Vjeruj mi da sam ovo isto pomislila kad sam vidjela slikuSkyfox wrote:Ovo sad izgleda kao nesto iz Final Destination samo gledas sta ce te prije iskasapiti... nadam se kad zavrse da ce izgledati manje ubojito
Inače, lajk za ideju
Vjeruj mi da sam ovo isto pomislila kad sam vidjela slikuSkyfox wrote:Ovo sad izgleda kao nesto iz Final Destination samo gledas sta ce te prije iskasapiti... nadam se kad zavrse da ce izgledati manje ubojito
u svakom slucaju obzirom da je made in Bosnia prvo pustit sezonu dvije da se razradi pa onda probatishiny wrote:Vjeruj mi da sam ovo isto pomislila kad sam vidjela slikuSkyfox wrote:Ovo sad izgleda kao nesto iz Final Destination samo gledas sta ce te prije iskasapiti... nadam se kad zavrse da ce izgledati manje ubojito![]()
Inače, lajk za ideju
ako u bosni pustis nesto "sezonu dvije" onda ce se sjebat a ne razraditSkyfox wrote:u svakom slucaju obzirom da je made in Bosnia prvo pustit sezonu dvije da se razradi pa onda probatishiny wrote:Vjeruj mi da sam ovo isto pomislila kad sam vidjela slikuSkyfox wrote:Ovo sad izgleda kao nesto iz Final Destination samo gledas sta ce te prije iskasapiti... nadam se kad zavrse da ce izgledati manje ubojito![]()
Inače, lajk za ideju![]()
predizborno otvaranjeLogovan wrote:Kakva će gužva biti na otvaranju.
Jes, al koliko ja upratih ona "kolica" su jednosjed. Imal ko info koliko je minimalno godina za vožnju onim čudom?van Basten wrote:Ni ja nisam impresioniran onim videom... Mozda da pravim drustvo djetetu dok se spusta je ok
pišu od 7 do 77O'zone wrote:
Jes, al koliko ja upratih ona "kolica" su jednosjed. Imal ko info koliko je minimalno godina za vožnju onim čudom?
Pa ajmo ja i ti u paruMutivoda wrote:https://www.facebook.com/sunnylandsaraj ... 484638373/
jest čini mi se 40, i još možeš ti kontrolisati brzinu, imaju i kočnice..![]()
cijena 5KM.
pišu od 7 do 77O'zone wrote:
Jes, al koliko ja upratih ona "kolica" su jednosjed. Imal ko info koliko je minimalno godina za vožnju onim čudom?a de sporo je i mislim da je za dvije osobe, pa tako da može dijete sa roditeljima, ako je mlađe
Ma donijet cu laznu licnu da imam 75Mutivoda wrote:nije dozovoljeno za starije ljude. zbog slabog srca. lijepo piše 77.
Dobro je, iako je moglo biti bolje. Roller je očito "familijarni" i za one što vole manju brzinu.Zvijezdica91 wrote:Vidim da je danas bilo otvorenje...utisci?
Mutivoda wrote:https://www.facebook.com/sunnylandsaraj ... 484638373/
jest čini mi se 40, i još možeš ti kontrolisati brzinu, imaju i kočnice..![]()
promotivna pet, a redovna sedam...nemam pojma do kad traje promotivni period...Lekler wrote:cijena?
DaysleepeR wrote:bio sam ja juče, nije bilo gužve, bajram valjda
usluga u kafiću katastrofa, prljavi stolovi, pune pepeljare, 15 minuta čekaš da ti se obrati konobar, naplaćuju odmah, ne istresaju pepeljaru, došao šef sale pa briše stolove trulexom i sklanja tacne sa ostacima hrane, dakle balinluk najgori
nisam ni pitao ima li pive na meniju, pretpostavio sam da nema, dakle diskriminacija
alpine coaster simpa pravo, tu je bio red i ljubaznost od prodaje karata do ulaska - izlaska

Maharadza wrote:DaysleepeR wrote:bio sam ja juče, nije bilo gužve, bajram valjda
usluga u kafiću katastrofa, prljavi stolovi, pune pepeljare, 15 minuta čekaš da ti se obrati konobar, naplaćuju odmah, ne istresaju pepeljaru, došao šef sale pa briše stolove trulexom i sklanja tacne sa ostacima hrane, dakle balinluk najgori
nisam ni pitao ima li pive na meniju, pretpostavio sam da nema, dakle diskriminacija
alpine coaster simpa pravo, tu je bio red i ljubaznost od prodaje karata do ulaska - izlaska

DaysleepeR wrote:Maharadza wrote:DaysleepeR wrote:bio sam ja juče, nije bilo gužve, bajram valjda