Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma ne moras placati..pusti je sarajevom navece samu..reci joj da malo proseta..bas je fina vece..zvijezde..i vratit ce se ocerupana..silovanje ne garantujem...
edu wrote:ma ne moras placati..pusti je sarajevom navece samu..reci joj da malo proseta..bas je fina vece..zvijezde..i vratit ce se ocerupana..silovanje ne garantujem...
eee jadan je taj koji koji nju napadne u mraku
ne znas ti kakav je to samuraj od zene. Pritom voli oruzje i ljuti se na mene sto nemamo pistolj u kuci.
ma luda zena garant, ali ja sam picka i volim je
sta cu
Hemel, sretan rodjendan... i... reci nam koliko???
nismo cimeri jer mene drze u onom posebnom krilu za slucajeve koji cekaju da se izmisli grana medicine koja bi njih tretirala..jedino ako si i ti tu negdje,pa da trazimo da nas stave zajedno..
edu wrote:ma ne moras placati..pusti je sarajevom navece samu..reci joj da malo proseta..bas je fina vece..zvijezde..i vratit ce se ocerupana..silovanje ne garantujem...
eee jadan je taj koji koji nju napadne u mraku
ne znas ti kakav je to samuraj od zene. Pritom voli oruzje i ljuti se na mene sto nemamo pistolj u kuci.
ma luda zena garant, ali ja sam picka i volim je
sta cu
papuche su moja realnost
fakat si supak sto nemas pistolj u kuci..
vazno je da je volis a ostalo..nije sve ni u parama..ima nesto i u nekretninama..zlatu...
E ove barabe lokalne sto se prave da olfa nemaju, stalno se zale, a vamo se grade kuce i barake, ide se u zaostrog na odmor, vozi se mercedes 220 D, na hepoku pradaje, ccc.
sto ti je taktika pijacara. SVe nema sve kriza, sve daj, a madrac se puni, a na dijaspori se stedi...ccc..
Hemel, sretan rodjendan... i... reci nam koliko???
nismo cimeri jer mene drze u onom posebnom krilu za slucajeve koji cekaju da se izmisli grana medicine koja bi njih tretirala..jedino ako si i ti tu negdje,pa da trazimo da nas stave zajedno..