Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prije Canestena, možda da radije pokušaš s prirodnim lijekovima, kantarionovo ulje, ima u DM-u, (biljnim) ljekarnama...
Dobro što te svrbi, al' što te svrbi na ljubavi i seksu, što te ne svrbi na zdravlju ? No dobro, zbog avatara ti je sve oprošteno
Prije Canestena, možda da radije pokušaš s prirodnim lijekovima, kantarionovo ulje, ima u DM-u, (biljnim) ljekarnama...
Dobro što te svrbi, al' što te svrbi na ljubavi i seksu, što te ne svrbi na zdravlju ? No dobro, zbog avatara ti je sve oprošteno
Mene samo strah da lagano ne postajem peder, đe ću među njih, ne bi se uklopio nikako! Samoubio bi se Titami
@Muha legenda moj drug, najbolji prijedlog
PS. ako postanem peder hoćemo li i dalje biti drugovi?
Mene samo strah da lagano ne postajem peder, đe ću među njih, ne bi se uklopio nikako! Samoubio bi se Titami
@Muha legenda moj drug, najbolji prijedlog PS. ako postanem peder hoćemo li i dalje biti drugovi?
@Muha legenda moj drug, najbolji prijedlog
PS. ako postanem peder hoćemo li i dalje biti drugovi?
Možeš ti p ostati peder i bez da mijenjaš seksualnu orjentaciju.
Baš nema ni jedan peder da se javi sa svojim iskustvom. Sti dvas, ma nema potrebe! Ja da sam peder ja bi se javio sa savjetom. Evo obećavam kad postanem peder da ću vam se javiti, čak ću otvoriti i temu samo za nas pedere. Čak šta više tražit ću i poseban podforum na našem jeziku.