Prvi odlazak ginekologu
Moderator: anex
- Qler
#26 Re: Prvi odlazak ginekologu
Lubrikant? Zar ginekološki nije vaginalni pregled a ne analni?
Poslano s moje Lumia 1520
- insomnia78
#27 Re: Prvi odlazak ginekologu
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji106]Velkoski wrote:lubrikant u vidu pljuvačke?
S moje sokoćalo
-
Klitemnestraaa
#28 Re: Prvi odlazak ginekologu
Qler wrote:Lubrikant? Zar ginekološki nije vaginalni pregled a ne analni?
- Capajebo
#29 Re: Prvi odlazak ginekologu
Predvidjam blistavu buducnost ovoj temi, nesto ala Rizzo Ruzza ili misevi u Sarajevu 
- esmasaric
#30 Re: Prvi odlazak ginekologu
Jesi naučila voziti biciklo?
Ništa se ne brini. To traje dosta kratko, vrti prsticima i to je to. Nije ništa strašno ni bolno. [emoji6]
Ništa se ne brini. To traje dosta kratko, vrti prsticima i to je to. Nije ništa strašno ni bolno. [emoji6]
-
Klitemnestraaa
#31 Re: Prvi odlazak ginekologu
Jesam.esmasaric wrote:Jesi naučila voziti biciklo?
Hvala na odgovoru, sad sam gledala na youtube-u i tek sad sam se isprepadala koliko kopaju spekulumom po njima.
-
maida95
#32 Re: Prvi odlazak ginekologu
jao brate sestro 
was ist das
was ist das
- Anestezija
#33 Re: Prvi odlazak ginekologu
uradi veliki servis odma
-
L u c i f e r
#34 Re: Prvi odlazak ginekologu
L u c i f e r wrote:a što ne poneseš fino svoj lubrikant i ako vidiš da imaju namjeru da idu nasuho: stop - evo lubrikanta pa idemo daljeKlitemnestraaa wrote:Vi se sprdate, a meni sijede nicu.![]()
![]()
-
L u c i f e r
#35 Re: Prvi odlazak ginekologu
a vala, da prostiš, ne znam ni kako bi onda onu stvar primila, još ako je malo masivnija 
-
Klitemnestraaa
#36 Re: Prvi odlazak ginekologu
Isto kako bi ti u guzuL u c i f e r wrote:a vala, da prostiš, ne znam ni kako bi onda onu stvar primila, još ako je malo masivnija
Aj sad muski razgulite, tema je na zdravlju, ne na lj&s-u.
- annoy
#37 Re: Prvi odlazak ginekologu
Nece ti nitko odma s vrata zabit spekulum nasuho
Prvo razgovaras s doktorom, naglasi da imas problema sa suhocom, svaki normalan ginekolog ce uzet to u obzir
Pregled traje kratko, lezis i buljis u plafon progovoris tri recenice i vec je gotovo
Neugodno je, tko jos voli da mu se u vaginu gura nesto sto nije nabrekli penis partnera za kojeg zelis da penetrira u tebe, al prezivit ces, kao i sve druge zene
Budi sretna sto nemas nikakvih problema
Odi se pregledat, imas odnose i to ti je obaveza prema tvom tijelu
Radije bih isla ginekologu nego zubaru
Prvo razgovaras s doktorom, naglasi da imas problema sa suhocom, svaki normalan ginekolog ce uzet to u obzir
Pregled traje kratko, lezis i buljis u plafon progovoris tri recenice i vec je gotovo
Neugodno je, tko jos voli da mu se u vaginu gura nesto sto nije nabrekli penis partnera za kojeg zelis da penetrira u tebe, al prezivit ces, kao i sve druge zene
Budi sretna sto nemas nikakvih problema
Odi se pregledat, imas odnose i to ti je obaveza prema tvom tijelu
-
L u c i f e r
#38 Re: Prvi odlazak ginekologu
Klitemnestraaa wrote:Isto kako bi ti u guzuL u c i f e r wrote:a vala, da prostiš, ne znam ni kako bi onda onu stvar primila, još ako je malo masivnija- dobro podmazi i ide.
