Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#26 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by pici »

Ovo je zasjenilo i koridu u Cevljanovicima :(
cenecimoveocino

#27 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by cenecimoveocino »

Ima već 2-3 dana kako je tema o Fikretu obrisana,jel vi vidite kako se može kad neko pogura :izet: :izet:
Daj FH jedan štand da se proda koja majca :lol:
It_is_a_Leclerc

#28 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by It_is_a_Leclerc »

Glavni favorit.

Baš se vidi da pjeva ove seljačke pjesme tipa Proeski, Zdravko Čolić i sl.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#29 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Truba »

ćmić :mrgreen:
Jolpaz

#30 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Jolpaz »

Banksy wrote:
Jolpaz wrote:
Ekskluzivnu vijest da će Super finale Zvezda Granda biti održano u Zetri 13. jula potvrdio je izvršni producent ovog događaja

Faruk Drina.
Čiji je brat Tarik Drina, direktor marketinga BH Telecoma, zlatne koke SDA,

koji, tradicionalno, ogromnim novčanim iznosima daruje simpatizere četničkih vojvoda -> Marija Šerifović i sponzoraj njenog sarajevskog koncerta u iznosu od 130 000 KM.

Isti onaj SDA BH Telecom koji Željku Pink Mitroviću plaća mjesečno 280 000 KM i tako otplaćuje njegov milionski kredit.

Ima li ijedne svinjarije zadnjih mjeseci a da nije direktno kreirana i sponorirana u SDA?
Divna prorodica,

Idealan termin, SREBRENICA 11.07 / Grand teferic 13.07.
:run:
calculator

#31 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by calculator »

dezurni_ucenik wrote:Jedna od onih tema gdje ce Leclerc opet da briljira :lol: :lol:, vidim i fanove je vec dobio :lol: . Praticu ovu temu :thumbup:
Poenta teme nije kultura muzičke predstave i njeni akteri, tema je datum održavanja ove muzičke proslave, koji je određen na datum najveće ljudske tragedije na našim prostorima. Srebrenički genocid nije samo 11. jula. masakri i masovna ubijanja dešavala su se i 13. jula 1995. godine. Krajnje je degutantno na ove datume organizirati slične proslave. Bilo bi moralno kada bi OBN i organizatori prolongirali 13. juli na neki drugi datum.
doktor78

#32 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by doktor78 »

Koji je to vremenski otklon potreban da bilo kakva manifestacija u danima oko 11.jula bude prihvatljiva?
3 dana? 7 dana? 10?....
commendatore

#33 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by commendatore »

calculator wrote:OBN organizira finale "Zvezde Granda" 13. jula u Zetri u Sarajevu.

Poštujem pravo na uživanje u muzici i muzička društvena okupljanja, ali organizatori, ili su zaboravili ili ne poštuju dane srebreničkog masakra, ili je neko perfidno i smišljeno odabrao upravo ovaj datum i mjesto za finale nekakve kvazikulturne, najviše komercijalne, muzičke manifestacije :(

Image
srbi su uvijek bili majstori kulturnog mećanja i svaka im cast za to - a mi smo definitivno moronoidi kad dopustamo ovakve stvari.... jos nam ga pristave u vlastitom dvoristu.....
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#34 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote:Leclerc je u pravu.
Ne gledas, ne svidja ti se - libo te tuki.
Ja sam gledao nekad davno dok je bilo na OBN ono Amel Curic i onaj mu haveri ZMBT jedne sezone. I nema vise smisla, svake godine isto vrte, godinu dana kvalifikacije, i na kraju neko finale, izgidose djeca da se docepaju pjevacke karijere. Postali smo ko Cige, samo nam nek se pjeva.
Zato to vise nista ne gledam godinama, a i ne zanima me. Svi imaju te emisije, Pink, OBN, Hayat.....sto li? Pa sigurno dobru lovu mlate, sto ne bi.
Ko voli nek gleda.
Gledao sam i ja nekad, ali fakat mi nije jasno kako mogu godinu za godinom stalno isto. :-)
calculator

