Dosla policija da pravi zapisnik a on nema ni vozacku, auto nije registrovano(GII) i samo mu rekli da to moze rjesavati sudom. Ode mu do kuce
Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGRADA!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Danguba
#26 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
Jednom mom rodjaku izletio je baraba sa nekog seoskog puta(okolina Srebrenika) i polupao mu tek uvezeno auto. 100% stata.
Dosla policija da pravi zapisnik a on nema ni vozacku, auto nije registrovano(GII) i samo mu rekli da to moze rjesavati sudom. Ode mu do kuce
a ono kuca u raspadnom stanju...na kraju digao ruke od svega.
-
SSemir
#27 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
nadam se da ces naci, ja budalu koja me je udarila nisam uspio naci. a od policijskog inspektora i policajaca sam dobio "jarane tesko cemo ti ga mi naci, najbolje da se ti angazujes pa obidjes limare i platis im da ti jave, ne meremo mi sad svako auto plave boje zagledat jel osteceno". mamu im jebem, i policiji i stoki koja se ponasa ovako na putu
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#28 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
Pa i za ove situacije i situacije kad je drugi ucesnik u nezgodi neosiguran ima rjesenje. Javis se svom osiguranju i oni iz nekog svog zajednickog fonda (gdje sva osiguranja uplacuju) isplate stetu upravo zbog ovakvih situacija,ako se stranka ne moze obestetiti na racun krivca u nezgodi.
-
badrudin
#29 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
i za to ima rjesenje da je drzava kako trebaDanguba wrote:Jednom mom rodjaku izletio je baraba sa nekog seoskog puta(okolina Srebrenika) i polupao mu tek uvezeno auto. 100% stata.
Dosla policija da pravi zapisnik a on nema ni vozacku, auto nije registrovano(GII) i samo mu rekli da to moze rjesavati sudom. Ode mu do kucea ono kuca u raspadnom stanju...na kraju digao ruke od svega.
tog krelca u zatvor a tamo nek tuca kamen u kamenolomu, nek čisti smece, nek šiša parkove, ma nek jebe mater svoju retardiranu, uglavnom ono sto zaradi ide na obestecenje, kad isplati stetu izvoli iz zatvora,
pa ne bi retardo nikad vise a bilo bi i za nauk svim ostalim debilima koje su matete trebale pobacit i učiniti uslugu društvu
- Danguba
#30 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
badrudin wrote:i za to ima rjesenje da je drzava kako trebaDanguba wrote:Jednom mom rodjaku izletio je baraba sa nekog seoskog puta(okolina Srebrenika) i polupao mu tek uvezeno auto. 100% stata.
Dosla policija da pravi zapisnik a on nema ni vozacku, auto nije registrovano(GII) i samo mu rekli da to moze rjesavati sudom. Ode mu do kucea ono kuca u raspadnom stanju...na kraju digao ruke od svega.
tog krelca u zatvor a tamo nek tuca kamen u kamenolomu, nek čisti smece, nek šiša parkove, ma nek jebe mater svoju retardiranu, uglavnom ono sto zaradi ide na obestecenje, kad isplati stetu izvoli iz zatvora,
pa ne bi retardo nikad vise a bilo bi i za nauk svim ostalim debilima koje su matete trebale pobacit i učiniti uslugu društvu
Daleko smo jos uvijek mi od toga. Mnogima je svejedno ili na slobodi da se brine od ogreva do hrane ili lezao u zatvoru uz teretanu i tri obroka.
-
nightvision
#31 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
Je li security interno pripada banci ili je neka firma angazovana na osiguranju. Ako je ovo drugo onda se mozda moze zaobici sud, samo ako ima volje da ti se izadje u susret, vidi koja je firma i probaj kontaktirati sa nadleznim osobama, predoci zapisnik od policije, ne moraju ti snimak dati, ne moras ga ni vidjeti, dovoljno bi bilo da ti daju neku informaciju koja bi ti pomogla da nadjes pocinioca, ne mora niko znati da je od njih doslo.MrShadow wrote:Pokusao, security mi rekao da moram ici preko suda, 3mj procedure ako odobregidra wrote:Imas na pocetku te ulice Procredit banku, a imas i na raskrsnici 200 metara od udesa Raiffeisen, oni bi ulice trebali snimati...