Aj sad muski razgulite, tema je na zdravlju, ne na lj&s-u.
insan hoće da pomogne i to mu je fala
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#39 Re: Prvi odlazak ginekologu
ovo je muško i trolla nas, dedemi
-
Klitemnestraaa
#40 Re: Prvi odlazak ginekologu
1. Nisam muskoVelkoski wrote:ovo je muško i trolla nas, dedemi
2. Vi muski trollate moju temu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#41 Re: Prvi odlazak ginekologu
ne vjerujem tiKlitemnestraaa wrote:1. Nisam muskoVelkoski wrote:ovo je muško i trolla nas, dedemi
2. Vi muski trollate moju temu
-
L u c i f e r
#43 Re: Prvi odlazak ginekologu
čime je počela priča o podmazivanju guze sve mi je bilo jasnoVelkoski wrote:ovo je muško i trolla nas, dedemi
- pukepuke
#44 Re: Prvi odlazak ginekologu
Annoy ti je sve dobro rekla, doktor će te pitati imaš li kakvih tegoba, ti naglasi suhoću, također naglasi da ti je to prvi pregled (ali da si imala odnose) i da si vrlo nervozna, razumjet će i prema tome se i ponašati, nije veterinar. I dok te pregleda, doktor koristi lubrikant na rukavicama, a također ocijeni i koliko si uska/široka i prema tome koristi i odgovarajući spekulum, nisu svi spekulumi iste veličine, vjeruj čovjeku. Mene je na prvom pregledu pregledao dječjim spekulumom.
Najvažnije je da tijekom pregleda svjesno opustiš mišiće karlice, diši duboko i pregled neće biti bolan.
Najvažnije je da tijekom pregleda svjesno opustiš mišiće karlice, diši duboko i pregled neće biti bolan.
- pukepuke
#45 Re: Prvi odlazak ginekologu
Ama ne kopaju, čini ti se, to traje pola minute, stavi polako spekulum, raširi ga, što uopće ne boli, baci pogled na grlić maternice, uzme majušnu četkicu i njome ti s grlića uzme bris za Papa test i gotovo. Pola minute. Najviše ćeš možda osjetiti tu četkicu kako grebucka.Klitemnestraaa wrote: Hvala na odgovoru, sad sam gledala na youtube-u i tek sad sam se isprepadala koliko kopaju spekulumom po njima.![]()
Izdrzat cu ovo jos koji dan do termina pa bumo vidli, gore mi sto moram cekati pa se ubi od razmisljanja.
-
Zoya
#46 Re: Prvi odlazak ginekologu
Najgore je kad ti sjeckalo za luk gurne i počne širiti

-
malocvijece
#47 Re: Prvi odlazak ginekologu
ne boli. ako bude boljelo, vjerovatno je neka upalica pa ces dobiti i terapiju. pregled traje 10tak sekundi. ako bude radio UZ, onda traje malo duze, ali isto ne boli. papa test ti je obicni bris. samo opusteno i naravno, ubuduce redovno na tehnicki pregled
pripremi sva pitanja vezano za te tvoje bolne odnose, eventualnu kontracepciju i sva ostalo.
i ubuduce ni slucajno ne trazi po internetu kako izgledjau medicinski pregledi i slicne gluposti. ako proguglas porodjaj, mislit ces da je egzorcizam
pripremi sva pitanja vezano za te tvoje bolne odnose, eventualnu kontracepciju i sva ostalo.
i ubuduce ni slucajno ne trazi po internetu kako izgledjau medicinski pregledi i slicne gluposti. ako proguglas porodjaj, mislit ces da je egzorcizam
-
malocvijece
#48 Re: Prvi odlazak ginekologu
annoy wrote:
Radije bih legla na sto i porodila se nego popravila zub bez anestezije. ne preuvelicavam majke mi
-
Klitemnestraaa
#49 Re: Prvi odlazak ginekologu
Ovo s desetak sekundi me ohrabrilo.malocvijece wrote:ne boli. ako bude boljelo, vjerovatno je neka upalica pa ces dobiti i terapiju. pregled traje 10tak sekundi. ako bude radio UZ, onda traje malo duze, ali isto ne boli. papa test ti je obicni bris. samo opusteno i naravno, ubuduce redovno na tehnicki pregled![]()
A sto se tice tog zadnjeg, prekasno, gledala sam na yt porodjaj prirodan bez epidurala i icega trojki i pocela razmisljati da promijenim spol sta me sve ceka.
I ispod videa je pisalo zenska se snimala da ohrabri zene kako je super trojke bez anestezije vaginalno roditi.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#50 Re: Prvi odlazak ginekologu
kad si zakazana?