zenska prijateljstva?

Post by Tomahawk11 »

heat wrote:
Tomahawk11 wrote:

:lol: :lol:

samo krenes od sebe drug... da li bi tebi godilo da ti neko zenu oplete ? :wink: ne cini drugima sto ne zelis da drugi tebi cine i rahat si :)
Salim se malo. Naravno, covjek treba od sebe krenuti :thumbup:
Post Reply