- mobsterc
#32 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
Ma ti njega pocasti da on pregleda, ako uspije naci i vidi se tablica, neka ti samo to kaze. Onda idi preko suda jer znas da ti je sigurno.
-
530i
#33 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
U sud i policiju ove države može da vjeruje samo onaj ko nije imao posla sa njima, mislim na iole ozbiljnije stvari.
-
Throttle
#34 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
Ma danas dosta objekata ima nadzor.. prosetaj malo ulicom, vidi ima li gdje nadzorna kamera.. nek ti sekjuriti samo kaze moze li se ista vidjet pa ako moze ganjaj i ta 3 mjeseca. Vjerujem da su principi u pitanju vise nego finansije
- BarbaDue
#35 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
Ja sam na ovaj fazon našao momka koji mi je napušen dva puta iz zaleta udario auto.alenthekiller wrote:idi kod lokalnih limara i reci za situaciju, mora negdje auto da sredi, nece ga takvog vozati
Autolimara nikad nisam vidio al mi čovjek reče da je kod njega dolazio sumnjivac i ja onda sa policijom na lice mjessta i bingoo
Sretno i tebi
-
almir90
#36 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
Nadam se da ćeš smeće naći u što kraćem roku.
Isto mi se desilo prije četiri godine, na parkingu lik pokupio auto, i sjebao lijevu stranu, iskrivio šasiju i pobjegao. Svjedoci su vidili auto, ali isto tako samo zadnja tri broja registracije jedan vidio. I razglasio sam po cijelom gradu da ga tražim, obišao sve prodavnice dijelova, lakiere, auto otpade u gradu, tražio ga sedam dana i nađe otac od krivca mene i u mene starog. I to je na kraju ispalo da je slindro došao kući i rekao ocu da je sletio u kanal, i čovjek kako je sakupljao dijelove da kupi tako je i čuo da se to auto traži jer je skrivio udes i pobjegao.
Otac se na kraju sam javio i došao, sve riješili preko osiguranja. Njegovom ocu je to bilo zadnje sranje od njega, spakuje ga i pošalje negdje u inostranstvo da šljaka fizikaliju.
Isto mi se desilo prije četiri godine, na parkingu lik pokupio auto, i sjebao lijevu stranu, iskrivio šasiju i pobjegao. Svjedoci su vidili auto, ali isto tako samo zadnja tri broja registracije jedan vidio. I razglasio sam po cijelom gradu da ga tražim, obišao sve prodavnice dijelova, lakiere, auto otpade u gradu, tražio ga sedam dana i nađe otac od krivca mene i u mene starog. I to je na kraju ispalo da je slindro došao kući i rekao ocu da je sletio u kanal, i čovjek kako je sakupljao dijelove da kupi tako je i čuo da se to auto traži jer je skrivio udes i pobjegao.
Otac se na kraju sam javio i došao, sve riješili preko osiguranja. Njegovom ocu je to bilo zadnje sranje od njega, spakuje ga i pošalje negdje u inostranstvo da šljaka fizikaliju.
-
IcedFlame
#37 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
E jes ga i zajeboalmir90 wrote: Otac se na kraju sam javio i došao, sve riješili preko osiguranja. Njegovom ocu je to bilo zadnje sranje od njega, spakuje ga i pošalje negdje u inostranstvo da šljaka fizikaliju.
