Neće da održe minut šutnje

seoBIH

#26 Re: Neće da održe minut šutnje

Post by seoBIH »

dječak sa šibicama wrote:Glavno da je mostarsi most ovjetljen u bojama turske zastave, nema da fali!
Rece lik koji baca lajkove na profilne sa francuskom zastavom a i sam ima takvu sliku 100% :lol:
Kikibombona

#27 Re: Neće da održe minut šutnje

Post by Kikibombona »

agent_zero wrote:
Black swan wrote:dajte ba evo malo studiram znate li koliko je bombaških napada bilo u posljednja 2 dana osim turske

kamerun... deset mrtvih
somalija ... osamnaest mrtvih
libanon...devet mrtvih

da ne rovarim dalje

to je planetarni problem
Oke, ali čemu onda minute šutnje i crne trake samo za Pariz? Ono ako ćemo po toj logici...
Pa zato sto je Pariz zapadna Evropa i zato sto UEFAom dominiraju zapadni Evropljani. Njima je stalo do njih samih, a za Turke, Ruse, Arape i Kineze ih hladno zaboli kurac, isto kao sto njih boli za Evropljane.

Isti dan kada je bio napad u Istanbulu je bio isti takav napad u gradu Gire Sipi/Tall Abyed na samoj granici sa turskom. Za to nisi ni cuo, mogu se kladiti, dok si za napad u Istanbulu kako vidimo cuo i vjerovatno si dobro obavjesten o njemu. Dakle, o istanbulskom napadu se MAKAR PISALO, dok Gire Sipi niko nije ni spomenuo. Zasto?

U Nigeriji, Somaliji, Iraku, Kamerunu, Libanonu, Afganistanu, Pakistanu i drugim drzavam izginuse stotine ljudi... pa o tome se skoro nista ne pise, a da ne govorimo o fb statusima Bosanaca koje zaboli KARINA za zrtve u Kamerunu... niko nikad nije okacio zastavu Kameruna, a turskih evo ima koliko hoces... ZASTO!????
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#28 Re: Neće da održe minut šutnje

Post by Truba »

treba se dodati u zapisnik da su neki slavili za napada u parizu
sapphire

#29 Re: Neće da održe minut šutnje

Post by sapphire »

Kakve veze ima što ne žele?
BarbaDue

#30 Re: Neće da održe minut šutnje

Post by BarbaDue »

dječak sa šibicama wrote:Glavno da je mostarsi most ovjetljen u bojama turske zastave, nema da fali!
Što se mene tiče sljedeći put kad se u Parizu desi masakr nek u Mostaru na vrh Starog mosta posade Ajfelof toranj. :wink:
BHCluster

#31 Re: Neće da održe minut šutnje

Post by BHCluster »

Image
Image
Sramota.
Opetja033

#33 Re: Neće da održe minut šutnje

Post by Opetja033 »

sadie_forever wrote:evo UEFA promjenila odluku

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ue ... -istanbulu
Turkofobi, islamofobi i kurdofili na aparatima.
mirzaaa33

#34 Re: Neće da održe minut šutnje

Post by mirzaaa33 »

Vidite li kako vas podjebavaju.. Prvo neće pa onda hoće, ponižavanje bolan. Licemjerni fašisti.
Kikibombona

#35 Re: Neće da održe minut šutnje

Post by Kikibombona »

Opetja033 wrote:
Turkofobi, islamofobi i kurdofili na aparatima.
Cuj na aparatima?

Smrad je svako kome smeta minuta sutnja ili bilo kakvo iskazivanje pijeteta za nevine zrtve!
To moze smetati samo bolesnom covjeku, sa poremecenim vrijednostima!

A primjetio sam da ima dosta onih kojima je smetalo iskazivane pijeteta za zrtve teroristickog napada u Parizu. Koliko moras imati podlosti i zlobe u sebi da ti to smeta. Kao, gdje su vam sada turske zastave, zasto ne masete turskim zastavama, a mahali ste francuskim!?? :-) :-) Fuj!!

To je kao da pitas zasto niko nije mahao pakistanskim zastavama nakon nekog od mnogobrojnih stravicnih teroristickih napada koji su se tamo desili. O tome niti ko pise, niti ko izrazava sucut, niti mase pakistanskim zastavama... Ljude to ne zanima. Kao sto recimo nekoga iz Djecica ili Kacuna ne zanima stradanje ljudi u Pakistanu, ne pada mu na pamet da pise o tome, da na to gubi vrijeme, tako nekoga ne zanimaju zrtve u Turskoj ili Francuskoj. Svi mi imamo neka svoja interesovanja. Neko zali ove - neko zali one! I to je tako.

Ja sam otvorio temu o genocidu nad jezidi narodom, koji je strasniji od svakog teroristickog akta, pa to vecini nije bilo zanimljivo. I to je tako. Sta sad trebam, napadati forumase sto ne stavljaju zastavu Jezida na avatare kao sto pojedinci napadaju forumase zato sto ne kace turske zastave kao sto su kacili francuske!?? Svakakvih ljudi na dunjaluku...
Post Reply