#35 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by calculator »

doktor78 wrote:Koji je to vremenski otklon potreban da bilo kakva manifestacija u danima oko 11.jula bude prihvatljiva?
3 dana? 7 dana? 10?....
Koliko god moralno bude potrebno. Nije moje da određujem vrijeme, ali makar ta sedmica trebala bi biti oslobođena ovakvih događaja
doktor78

#36 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by doktor78 »

calculator wrote:
doktor78 wrote:Koji je to vremenski otklon potreban da bilo kakva manifestacija u danima oko 11.jula bude prihvatljiva?
3 dana? 7 dana? 10?....
Koliko god moralno bude potrebno. Nije moje da određujem vrijeme, ali makar ta sedmica trebala bi biti oslobođena ovakvih događaja
Vrlo rastegljiva kategorija...
Tomahawk11
Globalni moderator

#37 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Tomahawk11 »

_BataZiv_0809 wrote:
Tomahawk11 wrote:Leclerc je u pravu.
Ne gledas, ne svidja ti se - libo te tuki.
Ja sam gledao nekad davno dok je bilo na OBN ono Amel Curic i onaj mu haveri ZMBT jedne sezone. I nema vise smisla, svake godine isto vrte, godinu dana kvalifikacije, i na kraju neko finale, izgidose djeca da se docepaju pjevacke karijere. Postali smo ko Cige, samo nam nek se pjeva.
Zato to vise nista ne gledam godinama, a i ne zanima me. Svi imaju te emisije, Pink, OBN, Hayat.....sto li? Pa sigurno dobru lovu mlate, sto ne bi.
Ko voli nek gleda.
Gledao sam i ja nekad, ali fakat mi nije jasno kako mogu godinu za godinom stalno isto. :-)
Pa vec rekoh - mogu jer se mlati lova.
Svake godine isti vasar - sto da ne :-D
commendatore

#38 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by commendatore »

doktor78 wrote: Vrlo rastegljiva kategorija...
bi l ti rastezo staroj dernek 3 dana poslije godisnjice njene smrti?
Banksy

#39 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Banksy »

dezurni_ucenik wrote:
Banksy wrote:
Jolpaz wrote:
Ekskluzivnu vijest da će Super finale Zvezda Granda biti održano u Zetri 13. jula potvrdio je izvršni producent ovog događaja

Faruk Drina.
Čiji je brat Tarik Drina, direktor marketinga BH Telecoma, zlatne koke SDA,

koji, tradicionalno, ogromnim novčanim iznosima daruje simpatizere četničkih vojvoda -> Marija Šerifović i sponzoraj njenog sarajevskog koncerta u iznosu od 130 000 KM.

Isti onaj SDA BH Telecom koji Željku Pink Mitroviću daje mjesečno 280 000 KM i tako otplaćuje njegov milionski kredit.

Ima li ijedne svinjarije zadnjih mjeseci a da nije direktno kreirana i sponorirana u SDA?
Ne kontas pravila igre, bitno je da bosnjo pobjedi "vlaha" :D
Prailo igre je ''ko će kome ko svoj (bošnjo) svome (''vlahu'')''.
doktor78

#40 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by doktor78 »

A slušaj, ko god je izgubio nekog dragog, tim ljudima je žalost čitav život. I vjerovatno ti ljudi neće ni biti na tom koncertu 13.jula. Mislim da im nije puno bitno hoće li koncert biti 13. ili npr. 15. jula
Last edited by doktor78 on 30/06/2016 12:25, edited 1 time in total.
Nepass

#41 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Nepass »

calculator wrote:
dezurni_ucenik wrote:Jedna od onih tema gdje ce Leclerc opet da briljira :lol: :lol:, vidim i fanove je vec dobio :lol: . Praticu ovu temu :thumbup:
Poenta teme nije kultura muzičke predstave i njeni akteri, tema je datum održavanja ove muzičke proslave, koji je određen na datum najveće ljudske tragedije na našim prostorima. Srebrenički genocid nije samo 11. jula. masakri i masovna ubijanja dešavala su se i 13. jula 1995. godine. Krajnje je degutantno na ove datume organizirati slične proslave. Bilo bi moralno kada bi OBN i organizatori prolongirali 13. juli na neki drugi datum.
Na kraju krajeva narod bira hoce li ici ili ne.
Prvi sam poceo tu pricu da je bezveze datum, onda skontam da naprave 11.07. I da im je glavni gost ceca, bora a gost iznenadjenja seselj zetra bi puna bila
Hejbet ekipe od 12-20 godina veze nema sa '92-'95, srebrenicom, prijedorom itd.
A i boli ih briga dok ponovo ne udari
yasaq