-
almir90
#38 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
Skin'o ga je sebi s grbače, čovjek se riješio belaja.IcedFlame wrote:E jes ga i zajeboalmir90 wrote: Otac se na kraju sam javio i došao, sve riješili preko osiguranja. Njegovom ocu je to bilo zadnje sranje od njega, spakuje ga i pošalje negdje u inostranstvo da šljaka fizikaliju.![]()
-
IcedFlame
#39 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
Ama zajebajem se. Nego kontam, da mene ko hoce tako zajebati da me posalje u inostranstvo da sljakamalmir90 wrote:Skin'o ga je sebi s grbače, čovjek se riješio belaja.IcedFlame wrote:E jes ga i zajeboalmir90 wrote: Otac se na kraju sam javio i došao, sve riješili preko osiguranja. Njegovom ocu je to bilo zadnje sranje od njega, spakuje ga i pošalje negdje u inostranstvo da šljaka fizikaliju.![]()
- mobsterc
-
condy
#41 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
Te sigurnosne kamere snimaju odredjeni period i onda brisu to iz baze podataka. Otprilike mjesec dana i brise se jer se popuni memorija. Tako da to treba odmah sa policijom vidjet da se snimci pregledaju jer ako se bude cekalo obrisace
- Ommadawn
#42 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
Ma para vrti tamo gdje burgija neće. Skontaš ko radi na osiguranju, sa tim kamerama, podmažeš loma i eto ti snimka.
A hajd' znaj da kreten ovo sad ne čita. Možda i neka djeca za volanom, možda je i auto bio ukraden. Možda i drugi entitet.
U svakom slučaju, sretno i nadam se da ćeš ga naći i riješiti problem.
A hajd' znaj da kreten ovo sad ne čita. Možda i neka djeca za volanom, možda je i auto bio ukraden. Možda i drugi entitet.
U svakom slučaju, sretno i nadam se da ćeš ga naći i riješiti problem.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#43 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
ako se uspaničio 24 sata je dovoljno da se smiri i javi policiji
ako je bio nadrogiran pjan... ne znam koliko je sati detoksikacija ali već se trebao javiti
ako je neregistrirano auto...lopov...švercer... to je to vjerojatno
ako je bio nadrogiran pjan... ne znam koliko je sati detoksikacija ali već se trebao javiti
ako je neregistrirano auto...lopov...švercer... to je to vjerojatno
- shalla
#44 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
Daleko je ba ljudi Procredit, nema šanse da je kamera mogla snimiti onaj tamo dio...
Za postavljača teme, molim te da obavezno javiš ako nađeš idiota...
Za postavljača teme, molim te da obavezno javiš ako nađeš idiota...
-
kB27
#45 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
...
Last edited by kB27 on 22/08/2024 21:06, edited 1 time in total.
- shalla
#46 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
DodušekB27 wrote:Ne treba mu snimak nesreće. Treba mu snimak vozila koje je možda skrivilo nesreću, nebitno jel snimak sa Skenderije ili ProCredit banke. Samo je malo veća šansa da je prošao pored banke.
Do mene jbg, udarile baklave u glavu
-
kB27
#47 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
...
Last edited by kB27 on 22/08/2024 21:06, edited 1 time in total.
-
MrShadow
#48 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
Sad sam dobio i konacan racun, 14,000 stete na autu
, sad vec imam zelju da mu nanesem i tjelesne ozljede 
-
Mays SB
#49 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
Jesi dobio bilo kakve naznake ili informacije o vozacu?MrShadow wrote:Sad sam dobio i konacan racun, 14,000 stete na autu, sad vec imam zelju da mu nanesem i tjelesne ozljede
-
kB27
#50 Re: Trazim vozaca koji je sinoc 03.07 sa GOLF 4 na ILIDZI uzrokovao saobracajnu nesrecu i pobjegao! SLIJEDI NOVCANA NAGR
Fakat poslušaj što su ti predlagali, probaj doći do nekog ko može pregledati te snimke sa nadzornih kamera u toj ulici iz koje je došao. Počastiš ga da pregleda i vidi mogu li se vidjeti tablice - ako mogu kaže ti, platiš mu fino i ne spominješ odakle ti.. E onda ćeš lahko dalje.