#42 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by yasaq »

It_is_a_Leclerc wrote:Zvezde Granda su trenutno najgledaniji televizijski format u regionu.
I uopšte nije toliki seljakluk koliki mislite.
Opet imate mišljenje o stvarima koje ne gledate.
Dokle više ?
Nije onon seljakluk nego krnkanluk nevišenih razmjera !
It_is_a_Leclerc

#43 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by It_is_a_Leclerc »

yasaq wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Zvezde Granda su trenutno najgledaniji televizijski format u regionu.
Dokle više ?
Nije onon seljakluk nego krnkanluk nevišenih razmjera !
Naravno da nije. Ali, vi imate pravo da tako mislite.

Zvezde Granda su najuspješniji regionalni televizijski projekat u zadnjih 20 godina.

I to su činjenice.

Discuss.
commendatore

#44 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by commendatore »

doktor78 wrote:A slušaj, ko god je izgubio nekog dragog, tim ljudima je žalost čitav život. I vjerovatno ti ljudi neće ni biti na tom koncertu 13.jula. Mislim da im nije puno bitno hoće li koncert biti 13. ili npr. 15. jula
de mi samo reci da si izgubio SAMO staru 11.og jula bil dernecio 13og? kratko da/ne - mojne mi semantickih devijacija.... tog dana su nestajale citave familije brace, dajdzi, amidza..... a ne po jedan clan familije....
Pirija

#45 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Pirija »

da se hoce kakav ISIL-ovac raznijet gore :evil:
KB9

#46 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by KB9 »

Dokle više ?
grohotom, svega mi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MyTao

#47 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by MyTao »

Pirija wrote:da se hoce kakav ISIL-ovac raznijet gore :evil:
:shock:

Svasta... nadam se da je ovo sala, mada se ne treba ovako saliti...
Female_Sa

#48 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Female_Sa »

commendatore wrote:
doktor78 wrote:A slušaj, ko god je izgubio nekog dragog, tim ljudima je žalost čitav život. I vjerovatno ti ljudi neće ni biti na tom koncertu 13.jula. Mislim da im nije puno bitno hoće li koncert biti 13. ili npr. 15. jula
de mi samo reci da si izgubio SAMO staru 11.og jula bil dernecio 13og? kratko da/ne - mojne mi semantickih devijacija.... tog dana su nestajale citave familije brace, dajdzi, amidza..... a ne po jedan clan familije....

Ne podrzavam održavanje ovog takmičenja, ali kao sto neko rece nije uopšte bitno koji je datum..ako su im dopustili da se odrzi to u takmicenje u Sarajevu, ono ce biti. I za koncert i za datum nije kriv niko iz Srbije nego ovi iz Sarajeva koji su to dopusitli. Na kraju, kad bolje sagledas, sve se vrti oko para..daj ti samo pare, a koga briga za sve ostalo..nazalost.
Female_Sa

#49 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Female_Sa »

Nemoj zlo prizivati! I sta da se raznese? Stradale bi stotine djece koja bi bila na koncertu, stotine osakacenih tijela i uništenih zivota..i opet bi nakon nekog vremena bio neki ZMBT ili Zvezde granda..i sta smo dobili? Mene uopste ne zanima ni ko sta slusa, ni k'o sta gleda. Neka slusa ko sta hoce i neka ide gdje ko hoce.

Nikada ne bih mogla pomisliti da nekog ISIL raznese..
Tito_i_Partija

#50 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Tito_i_Partija »

Ovaj komentar je nesto najgluplje sto sam cit'o ove godine. Stidi se.
Locked